Mai este doar o luna pana ne vedem la Webstock

Mai este doar o luna pana ne vedem la Webstock

Nu mai stiu la cate editii de Webstock am participat pana acum, dar stiu sigur ca nu voi lipsi nici in aceasta toamna. Fix de astazi intr-o luna are loc evenimentul care aduna comunitatea pasionatilor de online pentru a dezbate ultimele tendinte din social media. A fost creat pentru a stimula calitatea, a gandirii dincolo de standardul dezvoltarii profesionale si pentru a mijloci intr-un cadru vesel, nonformal, intalnirea companiilor, expertilor, potentialilor clienti, a bloggerilor sau a oricui care dovedeste ca este fan social media. Eu in fiecare an am revenit acasa cu cateva solutii eficiente pentru a-mi imbunatati scrisul, a-mi creste brandul, siteul din curtea proprie si in acelasi timp m-am si distrat copios.

Mai este doar o luna pana ne vedem la Webstock

Webstock este un privilegiu 

Evensys este o echipa fantastica si productiva ce contribuie la construirea unei zile memorabile din an, zi in care poti face hobnobbing cu cei mai buni si creativi specialisti in social media din tara si cativa din afara. Faptul ca pot participa la acest eveniment este un privilegiu pentru mine. Acest privilegiu aduce cu el si responsabilitate, trebuie sa ma dovedesc la inaltimea celorlalti, sa aplic cunostiintele aflate aici,  sa devin mandra de munca mea bine facuta si sa-mi extind valorile. De obicei exista o discrepanta intre ceea ce am facut pana in eveniment si ceea ce ma angajez sa fac in viitor. Cateodata fac schimbari pozitive si de durata, gasind la acest eveniment raspunsuri ce le cautam de mult, alteori fac o proiectie in viitor mult prea complexa pentru stadiul meu actual si sfarsesc impotmolindu-ma pentru un timp. Nu sunt naiva, stiu ca oricat de mult mi-as dori sa devin peste noapte influencer intampin limitari reale tehnice, mentale si/sau circumstantiale pe care nu le pot depasi singura. Am nevoie de ajutor, iar doar gandirea pozitiva nu izgoneste realitatea. Tot din acest motiv am ales si sa fondam ASBO ASociatia Bloggerilor Olteni, fiecare avand specialitati diferite ne putem completa si ajuta facand bloggingul mult mai usor si mai atractiv. Cand stii sa faci ceva bine, trebuie sa impartasesti acele cunostinte cu altii. O astfel de invatare de la unii la altii este esentiala pentru a avea un impact pozitiv si un viitor mai bun. Cu totii castigam atunci cand ne ajutam reciproc si suntem mai buni.Mai este doar o luna pana ne vedem la Webstock

Experienta este totul

Writers! Can you #writemorebetter? Desi am ceva ani de cand blogaresc inca nu am suficienta experienta, mai am multe de invatat si la cum evolueaza social media, o sa am ce invata pana mor. Da, dar ca sa invat trebuie ca cineva sa-mi predea. In cazul Webstock nu-ti preda nimeni, stai pur si simplu in aceeasi sala cu altii si de la acestia transpira catre tine informatiile. Se transmit chiar daca ei nu scot un cuvant. Ca blogger stiu clar care e impactul  dat de cuvinte si ca ele sunt o reflectare a noastra, a valorilor noastre, dar cateodata capat intelegerea unor lucruri doar privind in jur. Este o experienta noua , #webstockrocare reflecta diversitatea acestei industrii.

P.S.

Poti si tu solicita o invitatie gratuita. Mai multe informatii gasesti aici. Daca stii pe cineva care a dezvoltat un proiect creatic sau inedit in ultimul an, il poti inscrie in competitie. Deadline inscrieri: 8 septembrie 2017

Astept cu drag sa ne vedem la Webstock!

 

16 comentarii la „Mai este doar o luna pana ne vedem la Webstock

  1. Anul acesta imi propusesem sa ajung, dar au aparut (din nou) o gramada de lucruri care m-au determinat sa nu ma inscriu. Astept cu mare curiozitate articolele tale despre acest subiect.

  2. Am auzit de acest eveniment, dar nu am avut niciodată posibilitatea de a participa. Cred că ar fi o experiență frumoasă!

  3. Cred ca am mers si eu 2 ani, insa anul asta nu m-am inscris… si nu ma intreba de ce, ca nu stiu sa iti zic.
    Inveti lucruri noi, insa nimeni nu o sa iti spuna vreodata „Secretul” succesului lor.

  4. MI-as fi dorit si eu sa particip. Anul trecut fetita era micuta si sotul nu a parut entuziasmat sa petreaca o zi intreaga cu ea prin Bucuresti cat sunt eu la eveniment. Anul asta am o programare la medic intr-un alt oras, fix in aceasta zi! Poate anul viitor se aliniaza planetele si pentru mine si pot fi prezenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.