Sa urmarim cu pletele-n vant serialul „O poveste incalcita”

Astazi, 2 octombrie, are loc pe Disney Channel, de la ora 17.00,  premiera serialului  „O poveste incalcita”. Indiferent de varsta pe care o ai, sunt convinsa ca ai urmarit incalceala hazlie a aventurilor  adolescentei Rapunzel din filmul cu acelasi nume, asa ca noul serial te va captiva imediat. Filmul de animatie are deja 7 ani de cand a fost lansat  l-am vazut de zeci de ori, initial pentru ca fata mea avea atunci zece ani, ca mai apoi sa ma prinda si pe mine. Desenele animate Disney sunt un fel de terapie de relaxare,  fascineaza, farmeca si seduc in peripetiile lor spectatorii de orice varsta, iar impactul lor vizual intrece de departe orice poveste citita.Sa urmarim cu pletele-n vant serialul "O poveste incalcita"

 La evenimentul #DigitalParentsTalks, care a avut loc acum o saptamana la Conacul Golescu Grant,  au rulat in premiera primele doua episoade din serial. Aici parintii digitali, cei care constituie o comunitate unita si care vor sa schimbe mentalitati si legi in Romania, au venit insotiti de catre copii.  In timpul conferintei cei mici au socializat comunicand si legand noi prietenii in timp ce participau la un atelier creativ de jucarii. Workshopul a fost  pregatit de cei de la Disney Channel, sustinut de catre Learning Hub si inspirat de premiera serialului „O Poveste incalcita”. Pe usa usor crapata am aruncat si eu cateva priviri furise, n-am vrut sa-i deranjez pe cei mici. Impactul vizual al acestor desene a fost puternic, sala era plina de rasete, iar din cand in cand suspansul ii lasa cu guritele deschise.

Foto: Cristina Nichitus

Rapunzel imi este aproape de suflet deoarece ma regasesc cumva in ea, in fiecare zi incerc sa descalcesc tot felul de provocari, intamplari, emotii si nu singura, ci alaturi de cel mai fermecator sot.  O calatorie fantastica plina de suspans. Si totul cu pletele-n vant. Ca si Rapunzel am o superputere, numai ca a mea e cuprinsa in 70 cm si nu 70 de metri.

Am recunoscut vocile celor care dubleaza serialul Ana Broasca- Rapunzel si George Papagheorghe – Gheorghe. Au intrat perfect in pielea personajelor, iar  copii ii urmau descalcind impreuna firul povestii. Vrei sa traiesti noile aventuri incalcite alaturi de Rapunzel, Gheorghe, Maximus si Pascal?

Nu rata astazi de la ora 17.00,  premiera serialului  „O poveste incalcita” pe pe Disney Channel! Lasa-ti pletele in vant si pregateste-te pentru „O poveste incalcita”!

 

 

10 comentarii la „Sa urmarim cu pletele-n vant serialul „O poveste incalcita”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.