Iubitori de carne din toata Romania, bucurati-va de Active Snack! 

Cu scopul de a promova si imbunatati stilul de viata sanatos, activ, si astfel de a spori bunastarea romanilor, Campofrio a lansat odata cu noul produs Active Snack Campofrio si o campanie de constientizare, educare pentru sanatate care sa ne reincarce cu energie si premii saptamanale. Eu am aflat de ambele la UNTOLD, unde acest nou stil de snacking m-a tinut in priza patru zile si patru nopti. Nu stiu ce ma faceam fara aceasta portie de energie din proteine de calitate, poate mi-ar fi pierit cheful de distractie si as fi adormit in vreun fotoliu Beanbag. Desi se zice ca orice minune dureaza doar trei zile, uite ca minunea bateriei distractiei mele, noul Campofrio Active Snack,  m-a tinut chiar patru. De atunci am ramas prieteni la distractie fara limite, dar si in alte experiente active sau in momente gustoase la birou, la scoala sau cand sunt pe fuga.

Iubitori de carne din toata Romania, bucurati-va de Active Snack! 

Ce-i acela stil de viata activ si sanatos?

 Fiecare persoana are un stil de viata care include comportamentul, obiceiurile, ideile si atitudinea sa, dar cati dintre cei care au o viata activa pot sa spuna ca aceasta este si sanatoasa? Eu as putea spune ca am un stil de viata activ care favorizeaza sanatatea, deoarece incerc sa evit sau sa minimizez factorii care o pot dezechilibra. Sunt adepta schimbarilor necesare atingerii unui stil de viata activ sanatos, pentru a reduce riscul de imbolnavire, asa ca zilnic iau decizii cu privire la obiceiurile mele.  Chiar daca nu pot avea un control absolut asupra tutoror factorilor de mediu microsocial sau macrosocial, imi tin sub observatie caracteristicile individuale.  Ma bazez pe o dieta sanatoasa, echilibrata, activitate fizica regulata si evit obiceiurile proaste. De asemenea incerc sa controlez nivelul de stres si sa dorm suficient. Intr-un timp am incercat sa renunt definitiv la carne, dar n-am putut, semn ca nu-s perfecta. Ce sa fac, imi place carnea si chiar daca pot trai fara ea, nu vreau sa ma lipsesc de aceasta placere.  Corpul meu iubeste proteinele de calitate, de origine animala.Iubitori de carne din toata Romania, bucurati-va de Active Snack! 

Iubitori de carne din toata Romania, bucurati-va de Active Snack! 

M-am bucurat nespus cand am descoperit acest meat-snack lansat de catre Campofrio. Iubesc carnea si ceea ce a fost  initial o gustare inocenta a devenit o placere „pacatoasa”. Poate intr-o alta viata am fost eschimos si am avut un regim alimentar bazat numai pe carne. Pana la o regresie la vietile mele anterioare, ma bucur din plin de momentele cu Active Snack, care imi reimprospateaza rezerva de energie.  Sistemele corpului meu depind pentru  metabolismul celular de o aprovizionare continua cu substante nutritive, aici  intrand proteine, vitamine, carbohidrati, minerale si grasimi cuprinse intr-o dieta variata ce include si carnea. Chiar ma gandeam ca exista atatea snack-uri energizante pe baza de cereale, dar uneori iti doresti si altceva, ca de, esti omnivor, vrei carne.  In spatiul romanesc aceasta initiativa era zero pana la Campofrio, desi cererea pe piata exista, mai trebuia doar materializata.

Iubitori de carne din toata Romania, bucurati-va de Active Snack! 

 Nu stiu cum esti tu, dar mie pe la ora 10, la serviciu, mi se topeste toata energia incercand sa fac fata atator activitati si in plus mai lupt si cu plictiseala si lipsa de entuziasm. Am idei, as vrea sa le pun in practica, dar le aman pentru alta data. Cateodata nu ma anima nimic, nu ma motiveaza nimic. Am nevoie de o gustare care sa includa cantitatea de proteina necesara care sa-mi dea energie de durata pana la masa de pranz. De obicei in rucsac am trei snack-uri, caut infrigurata unul si-l devorez. Acum parca vad altfel viata, m-am autostimulat cat sa am o perioada creativa. Acest imbold ma tine cam pana la ora 14, cand pentru a evita somnolenta e indicata o rontaiala scurta, sanatoasa, delicioasa si usoara, care sa ma trezeasca. Zis si facut! Boostul de energie ma tine chiar si la scoala, dar in prima pauza simt ca ma scurg pe langa banca daca nu mananc ceva. Scot snack-ul  si brusc devin tinta admiratiei tuturor, aroma de afumat bate orice sandwich de la bufet si lasa gura apa tuturor pana la distanta de un etaj.

A inceput epoca de aur a meat-snackurilor! Devoreaza-le!

Stii ca un astfel de baton contine 6,5 gr proteina, exact cat un ou? Nici eu nu stiam, cand esti infometat ultima ta grija este sa te uiti ce contine, dar dupa ce am infulecat mai multe m-am uitat pe eticheta la declaratia nutritionala, sa vad cat ma va trage la cantar o atare placere. Aproape nimic si asta in conditiile in care un astfel de ambalaj mic iti satura foamea si iti potoleste pofta de-o gustare. Pentru carnivori este raiul pe pamant, mai ales ca preparatul creativ din carne afumata are o aroma autentica si ametitoare de fum de fag. In final s-a dovedit o gustare usoara cu un echilibru bun de carbohidrati, proteine si grasimi care imi este mereu la indemana atunci cand nu am timp de-o masa copioasa.Iubitori de carne din toata Romania, bucurati-va de Active Snack! 

Perioada de iarna este una de de mari cheltuieli energetice, acum am nevoi nutritionale deosebite pentru a-mi furniza energia necesara functionarii corecte a organismului in fiecare zi, asa ca acest meat-snack pica perfect, as putea spune chiar ca este accesoriul nelipsit al rucsacului meu. Si cum ar putea fi altfel cand vine numai cu avantaje:

  • extrem de gustos, chiar savuros as zice;
  • portionat cat sa te sature si sa-ti dea o boost de energie;
  • continut ridicat de proteine;
  • fara gluten, lactoza, coloranti, potentiatori de aroma;
  • cu putine calorii.

El ma face sa visez si-mi indeplineste toate poftele. Mai nou sarbatoresc victoriile nu cu un „high five”, ci cu un meat-snack. Acum, cand ma gandesc la el, realizez ca de fapt el imi hraneste nu numai trupul cat si mintea si spiritul. A inceput epoca de aur a meat snack-urilor!Iubitori de carne din toata Romania, bucurati-va de Active Snack! 

Alege o viata activa!

Te-ai gandit vreodata cate activitati facem intr-o singura zi, cate functii importante indeplineste corpul nostru? Daca noi ne luam din cand in cand cate o mica pauza, corpul nostru functioneaza in continuu, chiar si atunci cand dormim. Din acest motiv trebuie sa ne hranim pentru a reface pierderile de materie vie consumate, producerea de substante necesare formarii de tesuturi noi ce favorizeaza cresterea, transformarea energiei din alimente in caldura, miscare. Activitatea fizica, sanatatea, dieta sunt clar interconectate, iar un stil de viata activ ne permite sa beneficiem de viata intr-un mod optim fizic, psihologic si social. Corpul nostru este conceput pentru a se misca si chiar daca o buna parte din cele 24 de ore ni le petrecem stand sau dormind, el se simte cel mai bine atunci cand este activ. Nu este neaparat vorba de a face exercitii fizice, ci mai ales de a ne mentine activi, atunci cand avem de ales dintre o optiune confortabila care duce la la o viata sedentara si una care implica efort fizic care ne va face sa ne simtim bine atat mental cat si trupesc.

Sedentarismul este una din marile rele ale secolului nostru, iar un stil de viata sanatos include activitatea fizica regulata si exercitiile fizice. Miscarea practicata in mod sistematizat evita stresul si anxietatea, imbunatatind semnificativ calitatea vietii prin scaderea tensiunii si cresterea secretiei de endomorfine, dand un sentiment de bunastare. Miscarea sustinuta ajuta la mentinerea sanatatii si prevenirea bolilor. Prin urmare daca doresti un stil de viata sanatos, pe langa ca trebuie sa ai grija de dieta, trebuie sa ramai activ. De aceea Campofrio este prezent la cele mai tari evenimente si competitii,  sta aproape si sustine pe cei ambitiosi cu cate o rezerva gustoasa de energie fix atunci cand acestia simt ca nu mai pot. Pe langa UNTOLD l-am mai intalnit si la TriChallenge Mamaia si la editia a 22-a a Noaptii devoratorilor de publicitate. Eu nu-s genul sportiv, nu prea frecventez salile de fitness, dar am o constanta, ma deplasez oriunde numai pe jos. Acesta-i modul meu de a face miscare si de a obtine beneficii pentru sanatatea mea fizica, mentala si spirituala. Cateodata glumesc si spun ca practic sportul care nu costa nimic. Nimic nu ma relaxeaza mai bine, nimic nu ma face sa uit mai repede de problemele zilnice si nimic nu ma concentreaza mai bine pe rezolvarea unei probleme decat mersul pe jos.Iubitori de carne din toata Romania, bucurati-va de Active Snack! 

Angajament Campofrio

Acest program de educatie pentru sanatate si viata activa ajuta tinerii sa inteleaga ce inseamna sa fii sanatos si apreciez compania Campofrio pentru acest angajament in:

  • cresterea gradului de constientizare cu privire la gravitatea stilului de viata sedentar;
  • promovarea activitatii fizice zilnice;
  • oferirea consumatorilor a unui meat-snack sanatos si satios, o optiune reala intr-o dieta zilnica realizata mai mult in fuga;
  • efortul semnificativ de inovare si sprijin, difuzare a unor produse cu valorilor nutritionale reale;
  • promovarea bunelor practici de comunicare.

Decalogul stilului de viata activ

15 comentarii la „Iubitori de carne din toata Romania, bucurati-va de Active Snack! 

  1. Probabil ca pentru generatiile tinere este cu adevarat ceva inovator, si daca 100 g produs are cam 500 de calorii, cu niste paine si o salata reprezinta pranzul perfect! Noi, astia mai câlțoși 😀 preferam mancarea gatita in casa, din carne si alte ingrediente. Sa vad eu ce pun acolo, in oala aia… :))

  2. Le-am zarit si eu in magazine, dar inca nu le-am testat, astept sa treaca perioada aceasta plina si pe urma, le voi incercat si eu. Ma bucur ca au si varianta cu curcan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.