5 secrete pentru a fi fericit in fiecare zi!

Fericirea este o stare care se gaseste in interiorul sufletului. Se pare ca suma tuturor momentelor placute din viata unui om reprezinta aceasta stare de spirit si ca ea are rolul de a imbunatati viata, de a privi altfel clipele grele, de a elibera organismul uman de stresul inevitabil, acumulat de-a lungul unei zile. Cand fericirea se instaleaza in corp, are loc o eliberare de endorfine si alte substante chimice care ajuta omul sa se simta mult mai bine si sa zambeasca. Nimeni nu este raspunzator pentru fericirea altuia, fiecare persoana in parte trebuie sa faca tot posibilul sa fie fericit. Exista mai multe secrete pe care oricine trebuie sa le stie daca isi doreste o viata frumoasa: sa mediteze cat mai mult, sa se deconecteze de cotidian, sa incerce ceva nou, sa citeasca o carte, sa se intalneasca cu prietenii si altele. Alte secrete pentru a fi fericit in fiecare zi? Urmareste-ma.

5 secrete pentru a fi fericit in fiecare zi:

  1. Fericirea poate fi gasita in lucruri simple, precum cele din locuinta unei persoane. Foarte multi au recunoscut faptul ca s-au simtit mult mai bine cand au schimbat dusumeaua, cand au inlocuit mobilierul vechi cu unul nou ori cand au achizitionat un jacuzzi. Poti sa vezi aici http://www.valprestparchet.ro/ro/colectii/dusumea_lemn_masiv_stejar_finisata-10 cateva informatii extrem de utile, care sa te ajute sa faci o schimbare in viata ta.
  2. O evadare in trecut ar putea fi calea perfecta spre fericire. Zambetul poate sa apara din nou pe buze doar la o simpla revedere a fotografiilor din copilarie, in care mama era tanara si frumoasa, razand cu gura pana la urechi de strengariile prichindeilor. Jocurile alaturi de prietenii de altadata pot readuce o stare de bucurie in suflet, iar ziua poate deveni cu adevarat minunata la amintirea acestora.
  3. Felul in care arata, poate sa aduca multumire si satisfactie in viata oricarei persoane. Privirile admirative ale celorlalti din jur, modul in care se simte imbracat intr-un outfit fabulos si atitudinea de invingator pot fi cateva lucruri care sa aduca fericirea si starea de bine. In acest sens, oricine isi doreste sa arate spectaculos poate gasi haine noi de dama online pe Fashionopolis.ro. O sedinta de shopping in mall sau printre rafturile magazinelor online poate reincarca bateriile.5 secrete pentru a fi fericit in fiecare zi!
  1. O plimbare in natura, departe de cotidian, intr-o zona total diferita de cea cu care este obisnuit in mod normal, poate sa ridice starea de spirit si moralul. Pentru o persoana care traieste la campie niciodata nu va fi prea putin sa vada maretia muntilor, a brazilor inalti, soarele stralucitor care se strecoara printre crengile copacilor sau zapada superba, potrivita pentru sporturile de iarna ce trezesc buna dispozitie si cheful de viata al oricui.
  2. Uneori fiecare simte ca va fi multumit cu el insusi daca multumeste celor din jur pentru faptele bune pe care le-au realizat in ceea ce ii priveste. Nu degeaba se spune ca recunostinta ii face pe oameni fericiti.

In concluzie, fericirea depinde foarte mult de fiecare persoana in parte si nu de ceilalti din jurul ei, fiind foarte important ca aceasta sa isi propuna sa o atinga si sa-si tina promisiunea.

Curajul de a nu fi pe placul celorlalti - Ichiro Kishimi, Fumitake Koga

Curajul de a nu fi pe placul celorlalti – Ichiro Kishimi, Fumitake Koga

Atitudinea este totul - Jeff Keller

Atitudinea este totul – Jeff Keller

Secretele succesului - Dale Carnegie

Secretele succesului – Dale Carnegie

Fii curajoasa! Mituri ale feminitatii si puterea de a le reinventa - Chloe Brotheridge

Fii curajoasa! Mituri ale feminitatii si puterea de a le reinventa – Chloe Brotheridge

31 de comentarii la „5 secrete pentru a fi fericit in fiecare zi!

  1. Adevarul este ca, uneori, lucrurile aparent marunte te pot face mai fericit decat cele pregatite din timp si de mare amploare. Depinde si de moment, de starea emotionala, de asteptari si dorinte.

  2. Sa stii ca ai dreptate, uneori poti fi mai fericit din lucruri marunte decat ai putea vreodata fi din lucruri marete, poate pentru ca sunt surprinzatoare si trezesc copilul din tine 🙂 Fericirea pura 😉

  3. Nu imi mai aduceam aminte pe ce blog am vazut articolul care m-a inspirat sa fac niste schimbari, dar am realizat la un moment dat ca e vorba de blogul tau, Raluca! Hainele acelea sunt tare frumoase!

  4. Frumoase sfaturi.Poti sa faci o bucurie de orice lucru marunt care iti face placere si care te multumeste. Pentru fiecare dintre noi, fericirea inseamna altceva.

  5. Oamenii au uitat cum e sa fii fericit. Eu am invatat sa ma bucur din orice si sa ma ajut sa ma bucur de tot ce e in jur! Fericirea e frumoasa si necesara pentru o viata linistita.

  6. Lucrurile marunte ma fac fericita. De exemplu, un zambet al fiicelor mele sau o plimbare cu ele prin parc ma fac cea mai fericita, imi alunga tristetea si imi redau starea de bine!

  7. Ti-am recitit articolul si am zambit. Ma bucur ca se vorbeste de lucruri vesele, optimiste. Trebuie sa invatam sa ne bucuram de orice lucru, oricat de marunt ar fi el.

  8. Multumim pentru recomandari. Uneori fericirea sta in lcururi marunte numai ca noua ne place sa ne complicam viata 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.