Credit rapid online transparent. Unde? Ce? Cum? Vreau si eu!

Care-i propozitia pe care o auzi  des? Nu am bani. Ajungi sa te intrebi ce se intampla cu banii, stau undeva paralizati, fug cumva de tine? Parca banii erau facuti sa circule? De ce nu ajung si la tine? Mereu ai nevoie de un imprumut rapid, cel mai adesea de un imprumut pana la salariu.  De multe ori incercarea de a prelua controlul asupra finantelor tale este misiune imposibila, sunt multe situatii care duc la o nevoie rapida de bani. Crezi ca economisirea este singura modalitate de a avea bani in buzunar la sfarsitul lunii, dar constati ca nu-i asa, te loveste criza financiara. E un fel de entitate gri care nu vrea sa te paraseasca. Cum scapi de ea? Solutia vine prin informare, educatie si actiune.

In cazul meu nu ca mi-ar lipsi educatia, am una excelenta, dar in alt domeniu, nu cea financiara pentru a gestiona si multiplica banii, asa ca am ales sa fac un master in Managementul Afacerilor Electronice. Zis si facut, m-am inscris la buget. Pana sa dau examenul prietena mea, Daniela, mi-a pus o intrebare simpla: Ce faci daca nu intri la buget? Te inscrii la taxa? Stupoare! Nici macar nu-mi pusesem intrebarea. M-am uitat repede cat era taxa si cand se platea. Trebuia sa platesc 3000 lei/an  in doua transe, prima avand ca termen maxim peste trei saptamani, iar eu sunt falimentara. Imi trebuia un plan  cu care sa inversez situatia.  Momentul cand voi primi plata dobanzii pentru  investitia bine realizata, in mine, este foarte departe, eu am nevoie de o solutie urgenta,  un imprumut urgent. Am preluat controlul asupra finantelor. Mai am ceva economii de urgenta, chiar si un buget intrat la apa, dar nu ajung, am de platit facturile la apartament, stomatologul si mancarea. Toate in aceeasi luna plus taxa. Imi trebuie o solutie pentru ca nu pot amana niciuna din plati pentru luna viitoare.Credit rapid online transparent. Unde? Ce? Cum? Vreau si eu!

Cum sa fac rost rapid de bani?

Daniela zice ca am mai multe optiuni, sa-mi aleg ce-mi convine mai bine din urmatoarele trei metode probate de ea:

  1. Venituri obtinute de la locul de munca:
    1. Schimbarea locului de munca. Mi-am depus CV-ul la peste o suta de firme. Mi-as fi depus si la mai multe, dar atat era cererea. Nu au raspuns decat patru si aceia ofereau mai putin decat castig eu acum. Varianta aceasta a picat, cel putin pentru moment.
    2. Al doilea loc de munca, unul  part-time. Ar insemna sacrificarea timpului liber si nu stiu cand as putea invata, plus ca este dificil sa mentin pe termen lung doua locuri de munca. A picat si asta.
    3. Negociez o crestere a salariului. Cand a auzit seful ce vreau s-a facut foc si para si mi-a zis ca daca nu-mi convine n-am decat sa plec, ca sunt destui care asteapta la poarta. Urat mod de a trata un salariat, patronul o stii? A picat si aceasta varianta.
  2. Credit bancar. Asta e exclus, am actualul job de doar doua luni si ei cer macar 3 luni. Mai sunt angajata si pe o perioada determinata de doar 6 luni si nu se stie daca vor mai prelungi contractul. In plus nu am un istoric financiar prea roz, nu am prea stiut cum sa ma ocup de datorii si daca printr-o minune mi-ar aproba dosarul ar dura extrem de mult, cat sa nu pot plati eu taxa. Pica clar.
  3. Credit nebancar. Asa ceva n-am mai incercat, dar Daniela da,  Telecredit.  Zice ca este un produs de luat in seama, te poate ajuta sa iesi din criza repede.Credit rapid online transparent. Unde? Ce? Cum? Vreau si eu!

Gandindu-ne am mai adaugat inca patru metode pe lista:

  1. O afacere prin care sa castig rapid bani. Daca aveam abilitatea asta nu mai eram acum in colaps.
  2. Un Yard Sell. Asta mi-ar surade, am fost la un astfel de targ in Bucuresti si puteai cumpara la jumatate de pret lucruri de firma. Alo! Pai de unde sa am eu astfel de lucruri? Daca le aveam banuiesc ca nu aveam nici probleme cu banii. Pica si asta.
  3. Donez plasma, sange, trombocite, etc. Este o metoda terifianta! Mi-e frica de ace, seringi! Nici nu vreau sa aud!
  4. Imprumut rapid de la parinti, prieteni. Saracii mi-ar da, dar de unde? Parintii se zbat cu o pensie mica si prietenii sunt in aceeasi situatie ca mine, traiesc de pe o zi pe alta.

Raza de soare- creditul nebancar

Lumea mea plina de optiuni s-a cam ingustat, iar eu ma simt coplesita in cautarea de oportunitati. Cum sa fac sa ma paraseasca norul gri ce -mi sta deasupra? Singura raza de soare vine din partea creditului nebancar. Dar ce este acesta? Cine il acorda? Exista un cadru legal? Noroc cu Daniela, stie tot. Creditul nebancar este o solutie pentru cei ce vor sa imprumute bani intr-un mod rapid. Este acordat de catre Institutii Financiare Nebancare (IFN)- societati  comerciale pe actiuni carora Banca Nationala le acorda autorizatia de functionare anual  si au la baza o lege- Legea nr. 93/2009 cu privire la Institutiile Financiare Nebancare. Concluzia este ca te poti bucura de avantajele creditului fara a avea surprize, totul este legal.Credit rapid online transparent. Unde? Ce? Cum? Vreau si eu!

Unde au sediul? Cum ii apelezi? Cum aflu care este dobanda, conditiile in care pot imprumuta banii? Ce ii distanteaza de celelalte IFN-uri? Care sunt principalele beneficii? Tot Daniela mi-a dat datele. Datorita tehnologiei Telecredit a dezvoltat o solutie comerciala digitala prin intermediul web-ului, este suficient sa intri pe siteul IFN-ului. Depui cererea pe platforma companiei, actele le anexezi scanate,  banii iti vor fi virati in cont, iar apoi vei plati ratele. Simplu, nu? Eviti o gramada de drumuri, poti accesa in orice moment, de oriunde, nu depinzi de ore stricte.

Credit rapid online -Avantaje:

  1. Nu exista intermediari, sunt creditori directi;
  2. Sunt permisive, nu este un motiv de ingrijorare faptul ca ai scor mic dat de biroul de credite;
  3. Nu te judeca, stiu ca fiecare are motive legitime pentru a cere un imprumut, poate maine e ziua surorii tale, poate ai o nevoie medicala, poate trebuie sa platesti chiria sau orice altceva.
  4. Confidentialitatea. Datele furnizate raman intre tine si IFN, atat.
  5. Ofera un serviciu gratuit,  este o platforma web, nu un software ca sa platesti licenta sau mai stiu eu ce, are disponibilitate permanenta de conectare prin Internet cu cei care au nevoie de un credit;
  6. Ai nevoie doar de un computer sau o tableta cu conexiune la Internet;
  7. Iti permite cu agilitate, eficienta si in siguranta sa obtii ratele si termenele care ti se potrivesc simplificand procesul de obtinere a creditului;
  8. Poti alege propunerea de credit care corespunde nevoilor tale cu ajutorul simulatorului de rate, fiind 100% transparent;
  9. Nu pierzi timp,  studiul tau de fezabilitatea ca potential client dureaza putin si necesita doar informatii de baza. Analizeaza viabilitatea creditului rapid folosind o metoda unica ce favorizeaza decizia ta de a le fi client. Dosarul de aplicare este foarte simplificat- carte de identitate si adeverinta de venit.
  10. Criteriile de eligibilitate sunt usor de indeplinit:
    1. vasta minima 18 ani;
    2. sa locuiesti in Romania;
    3. sa ai sursa de venit;
    4. sa detii un cont si un card aferent;
    5. sa ai un numar de telefon si o adresa de email pentru a putea comunica mai usor.
  11. Banii sunt virati in aceeasi zi in care este aprobat creditul, nu peste o zi, doua sau o luna ca-n cazul bancilor;
  12. Este o platforma confortabila, rapida, sigura, usor accesibila, care-ti permite solicitarea creditului fara a fi nevoit sa faci drumuri pana la institutiile financiare.
  13. Iti ofera instantaneu informatii despre credit, notificandu-ti pas cu pas evolutia procesului de creditare;
  14. Daca ai intrebari ii poti contacta la numarul de telefon 021.9933, pe email la adresa support@telecredit.ro sau te contacteaza ei gratuit daca trimiti un  SMS cu textul telecredit la 1892.
  15. Plata ratelor se face prin retragerea sumei din cont, dar poti alege si alt canal de plata: transfer bancar, numerar, Paypoint.
  16. In cazul in care nu poti plati la timp imprumutul, nu este o problema, acesta se refinanteaza, dar trebuie sa achiti dobanda pentru imprumutul initial;
  17. Economisesti hartia si eviti deplasarile, ajutand astfel la protejarea mediului inconjurator.Credit rapid online transparent. Unde? Ce? Cum? Vreau si eu!

Eram constienta ca banii rapizi pot avea un cost ridicat, rata dobanzii poate fi mult mai mare decat ar fi cea solicitata intr-o situatie mai putin urgenta, dar Telecredit m-a surprins. Cum? Uite:

  1. In perioada 1 – 31 octombrie, primul imprumut este cu costuri ZERO!
  2.  0% Dobândă  0% DAE  0 comisioane  0 costuri
  3. Suma maxima la primul credit este intre 100-500 RON;
  4. Suma maxima de imprumut pentru clientii fideli 2000 RON;
  5. Timpul de aprobare 20 de minute;
  6. Dobanda 0% la primul credit;
  7. Perioada de creditare- maxim 30 de zile;

E drept ca fiind la prima creditare nu mi se acorda decat 500 de lei, dar pot plati astazi facturi cu ei si astfel ma fidelizeaza. Acesti bani ii voi returna la salariu, adica in zece zile si atunci voi putea sa fac urmatorul credit, de 1500 pentru a plati scoala. In douazeci de zile voi fi iar apta de plata, deoarece incasez restul de salariu. Acest concept Telecredit imi ofera echilibru si predictibilitate in finantele personale, asa voi reusi sa am o baza stabila finaciara si sa trec peste aceasta luna dificila.

Credit rapid online transparent. Unde? Ce? Cum? Vreau si eu!

Credit rapid online – Dezavantaje:

Orice lucru are atat avantaje cat si dezavantaje si este bine sa le cunosti din start:
  1. trebuie platite. Acum m-a bufnit rasul, daca iei bani logic ca si trebuie sa-i dai inapoi;
  2. dobanda mare. Din cauza riscurilor mari pe care si le asuma IFN-ul este normal sa aiba o dobanda mai mare pe zi decat bancile, in acest caz este de 1,2% pe zi. Mie nu mi se pare excesiv de mare, am vazut altele mult mai mari.
  3. penalitati. In cazul lipsei de colaborare si relei vointe se poate ajunge pana la recuperatorii de credit, dar pana acolo compania incearca sa te ajute prin reesalonari ale creditului.

Daniela a imprumutat de mai multe ori de la ei, o data cand a avut mamaei o urgenta medicala, apoi cand tatal ei a avut accidentul de masina, dar mi-a  spus ca daca esti cooperant si bine intentionat, nu ai nicio problema cu IFN-ul.

Hotararea. Aplic pentru un credit rapid online

Abia dupa ce am aflat toate datele am luat hotararea. Am intrat pe site si cu ajutorul Danielei am aplicat pentru un credit rapid online in patru pasi simpli:

  1. Am utilizat simulatorul de credit pentru a alege suma si timpul de returnare
  2. Am solicitat imprumutul prin introducerea informatiilor personale
  3. Am asteptat cateva minute pana am fost informata prin telefon- creditul a fost aprobat
  4. Gata! Am putut avea banii!Credit rapid online transparent. Unde? Ce? Cum? Vreau si eu!

La primii 500 RONa fost cum au promis  0% Dobândă  0% DAE  0 comisioane  0 costuri. La urmatorii 1500 RON a trebuit sa rambursez in 20 de zile suma de 1860 RON. Nu mi-a fost tocmai usor sa platesc, dar Telecredit a fost singurul care a fost alaturi de mine si m-a ajutat atunci cand am avut nevoie.

Client nou sau client vechi, creditul rapid online il poti rambursa intr-o perioada cuprinsa intre 10 si 30 de zile. De asemenea, poti rambursa acest credit rapid online inainte de expirarea lui, fara costuri suplimentare, doar platind dobanda acumulata pana in acea zi. In cazul in care nu poti returna la termen, poti prelungi creditul fara o dobanda penalizatoare, ci aceeasi de 1,2%/zi. Nu-ti face griji! Cu Telecredit toate costurile si taxele sunt clare de la inceput pana la sfarsit, nimic nu va interveni astfel incat sa ti se mareasca suma restanta. Au doar imprumuturi responsabile, pe care clientul le poate prelua fara probleme.

Ce parerea ai despre acest credit rapid online? Eu acum vad finantele cu alti ochi si sper sa pot planifica bugetul mult mai responsabil schimbandu-mi cateva obiceiuri de cheltuieli, dar daca se mai intampla ceva neprevazut, stiu la cine sa apelez.

Acest articol a fost scris pentru competitia SuperBlog 2017.

15 comentarii la „Credit rapid online transparent. Unde? Ce? Cum? Vreau si eu!

  1. Am avut o colega de serviciu care spunea ca are acasa trei locuri unde tine banii – cel stiut de toti, cel secret (il stia sotul, dar nu si copiii lor si nici socrii), si cel ultrasecret, pe care il stia doar ea 🙂 ultimul era pentru cazuri speciale si urgente. Dar uneori chiar nu-ti ajung banii nici din toate locurile alea laolalta si mai ai nevoie de ceva pe deasupra!

  2. Este important sa stii ca, atunci cand ai o urgenta, gasesti si un sprijin. Avand in vesere situatia tuturor, mai greu gasesti sa imprumuti bani de la o persoana fizica, mai ales daca ai nevoie de o suma mai mare..

  3. Oh, timp de aprobare 20 de minute? Cat de tare! Nu stiam de aceasta firma, insa ma bucur ca macar acum am aflat. Ma tenteaza si pe mine, mai ales daca au 0 comision la primul imprumut. Iar fata de alte firme, 1.2% / zi nu mi se pare asa mult. Multumim, Raluca! 😀

  4. Eu apelez la aceasta metoda de creditare pentru ca timpul de așteptare pe la bănci și comisioanele aferente sunt mari. Prefer sa primesc banii rapid atunci când am nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.