Expertii in lenjerie intima ne explica ce este un sutien de tip bralette

Cele dintre voi care aveti o inclinatie spre tot ce tine de noutati in moda probabil ati auzit deja de acest sutien de tip bralette. Se prezinta sub forma unui sutien, insa are un design aparte si tot mai multe femei il cumpara pentru a alcatui tinute unice. Sutien de tip bralette- el vine insotit de mai multe bretele, include dantela (in functie de model si de producator), iar cusaturile sunt realizate in linii minimaliste.

Dupa cativa ani de anonimat in tara noastra, se pare ca acest model de lenjerie intima a devenit in sfarsit popular. Se bucura in sfarsit de lumina reflectoarelor pentru ca si vedetele cele mai renumite din tara le aleg pentru a constitui tinute cu adevarat deosebite.

Sutien Bralette Tattoo Nude neintarit
Sutien Bralette Tattoo Nude neintarit
Sutien Flirty Bralette
Sutien Ivy bralette intarit
Sutien sport bralette Reebok Amina, negru
Sutien sport bralette Reebok Amina, negru

Influenta pe care o au aceste articole creste pe zi ce trece, mai ales tinerele fashioniste optand pentru acestea in vederea constituirii unor tinute indraznete cu adevarat remarcabile.

In ce consta mai exact un sutien bralette?

Accesand pagina bralette.ro, cele care inca nu stiu despre ce anume este vorba au ocazia de a admira cele mai interesante modele de sutiene de acest tip, care sunt considerate, mai nou, mai mult decat o simpla lenjerie, datorita design-ului diferit sub care se prezinta.

Este mai mult un sutien care nu are o structura exactă, astfel că unele chiar prezintă anumite disproporții. Spre exemplu, femeile cu un bust mai putin generos pot opta pentru acest accesoriu vestimentar spre a atrage atentia asupra altor detalii decat marimea sanilor. In comparatie cu vechile modele de sutiene, produsele distribuite pe pagina www.bralette.ro se deosebesc prin numeroasele bralete distribuite în diverse moduri, astfel ca rochiile de tip furou sau orice alt articol de imbracaminte sa poata fi scoase in sfarsit din coltul uitat al garderobei.

Sutien de tip bralette- este o solutie mult mai confortabila si mai lejera decat sutienele clasice, oferind atat o imagine eleganta, cat si una casual ideala, dupa dorinte. Astfel, acestea pot fi purtate atat pe sub haine, lasand la vedere doar bretelele, cat si pe deasupra acestora.

Sutien bralette Gossard Superboost Lace, negru
2 PACK sutien Mia Bralette
2 PACK sutien Mia Bralette
Sutien Wacoal Embrace Lace Bralette
Sutien Wacoal Embrace Lace Bralette
Sutien Lara Bralette
Tommy Hilfiger Sutien de dantela fara burete, cu logo
Tommy Hilfiger Sutien de dantela fara burete, cu logo
DeFacto Sutien cu garnituri de dantela si model ham
Yamamay Sutien cu insertii din dantela
Yamamay Sutien cu insertii din dantela
Tommy Hilfiger - Sutien cu cupe triunghiulare si garnituri din dantela
Tommy Hilfiger - Sutien cu cupe triunghiulare si garnituri din dantela

Uita clasicul sutien, alege acest sutien de tip bralette!

Numeroase vedete au fost surprinse purtandu-le deasupra tricourilor sau chiar fara alt detaliu vestimentar. Reprezinta o noua moda si sunt alese mai ales de tinerele care doresc sa arate fancy, sa abordeze un stil vestimentar mai sofisticat, dar in acelasi timp si casual. Chiar daca nu au nici o functionalitate (nu au rolul de a sustine in mod deosebit bustul), bretelele suplimentare ale acestor accesorii tot mai populare reusesc sa creeze o imagine cu totul aparte.

Spre deosebire de sutienele traditionale, care au o marime a benzii de sustinere mai mare si cupa de asemenea, marea majoritate a braletelor se prezinta intr-o masura standard. Simplitatea lor atrage iubitoarele de frumos care le achizitioneaza pentru a iesi in evidenta, atat atunci cand ies la plimbarile lungi de pe plaja, dar si cand ies in oras, la cumparaturi etc.

Sutien de tip bralette – este vorba despre un accesoriu care se prezinta intr-o forma mai putin tehnica decat sutienul. Se pare ca in anumite parti ale lumii, braletele sunt preferate de mult in locul clasicelor sutiene datorita faptului ca nu este necesara luarea in calcul a unor detalii tehnice atat de amanuntite cum este cazul modelelor clasice de lenjerie intima. Toate detaliile legate de sustinerea bustului, plierea croiului si a materialelor in asa fel incat sa nu creeze disconfort sunt excluse in cazul acestora.Expertii in lenjerie intima ne explica ce este un sutien de tip bralette

Piata ne ofera la momentul prezent o varietate de astfel de articole, astfel ca achizitionarea celor potrivite nu prezinta nicicum o problema. Ramane la alegerea fiecarei femei care va fi culoarea, modelul, marimea sau detaliul care va face diferenta in alcatuirea unei tinute inedite.

Rochie verde, din poplin satinat, cu falduri, Shopika
Rochie verde, din poplin satinat, cu falduri
Rochie lunga poplin satinat, verde, cu imprimeu grafic
Rochie poplin de bumbac cu volane rosu/albastru/alb
Rochie poplin, cu trei volane, albastru electric Shopika
Rochie poplin, cu trei volane, albastru electric

22 de comentarii la „Expertii in lenjerie intima ne explica ce este un sutien de tip bralette

  1. Mi se par extrem de sexy, mai ales acum vara cand e foarte cald si purtam tinute vaporoase, s-ar vedea foarte misto!
    Sper doar sa nu fie incomode atatea bretele 😀

    1. Tot acolo ma incadrez si eu, asa ca nu puteam sa ratez reducerile si sa nu-mi iau. Si eu credeam ca-s recomandate numai pentru cele ca noi, dar Dana Maria zice ca ea are si poarta cupa D, asa ca se poate. Chiar i-am zis sa vina cu el la SuperBlog sa-l vedem toti :)).

    1. Pe pagina personala de Facebook a comentat o bloggerita si a spus ca ea are si poarta D, asa ca mai cauta sau ia legatura cu ea (Dana Maria).

    1. Eu am fost reticenta in a purta asa ceva, dar merge si e chiar ok daca ai de exemplu rochie, bluza de plasa pe deasupra. Varianta cu tricou, maieu sub, nu o agreez.

  2. Uaaahhhh, sutienul este piesa de imbracaminte pe care am urât-o de cand ma stiu. Parca ma sufoca, nu stiu cum. De o mie de ori prefer sa nu port asa ceva, dar nu am cum, cand ies undeva sau la serviciu. Prin casa – il arunc cat colo, sa nu-l vad. Si nu mi s-ar potrivi un bralette, port cupa C….

  3. Imi plac super mult! Sunt foarte sexy si sincer, arata super in combinatii precum cele alese de tine in poze. Nu am unul si de regula ma feresc de sutiene fara putin burete, fix cat sa nu se vada nimic! intelegi tu 😀 Nu imi plac nici alea cu push-up, chiar nu le mai suport!
    Dar astea sunt cool si daca esti indrazneata, poti fi super cool!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.