#70 BlogMeet oltean cu Secret Santa si noi sortimente de pizza

#70 BlogMeet

Se apropie sfarsitul anului, se face analiza anului ce se incheie, se fac proiectii pentru anul ce va veni si tot acum au loc cele mai multe petreceri. Fiind o luna plina am migrat BlogMeetul craiovean mai devreme si am sarbatorit de toate, ce a fost, ce o sa vina, dar mai ales clipa. Nu stiu daca de vina a fost dorinta de a ne revedea ultima oara pe anul acesta, faptul ca venea Secret Santa sau degustarea noului meniu al Restaurantului Pizzarie Il Forno, dar ne-am strans destul de multi. E drept ca avem si ce sarbatori, am ajuns la intalnirea cu numarul 70, asta inseamna ca ne intalnim de cinci ani si opt luni. Mult! Foarte mult!

#70 BlogMeet oltean cu Secret Santa si noi sortimente de pizza

Noul meniu Il Forno

Inainte de schimbul deja devenit traditional, Secret Santa, gazda ne-a facut o surpriza placuta si ne-a oferit prilejul de a degusta din cateva preparate nou intrate pe lista de meniu Il Forno:

– Paste Pollo Funghi – paste cu pui si hribi;
– Paste al Gamberetti – paste cu creveti si rosii cherry, stropite cu vin alb si usturoi;
– Pizza Happy Italy, un mix de carne de vita cu condimente bine alese, salata iceberg, rosii cherry si  sos de usturoi;
– Pizza Desert, pizza cu prune, scortisoară si crema de branză de vaci;
– Pizza Nutella, o pizza dulce cu Nutella.#70 BlogMeet oltean cu Secret Santa si noi sortimente de pizza

Dintre acestea am gustat Paste al Gamberetti, Pizza Happy Italy si Pizza Nutella, mai mult n-am mai putut, asa ca ramane pe data viitoare sa gust si din restul. Cel mai mult mi-a placut Pizza Happy Italy, avea o alura de hamburger. Imagineaza-ti gustul, sa simti aroma de carne suculenta insotita de salata iceberg si sosul de usturoi, totul pe un blat fierbinte de pizza fierbinte si crocant. Ti-am facut pofta, nu-i asa? Din decembrie poti avea parte de aceasta experienta noua si in Craiova,  pizza Craiova.

#70 BlogMeet oltean cu Secret Santa si noi sortimente de pizza

Secret Santa

Deja este o traditie a bloggerilor craioveni acest Secret Santa. Am facut si extras biletelele pe 1 decembrie cand am serbat Ziua Romaniei la Centrul de Cultura si Limba Poloneza. Fiecare a avut de facut un cadou bloggerului pe care l-a tras la sorti. Desi am vazut ca in alte grupuri acest schimb este urmat de ghicitul celui care le-a fost Secret Santa, noi am hotarat sa fie secret. Ideea  stiu ca provine din traditia scandinava cand se bate la usa si atunci cand aceasta se deschide, se arunca repede cadoul inauntru si apoi se rupe la fuga. Se numeste Juklapp. Traditia a evoluat si de cativa ani s-a extins si la noi.

Cadourile au fost in mare parte distractive si legate de pasiunile fiecaruia.  Eu am fost cuminte tot anul asa ca am primit o cana cu Mos Craciun plina cu bombonele Raffaello. Se vede ca cel care mi-a fost Mos stie ca-s mai copilaroasa si-mi plac dulciurile. Ceilalalti au primit:Corina o craciunita, Bianca o trusa de machiaj, Magda un suport pentru telefon, Mircea niste budigai rosii care-i veneau bine doar pe-un crac, Catalin o ditamai sticla de 2 litri de tuica imbracata in costum de Mos, Marian o medalie cu „Cel mai sexy”. Au predominat cartile si am vazut si cateva sticle de vin, semn ca nu facem degeaba degustarile.

In numele blogoltenilor va urez sarbatori fericite si sanatoase alaturi de cei dragi. Fie ca toate dorintele voastre sa se indeplineasca pentru ca 2018 nu este doar un an, ci cel mai bun an din vietile noastre.

25 de comentarii la „#70 BlogMeet oltean cu Secret Santa si noi sortimente de pizza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.