Gama Gerovital Stop Acnee – solutia eficienta pentru un ten curat si sanatos

Gama Gerovital Stop Acnee - solutia eficienta pentru un ten curat si sanatos

Din camera de pe colt se aud tipete. E camera mea, tipetele mele. De unde pana acum un an la cel mai mic zgomot dadea mama buzna disperata ca am patit ceva, acum schimbarile mele emotionale constante au coplesit-o si nu mai reactioneaza la fel. Am auzit-o cand i se plangea unei prietene la telefon ca exista intre noi un decalaj real, ca nu ma mai intelege, ca avem dicutii frecvente si pacea din casa a disparut. Cica trec brusc si frecvent de la euforie necontrolata la tristete absurda, de la abulie la frenezie, de la mandrie la stima de sine scazuta, pe un arc al emotiilor adolescentine. Care arc, care euforie? Ce-o fi aia abulie?

Castingul

Eu, nu vad la fel lucrurile, dar cu toate astea, acum, sunt cea mai nefericita fiinta de pe pamant, ba nu, din univers. M-am trezit plina de cosuri, tocmai astazi cand trebuia sa ma prezint la un casting pentru promoteri. Stii ce scria in anunt?

Echipa X recruteaza promoterite part-time pentru implementarea unei campanii de produse eficiente cosmetice continand ingrediente de ultima generatie, marca de incredere.

Cerinte: fete vesele, comunicative, cu aspect fizic placut, piele frumoasapiele sanatoasa si cu varsta intre 16 si 20 ani. Cele interesate sunt rugate sa trimita pe email CV-ul  impreuna cu un selfie.

Ce crezi ca am facut ieri toata ziua? Selfiuri, nu ca in alta zi as face altceva, mereu sunt gata de selfie. Mai greu a fost sa aleg doar unul pe care sa-l trimit, dar cu ajutorul Irinei, prietena mea, am reusit. Apoi toata noaptea n-am putut dormi. Intai nu ma puteam hotari ce sa-mi cumpar cu banii castigati, iar apoi mi-a venit gandul ca e posibil sa nu ma aleaga.

Pielea mea are propria limba, isi exprima urgent nemultumirea

Cand ma confrunt cu situatii diferite, stresante, si in fata carora reactionez nervos, incep sa transpir abundent. Incep cu palmele, apoi urmeaza tot corpul. Cred ca asta explica spuzeala de cosuri, transpiratia mi-a activat glandele sebacee, porii au fost obstructionati si gata, a aparut habitatul ideal pentru acnee. Nu-mi ajungea jena, lipsa de incredere si nervozitatea interioara, acum mi-a erupt incertitudinea si nesiguranta prin piele. De multe ori as dori sa nu mai arate oricui modul in care ma simt sau percep viata, dar a mea nu poate minti. Pielea mea are propria limba, isi exprima urgent nemultumirea, iar acum spunea „mi-e teama” si „sunt stresata”.


Gama Gerovital Stop Acnee - solutia eficienta pentru un ten curat si sanatos

Irina, prietena mea

Noroc cu Irina, printre hohote de plans i-am spus ce mi s-a intamplat.  A venit repede cu kitul de tratament din noua gama, Gerovital Stop Acnee. Stiam ca Gerovital este marca de incredere de la mama, de fapt si bunica intrebuintau aceleasi produse.  Daca bunica le folosea pentru ca erau singurele creme antiage din Romania si din lume, mama a avut la dispozitie magazine pline cu produse cosmetice care promiteau tineretea vesnica.  A ajuns insa la concluzia ca spre deosebire de Gerovital, cele mai multe raman la stadiul de promisiune si nu pot livra ceea ce se angajeaza. Sunt putin invidioasa pe tenul ei de portelan, pe faptul ca are atat de putine riduri si ca arata atat de tanara, dar sunt constienta ca nu-i doar meritul genelor in asta.

Secretul Gerovital

Secretul reusitei Gerovital este dat de produsele calitativ superioare, eficace, la un pret modic si care nu au efecte negative. Sunt sigure, nu prezinta risc de alergii deoarece nu contin parabeni, chimicale, pe care celelalte branduri le incorporeaza spre a le spori rezistenta la factorii de mediu. Gama Gerovital Stop Acnee - solutia eficienta pentru un ten curat si sanatos

Irina e mare fan Gerovital  de cand si-au deschis reprezentanta in orasul nostru, Craiova. Are tenul exact ca al meu, predispus la acnee si vana orice produs care ii promitea sa o scape de excesul de sebuum.  Avand in vedere ca pretul era mult mai scazut decat ceea ce folosea ea, a cumparat kitul de tratament cosmetic intr-o doara, dar in curand a descoperit ca acesta reuseste sa faca o treaba excelenta, mai ales daca urma schema zilnica de tratament intocmita de Gerovital.

Schema zilnica de tratament – dimineata

Gel Spumant Purifiant
Gel Spumant Purifiant Gerovital Stop Acnee, 150 ml
Cremă gel Sebum Control
Cremă gel Sebum Control Gerovital Stop Acnee, 50 ml
Crema ultra-activa Gerovital Stop Acnee, 15 ml
Cremă Ultra-Activă Gerovital Stop Acnee 15 ml
Cremă CC Matifiantă
Cremă CC Matifiantă Gerovital Stop Acnee 30ml

Schema zilnica de tratament – seara

Gel Spumant Purifiant

Gel Spumant Purifiant Gerovital Stop Acnee, 150 ml

Cremă gel Sebum Control

Cremă gel Sebum Control Gerovital Stop Acnee, 50 ml

Crema ultra-activa Gerovital Stop Acnee, 15 ml

Cremă Ultra-Activă Gerovital Stop Acnee 15 ml

3 solutii Gerovital pentru tenul cu acnee

Cu ajutorul Irinei am descoperit si eu gama Gerovital Stop Acnee. E atat de simplu de folosit! Fiecare produs se intrebuinteaza in ordinea sugerata de cifrele de pe eticheta:

  1. Gel spumant purifiant pentru curatare;
  2. Crema gel Sebum Control pentru tratare;
  3. Crema CC matifianta pentru camuflare.

Sub atenta indrumarea Irinei am aplicat primele doua produse, urmand ca inainte de a iesi din casa sa il aplic pe al treilea. Eu, care aveam zile cand ma spalam si de zece ori pe fata pentru a scapa de senzatia uleioasa a tenului, acum dupa prima spalare cu gelul spumant purifiant m-am simtit altfel. Acidul salicilic mi-a eliberat porii curatind, dezinfectand pielea si oprind procesul inflamatoriu, iar capsulele de vitamina E mi-au hranit pielea. Pe flacon scria ca reduce activitatea bacteriana cu pana la 90,70%, dar oare ce succes o avea pana dupa-masa? Vom vedea.

Gama Gerovital Stop Acnee - solutia eficienta pentru un ten curat si sanatos

Dupa spalare urma sa aplic  crema-gel Sebum Control. La ingredientele active era trecut – Sebaryl,  un astringent natural, un bio-regulator cu efect sebostatic si anti-iritant. Exact ce-mi trebuia: sa curete, sa matifieze natural si sa imbogateasca structura si confortul pielii mele. Mi-am masat  fruntea si obrajii pana s-a absorbit complet, lasand-o optim hidratata. Mi-am simtit pielea curata si mai fina, plus o senzatie  placuta de revigorare data de crema usoara.Gama Gerovital Stop Acnee - solutia eficienta pentru un ten curat si sanatos

Ce spun cele care folosesc Cremă gel Sebum Control Gerovital Stop Acnee

Cremă gel Sebum Control
Cremă gel Sebum Control

Are o textură foarte faină, ca un gel. Îmi place că intra repede în piele și chiar dacă este o crema matifianta, hidratează tenul. Eu am tenul mixt cu zona T uleioasa și aceasta crema îmi tine serumul sub control in jur de 8 ore.

Natasa A

Crema-gel Sebum Control reduce excesul de sebum, iar pielea devine mai curată și matifiată. Crema se întinde foarte bine pe față și nu necesită o aplicare din abudență a produsului.

Beatrice D

Toata gama Stop Acnee este exceptionala. In urma acestei pandemii si a purtarii mastii zilnic, chiar daca doar pentru a merge la magazin sau a iesi la plimbare cu animalutul, m-am umplut de cosuri si acnee exact in zona in care imi sade masca pe fata: partea de jos a obrajiilor, barbia, maxilarul si chiar si putin spre zona gatului. Frustrant de numai!!!!! Am achizitionat aceasta crema cu gelul de curatare si lotiunea tonica din gama Stop Acnee si tenul si-a revenit. Recomand!

Kara

Folosesc întreaga gama anti acnee de la Gerovital de câțiva ani si sunt extrem de mulțumită. După multe încercări cu branduri scumpe, de renume, vizite la dermatolog, etc. am reușit sa îmi curat tenul complet și sa îl mențin curat cu crema aceasta. De obicei imi refac stocul cand vin in tara, dar cu pandemia, mi-am comand cateva tuburi direct în UK. Lucrând în domeniul medical, masca a fost obligatorie toată perioada aceasta și ma asteptam sa reapara acneea, dar nu a fost cazul.

Rena

Inainte de pleca de acasa, la casting, am aplicat si crema CC matifianta. Nu aratam perfect, dar cosurile mele isi oprisera procesul inflamatoriu, ba chiar incepusera sa se usuce, iar datorita ultimei creme erau destul de bine camuflate sub un strat de crema usor pigmentata.

Sa-ti mai spun ca am obtinut jobul? Nu cred ca mai este nevoie, banuiai deja. Produsele folosite au avut eficacitate demonstrata, am fost recrutata imediat si nimeni n-a banuit prin ce trecusem in timpul zilei.

Dar stii ce nu banuiesti defel? Cum se numea campania ce trebuia promovata. Era chiar Gerovital Stop Acnee. De acum inainte pot sa ajut prin sfaturile mele alti tineri, care din diverse motive se confrunta ca si mine cu acneea.

SB 2017

Ce spun cei care folosesc Crema CC matifianta Gerovital Stop Acnee, 30 ml

Cremă CC Matifiantă
Crema CC matifianta Gerovital Stop Acnee, 30 ml

Este un produs foarte bun chiar si pentru un ten cu tenta de uscare. Matifiaza foarte bine, poate fi purtat simplu sau in combinatie cu un fond de ten insa in ambele cazuri rezultatul dureaza si este unul de exceptie.

Paula S

Pentru mine a fost un produs minune. Am utilizat inclusiv dermatocosmetice scumpe care nu au dat asa rezultate ca intreaga gama antiacnee. CC Cream este minunata! Pentru mine are acoperire medie,de durata,exact cum imi pace,iar tenul ramane luminos. Nuanta este un bej foarte potrivit pentru tenul meu. Un produs pe care il voi cumpara mereu!

Alexandra

Un produs ft ft bun, am ramas ft placut surprinsa ce nu strange pielea sa arate ca o masca (eu am ten normal, nu gras), are o textura cremoasa, se intinde foarte bine, are o nuanta normala (Nude as zice, nicidecum inchisa), eu am tenul deschis si mi se potriveste foarte bine. Cred ca daca era ambalat in sticla mata cu pompita si costa 100 euro butelcuta ziceam "wow,, e superb, de aia costa atat". Felicitari Farmec pt acest produs, mi se pare printre cele mai bune CC creams incercate. Adaugarea unui SPF20 ar fi de vis 🙂

Nadina M

Foarte fain si la un pret foarte okay. Face foarte bine la tenul acneic, chiar lumineaza tenul. Secretul e sa nu puneti prea mult pt ca incarca tenul. Acopera si da o culoare frumoasa uniforma. Nu va asteptati sa acopere coșurile mari.

Lorena

Fiole Antiacnee
Fiole Antiacnee Gerovital Stop Acnee
Kit Tratament Cosmetic Gerovital anti acnee
Kit Tratament Cosmetic Gerovital Anti Acnee: Gel spumant purifiant, 150 ml + Crema gel sebum-control, 50 ml + Crema ultra-activa, 15 ml
Benzi Curățare Puncte Negre
Benzi Curățare Puncte Negre Gerovital Stop Acnee
Buline Autoadezive Antiacnee Gerovital Stop Acnee
Buline Autoadezive Antiacnee, Gerovital Stop Acnee

Ce spun cele care folosesc Gelul Spumant Purifiant Gerovital Stop Acnee

De cand am inceput sa il folosesc am un ten frumos si curat. Nu ma mai trezesc dimineata cu "ulei" pe fata. Ce imi place la acest gel e ca nu il usuca, dupa utilizare nu am senzatia ca pielea "ma tine".

Cosmina

Am rămas plăcut surprinsă de acest produs încă de la prima utilizare. Curăță în profunzime și lasă tenul curat, luminos și catifelat. Îmi place că nu usucă.

Elena D

Gel Spumant Purifiant
Gel Spumant Purifiant

Produsul lasa tenul curat si fara impuritati si il lasa si foarte elastic, hidratat. Nu pot spune decat ca este ceea ce cautam!

Diana M

Sunt la al 3-lea flacon si mi se pare un gel foarte bun. Usuca putin fata, dar am inceput sa folosesc si fluidul purifiant si crema gel sebum control din aceeasi gama si rezultatele se vad dupa primele zile. Tenul este mai luminos, mai curat, hidratat. Foarte bune produsele din gama Stop Acnee! Felicitari!

Nico

Foarte multumita pentru cum lumineaza tenul.

Cristina S

Formula lejera care curata in profunzime. Lasa senzatia de ten curat. Am sesizat o ameliorare a problemelor accneice dupa primele zile de utilizare. Dupa 3 saptamani textura si aspectul pielii s-a imbunatatit simtitor! Recomand folosirea alaturi de cremele dedicate din aceeasi gama!

Cristina P

Mie îmi curăță tenul impecabil. Nu face multă spumă, tenul rămâne mat și forte curat. Recomand cu drag!

Natasa A

19 comentarii la „Gama Gerovital Stop Acnee – solutia eficienta pentru un ten curat si sanatos

  1. „Alergăm după fericire pana departe, fie pe mare, fie pe uscat; dar fericirea e aici, aproape”. La fel si cu Gerovital, cautam tot felul de branduri de peste mari si tari, iar cei de dincolo sunt innebuniti dupa Gerovitalul nostru.

  2. Din aceasta gama am folosit doar CC cream-ul. Imi place textura si modul e acoperire. Consider ca sunt niste produse perfecte pentru adolescenti si problemele acestora legate de tenul lor in schimbare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.