3 interventii si investigatii medicale de care NU trebuie sa te temi!

Sanatatea este un aspect pe care, din nefericire, foarte multi oameni nu il trateaza cu seriozitate. Acest lucru este cauzat fie de neglijenta, fie de faptul ca prea putini dintre ei sunt suficient de constienti ca anumite afectiuni si boli sunt foarte greu de tratat, iar organismul trebuie protejat cu orice pret.

Iata de ce interventii si investigatii medicale nu trebuie sa te feresti:3 interventii si investigatii medicale de care NU trebuie sa te temi!

 

  1. Implanturile dentare

Sanatatea dintilor este esentiala, daca iti doresti sa ai un organism sanatos. O igiena orala precara poate sa duca la o multime de afectiuni dentare greu sau chiar imposibil de tratat, iar acest lucru are repercusiuni negative asupra modului in care te hranesti. Astfel, o dantura imperfecta te va impiedica sa mesteci mancarea corect, afectandu-ti stomacul si creand foarte mult disconfort la nivelul intregii cavitati bucale. Gasesti aici  https://www.clinicadrmelnic.ro/implanturi-dentare/ o oferta de implanturi dentare, daca ai dantura incompleta si iti doresti sa poti zambi fara retineri. Nu doar ca te vor ajuta sa fii mai sanatos, dar iti vor imbunatatii fizionomia si iti vor proteja dintii naturali care sunt inca sanatosi.3 interventii si investigatii medicale de care NU trebuie sa te temi!

  1. Analizele de sange

Numarul bolilor din prezent este in continua crestere, iar daca nu sunt diagnosticate la timp, acestea pot fi fatale. Foarte multe dintre acestea pot fi descoperite rapid doar cu ajutorul testelor de sange. De aceea, este recomandat sa te testezi periodic si sa iti monitorizezi sanatatea. Cu ajutorul testelor de sange poti depista bolile epidemice si metabolice, cum ar fi diabetul sau boala arteriala coronariana. De asemenea, testele de sange regulate iti pot arata daca organismul tau primeste cantitatile necesare de vitamine si minerale, deoarece lipsa acestor nutrienti poate sa conduca la probleme foarte grave de sanatate. Nu in ultimul rand, acestea joaca un rol important in determinarea nivelului de testosteron si estrogen din corp.3 interventii si investigatii medicale de care NU trebuie sa te temi!

  1. Controlul ginecologic

Foarte multe doamne si domnisoare fac greseala de a neglija vizitele regulate la medicul ginecologic. Acest lucru este determinat atat de faptul ca acestea sunt extrem de pudice, cat si de faptul ca nu stiu caror riscuri se supun in acest fel. Cu toate acestea, controlul periodic nu doar ca este normal, dar este si absolut necesar, deoarece ginecologul poate descoperi anumite probleme pe care le-ai putea avea. In plus, acesta este in masura sa iti spuna cum trebuie sa te ingrijesti si cum sa te protejezi

Asadar, este esential sa iti protejezi sanatatea si sa nu ai retineri atunci cand vine vorba de aceasta! Nu te teme de interventii si investigatii medicale! Un organism sanatos iti permite sa ai o viata lipsita de griji!

16 comentarii la „3 interventii si investigatii medicale de care NU trebuie sa te temi!

  1. Ne place sau nu, trebuie să mergem la medic. Nu e bine să stăm să așteptăm să treacă. Cu cât tratăm mai repede, cu atât tratamentul va fi mai scurt!

  2. Eu nu m-am impacat niciodata foarte bine cu.medicii. Iar de cand am fetele, am fost nevoita sa merg la.pediatri, sa il gasesc pe cel mai bun…eu am ramas iarasi pe.ultimul loc. Slava Domnului ca sunt bine, am facut analizele anuale pt job si am o usoara carenta la fier…

  3. Nici nu e de mirare ca multa lume se fereste de analizele care ar trebui facute periodic. In anul 2017 inca mai poti auzi pe strada/in parc/in autobuz parinti si bunici care ii sperie pe micuti amenintandu-i ca ii duc la doctor sa le faca injectie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.