Cum sa devii FAIMOASA pe INSTAGRAM – 3 trucuri pe care sa le incerci!

Cum sa devii faimoasa pe Instagram – 3 trucuri pe care sa le incerci

In prezent, retelele de socializare ocupa o mare parte din vietile oamenilor si, cu siguranta, esti si tu printre persoanele pasionate de Facebook, Pinterest, Tumblr sau Instagram. Cu toate acestea, in ultima vreme, una dintre aceste aplicatii a luat amploare si a devenit extrem de populara. Este vorba despre Instagram! Iti doresti sa ai din ce in ce mai multe aprecieri pe profilul tau si vrei ca vizibilitatea ta din acest mediu sa creasca? Ei bine, nu este atat de greu pe cat iti imaginezi! Cum sa devii FAIMOASA pe INSTAGRAM – 3 trucuri pe care sa le incerci!

Iata cum poti deveni FAIMOASA pe Instagram urmand trei trucuri:

 

  1. Creeaza-ti un feed ATRAGATOR!

Nimeni nu va apasa butonul de follow, daca va intalni un profil fara poze, cu poze putine sau neinteresante. Astfel, trebuie sa faci din feed-ul tau de Instagram o pagina cu imagini catchy. Totusi, pentru acest lucru, ai nevoie de un telefon performant cu care sa surprinzi cele mai bune cadre. De exemplu, telefoanele Iphone din gama RomBiz sunt ideale, daca iti doresti poze clare si atragatoare. Un alt lucru esential este sa descoperi preferintele celor care te urmaresc, pentru a sti ce este potrivit sa postezi si ce nu. De obicei, cele mai multe aprecieri sunt primite de paginile de calatorii, fashion sau mancare.Cum sa devii FAIMOASA pe INSTAGRAM – 3 trucuri pe care sa le incerci!

  1. Ai grija de felul in care arati!

Daca iti place sa iti faci poze, iar jumatate din memoria telefonului tau este ocupata de binecunoscutele selfie-uri, trebuie sa fii constienta ca nu poti sa publici imagini cu tine in orice ipostaza. Astfel, trebuie sa te asiguri ca, in pozele pe care le incarci pe Instagram, esti intotdeauna aranjata si, in general, arati impecabil. De asemenea, look-ul tau NU trebuie sa fie unul banal, pentru ca iti doresti sa impresionezi. Ca sa obtii selfie-uri senzationale, poarta ochelari de soare de la OchelariVintage, si vei avea garantate o multime de aprecieri. Celor care te urmaresc le place sa vada mereu ceva nou, asa ca trebuie sa fii originala!Cum sa devii FAIMOASA pe INSTAGRAM – 3 trucuri pe care sa le incerci!

  1. Fa-te observata!

Pentru a te putea face observata, trebuie sa iti cunosti audienta extrem de bine si, in general, sa stii care este comportamentul utilizatorilor de Instagram. In primul rand, este esential sa stii la ce ore trebuie sa postezi, pentru a te asigura ca ajungi la cat mai multi utilizatori. De obicei, cel mai bun moment al zilei, pentru a publica pe aceasta retea de socializare, este seara. La fel de importanta este si utilizarea hashtag-urilor, intrucat acestea atrag like-urile si followerii. De asemenea, te pot pozitiona printre postarile virale care au aceeasi tema ca a ta.

Vrei ca profilul tau de Instagram sa creasca? Nimic mai usor! Pune in practica aceste trucuri si vei vedea rezultate imediate!

 

 Wella Professionals <strong>Oil Reflections</strong>
Wella Professionals Oil Reflections

Pentru netezire, un par stralucitor si catifelat

 L’Oréal Paris <strong>Excellence Creme</strong>
L’Oréal Paris Excellence Creme

Vopsea de par

  Remington <strong>Straight Brush CB7400</strong>
Remington Straight Brush CB7400

Remington Straight Brush CB7400perie ionică pentru păr pentru păr

18 comentarii la „Cum sa devii FAIMOASA pe INSTAGRAM – 3 trucuri pe care sa le incerci!

  1. Interesante sfaturile tale. Am observat ca nu numai ora contează ci și ziua. În zilele de Luni sau Marți fluxul este mult mai scăzut.

  2. Incerc sa pun in aplicare ce spui tu. Cumva de ceva vreme, 2-3 luni. Am schimbat putin tematica pt a fi mai atrăgătoare dar mai am mult de lucru. Te astept si pe tine pe insta meu sa imi spui o părere. Pe blog e link in dreapta către contul meu 😘

  3. Eu pot sa spun ca succesul pe Instagram este destinat in mare parte tipelor care s-au dotat…tipelor care exagereaza cu machiaj si cu tinute sexy! :))
    Revenind la subiect, este foarte greu sa cresti organic pe Instagram, insa intr-adevar, trebuie sa ai poze frumoase, atragatoare si sa fii constant/a.

  4. Îmi place mult articolul tău despre Instagram și și eu scrisesm prin mai unul asemănător. Cum spui și tu, e foarte important să îți cunoști audiența dacă vrei să ai parte de multe aprecieri.

  5. Mă bucur că ai abordat acest subiect deoarece Instagramul în ultimi ani a devenit din ce în ce mai căutat, atât pentru noi ca simpli utilizatori cât și pentru cei care vor să facă o afacere din asta.
    Sfaturile tale sunt foarte utile și bine punctate,dacă urmezi niște pași simpli dar eficienți poți să gestionezi un cont foarte atractiv și căutat👌

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.