Gerovital Stop Acnee are 3 solutii pentru tenul tau

Unele persoane sunt binecuvantate cu un ten de portelan de cand se nasc si pana mor, fac putine riduri, raman incremenite in timp aratand la 50, 60 de ani ca la 30. Cunosc putine astfel de persoane, sunt exceptii. Mare parte a noastra avem diverse probleme ale tenului ce necesita un tratament special. Voi scrie asadar in numele tuturor persoanelor care au tenul mixt, gras sau cu acnee, pentru ca am gasit o solutie in 3 produse ale noii game Gerovital Stop Acnee. Nu putea sa apara o gama noua si eu sa nu imi cumpar cateva produse din noua colectie, mai ales ca sunt fara parabeni.

In centrul acneei se afla comedonul, un dop de grasime, piele, keratina, blocat pe traiectul unui fir de par. Cand este deschis il numim punct negru, cand este inchis se numeste punct alb. Ultimul duce de obicei la roseata, infectii, papule, pustule, noduli, chisturi de acnee. Brrrr!

Cica baietii sunt mai susceptibili de a suferi de acnee decat fetele, dar ele vin din urma si le iau fata conducand detasat la acneea la adulti. Am mai auzit unii zicand ca acnee rezulta dintr-o igiena deficitara. De unde si pana unde? Acneea juvenila si cea de adulti sunt rezultatul unui mix de factori: hormoni fluctuanti ce duc la exces de sebum, infectii ale canalelor foliculare, utilizarea unor medicamente, intreruperea administrarii anticonceptionalelor, stres, genetic, produse de protectie solara sau lotiunile hidratante ce nu sunt etichetate cu „noncomedogenice”,  etc.

Solutia – Gerovital Stop Acnee

Solutia? Vine de la Gerovital, gama Stop Acnee. Pentru ingrijirea tenului acneic, mixt sau gras se folosesc produse speciale care au capacitatea de a absorbi sebumul in exces si de a inchide porii. In general sunt creme si lotiuni pe baza de apa cu efect de reglare a sebumului, matifiante, antiinflamatoare si antiiritante. Este indicata o schema de tratament cosmetic, dar si o dieta saraca in grasimi. Pe langa tipul de ten trebuie sa tinem cont de varsta si de calitatea produselor ce vrem sa le folosim. Gerovital Stop Acnee, ca toate gamele brandului Farmec, contine numai produse calitative, riguros certificate, sigure, eficace si la un pret modic.

Schema aplicata de mine timp de o saptamana dimineata a fost: gel spumant purifiant, crema gel Sebum Control, crema CC matifianta.

Schema de tratament - dimineata

Gel Spumant Purifiant

Gel Spumant Purifiant Gerovital Stop Acnee, 150 ml

Cremă gel Sebum Control

Cremă gel Sebum Control Gerovital Stop Acnee, 50 ml

Crema ultra-activa Gerovital Stop Acnee, 15 ml

Cremă Ultra-Activă Gerovital Stop Acnee 15 ml

Cremă CC Matifiantă

Cremă CC Matifiantă Gerovital Stop Acnee 30ml

Schema de tratament - seara

Gel Spumant Purifiant

Gel Spumant Purifiant Gerovital Stop Acnee, 150 ml

Cremă gel Sebum Control

Cremă gel Sebum Control Gerovital Stop Acnee, 50 ml

Crema ultra-activa Gerovital Stop Acnee, 15 ml

Cremă Ultra-Activă Gerovital Stop Acnee 15 ml

Gerovital Stop Acnee -Gel spumant purifiant 

Efectul exfoliant care ajuta la eliberarea porilor este dat de catre acidul salicilic, iar capsulele cu vitamina E hranesc pielea si ii ofera protectie impotriva iritarilor sau agresarii.  Se aplica pe piele umeda si se maseaza usor cu miscari circulare.  Se clateste fata cu apa. Exfolierea este delicata, iar gelul este destul de bland pentru a fi folosit zilnic. Exfolierea este esentiala pentru tenul acneic, mixt sau gras,  fiindca elimina grasimea in exces de la nivelul porilor si ii indeparteaza pe acestia de la suprafata tenului. Reduce activitatea bacteriană cu pana la 90,70%.

Ce spun cele care folosesc Gelul Spumant Purifiant Gerovital Stop Acnee

De cand am inceput sa il folosesc am un ten frumos si curat. Nu ma mai trezesc dimineata cu "ulei" pe fata. Ce imi place la acest gel e ca nu il usuca, dupa utilizare nu am senzatia ca pielea "ma tine".

Cosmina

Am rămas plăcut surprinsă de acest produs încă de la prima utilizare. Curăță în profunzime și lasă tenul curat, luminos și catifelat. Îmi place că nu usucă.

Elena D

Gel Spumant Purifiant
Gel Spumant Purifiant

Produsul lasa tenul curat si fara impuritati si il lasa si foarte elastic, hidratat. Nu pot spune decat ca este ceea ce cautam!

Diana M

Sunt la al 3-lea flacon si mi se pare un gel foarte bun. Usuca putin fata, dar am inceput sa folosesc si fluidul purifiant si crema gel sebum control din aceeasi gama si rezultatele se vad dupa primele zile. Tenul este mai luminos, mai curat, hidratat. Foarte bune produsele din gama Stop Acnee! Felicitari!

Nico

Foarte multumita pentru cum lumineaza tenul.

Cristina S

Formula lejera care curata in profunzime. Lasa senzatia de ten curat. Am sesizat o ameliorare a problemelor accneice dupa primele zile de utilizare. Dupa 3 saptamani textura si aspectul pielii s-a imbunatatit simtitor! Recomand folosirea alaturi de cremele dedicate din aceeasi gama!

Cristina P

Mie îmi curăță tenul impecabil. Nu face multă spumă, tenul rămâne mat și forte curat. Recomand cu drag!

Natasa A

Gerovital Stop Acnee – Crema-gel Sebum Control

Se aplica dupa ce se curata fata cu gelul spumant. Este o crema usoara ce  controleaza secretia de sebum a tenului acneic, mixt sau gras, datorita ingredientului sau activ, Sebaryl. Intra repede in piele  si o lasa optim hidratata nemai fiind nevoie sa aplici apoi o alta crema. Crema-gel Sebum Controlare urmatoarele beneficii:

  •  Regulator de secretie sebacee. Reduce cu pana la 58,24% secretia de sebum.
  • Curata si hidrateaza avand un usor efect astringent.
  • Imbunatateste structura si confortul unui ten gras.

Ce spun cele care folosesc Cremă gel Sebum Control Gerovital Stop Acnee

Cremă gel Sebum Control
Cremă gel Sebum Control

Are o textură foarte faină, ca un gel. Îmi place că intra repede în piele și chiar dacă este o crema matifianta, hidratează tenul. Eu am tenul mixt cu zona T uleioasa și aceasta crema îmi tine serumul sub control in jur de 8 ore.

Natasa A

Crema-gel Sebum Control reduce excesul de sebum, iar pielea devine mai curată și matifiată. Crema se întinde foarte bine pe față și nu necesită o aplicare din abudență a produsului.

Beatrice D

Toata gama Stop Acnee este exceptionala. In urma acestei pandemii si a purtarii mastii zilnic, chiar daca doar pentru a merge la magazin sau a iesi la plimbare cu animalutul, m-am umplut de cosuri si acnee exact in zona in care imi sade masca pe fata: partea de jos a obrajiilor, barbia, maxilarul si chiar si putin spre zona gatului. Frustrant de numai!!!!! Am achizitionat aceasta crema cu gelul de curatare si lotiunea tonica din gama Stop Acnee si tenul si-a revenit. Recomand!

Kara

Folosesc întreaga gama anti acnee de la Gerovital de câțiva ani si sunt extrem de mulțumită. După multe încercări cu branduri scumpe, de renume, vizite la dermatolog, etc. am reușit sa îmi curat tenul complet și sa îl mențin curat cu crema aceasta. De obicei imi refac stocul cand vin in tara, dar cu pandemia, mi-am comand cateva tuburi direct în UK. Lucrând în domeniul medical, masca a fost obligatorie toată perioada aceasta și ma asteptam sa reapara acneea, dar nu a fost cazul.

Rena

 

Gerovital Stop Acnee – Crema CC Matifianta

Diferenta intre BB si CC este subtila, dar prin CC se intelege ” corectarea culorii” , adica  produsele sunt menite sa abordeze probleme precum roseata, sa dea un finisaj luminos. BB si CC sunt o tema usor confuza pentru ca beneficiile si acoperirea lor variaza foarte mult la diferite branduri, am intalnit BB -uri care acopereau mai bine decat un CC. Nu mai spun ca acum literele alfabetului au luat-o razna in noile DD. Trebuie sa fii sirguincios in citirea ingredientelor si sa incerci cremele inainte pentru a-ti da seama de ce anume ai nevoie. Tu ca si mine ai nevoie de acoperire, uniformizare si sa-ti maschezi imperfectiunile unei pieli patate, cu roseata sau a unei pieli plictisite. Crema se aplica in puncte si se intinde usor dinspre centrul fetei spre exterior.

Ce spun cele care folosesc Cremă CC Matifiantă Gerovital Stop Acnee

Cremă CC Matifiantă
Cremă CC Matifiantă Gerovital Stop Acnee

Sunt foarte multumita de produse.... Crema Cc e foarte buna, nu pot sta fara ea, plus celelalte produse. Recomand cu incredere!

Silvia T

Foarte fain si la un pret foarte okay. Face foarte bine la tenul acneic, chiar lumineaza tenul. Secretul e sa nu puneti prea mult pt ca incarca tenul. Acopera si da o culoare frumoasa uniforma. Nu va asteptati sa acopere coșurile mari.

Lorena

Este un produs foarte bun chiar si pentru un ten cu tenta de uscare. Matifiaza foarte bine, poate fi purtat simplu sau in combinatie cu un fond de ten insa in ambele cazuri rezultatul dureaza si este unul de exceptie.

Paula S

Un produs ft ft bun, am ramas ft placut surprinsa ce nu strange pielea sa arate ca o masca (eu am ten normal, nu gras), are o textura cremoasa, se intinde foarte bine, are o nuanta normala (Nude as zice, nicidecum inchisa), eu am tenul deschis si mi se potriveste foarte bine. Cred ca daca era ambalat in sticla mata cu pompita si costa 100 euro butelcuta ziceam "wow,, e superb, de aia costa atat". Felicitari Farmec pt acest produs, mi se pare printre cele mai bune CC creams incercate. Adaugarea unui SPF20 ar fi de vis 🙂

Nadina M

Pentru mine a fost un produs minune. Am utilizat inclusiv dermatocosmetice scumpe care nu au dat asa rezultate ca intreaga gama antiacnee. CC Cream este minunata! Pentru mine are acoperire medie,de durata,exact cum imi pace,iar tenul ramane luminos. Nuanta este un bej foarte potrivit pentru tenul meu. Un produs pe care il voi cumpara mereu!

Alexandra

Foarte fain si la un pret foarte okay. Face foarte bine la tenul acneic, chiar lumineaza tenul. Secretul e sa nu puneti prea mult pt ca incarca tenul. Acopera si da o culoare frumoasa uniforma. Nu va asteptati sa acopere coșurile mari.

Lorena

 

Magazin Gerovital in Craiova

Daca ai nedumeriri in privinta vreunui produs Gerovital nu uita ca in ElectroPutere Mall exista un magazin dedicat brandului Farmec, primul de acest fel din Craiova. Stii asta pentru ca nu puteam sa lipsesc la deschidere si am anuntat atunci evenimentul si pe blog.  Aici poti efectua in mod gratuit un test de dermoanaliza a tenului in care iti va fi investigat nivelul de hidratare, de elasticitate, gradul de sebum si de pigmentare al pielii, si-ti vor fi recomandate produsele necesare.

Nu uita in aceste zile caniculare sa folosesti produsele pentru plaja Gerovital, cu factor de protectie.3 solutii Gerovital pentru tenul cu acnee

Pe mine, m-au cucerit aceste produse, au un raport excelent calitate/pret.

Fiole Antiacnee

Fiole Antiacnee Gerovital Stop Acnee

Kit Tratament Cosmetic Gerovital anti acnee

Kit Tratament Cosmetic Gerovital Anti Acnee: Gel spumant purifiant, 150 ml + Crema gel sebum-control, 50 ml + Crema ultra-activa, 15 ml

Benzi Curățare Puncte Negre

Benzi Curățare Puncte Negre Gerovital Stop Acnee

Buline Autoadezive Antiacnee Gerovital Stop Acnee

Buline Autoadezive Antiacnee, Gerovital Stop Acnee

24 de comentarii la „Gerovital Stop Acnee are 3 solutii pentru tenul tau

    1. gelul e foarte bun, eu il folosesc de un an si jumatate si iti lasa tenul foarte curat, are un efect bland, placut. Incearca-l cu incredere 🙂

  1. Nu am incercat dar cred ca un CC matifiant mi-ar prinde si mie bine. Am tenul mixt. Produsele de la Farmec stiu ca sunt bune asa ca o sa caut si eu crema.

  2. Sincera sa fiu, in ultimul timp, datorita caldurii excesive, nu am mai suportat nimic pe fata, doar demachiere, insa macar un gel spumant purifiant cred ca ar fi necesar

  3. Nu am ten cu astfel de probleme, nici cand eram pustoaica nu am avut eu prea multe cosuri, insa pe site vad mai multe produse pentru tenul matur sau pe aproape, deci… rasfoim cu drag paginile cu creme anti-age!

  4. Am citit numai de bine despre aceste produse! Nu am eu foarte mari probleme cu acneea, insa e bine sa le notez undeva pentru a le cumpara repede cand e nevoie 🙂

  5. Aceste produse nu le-am incercat (sau mai bine spus Daria nu le-a incercat pentru ca ea a inceput sa foloseasca produse pentru cosurile de pe frunte…sper sa nu ajunga si pe obraji ori sa se transforme in acnee, desi nu ar avea cu cine sa semene)…Am cumparat, in schimb, de la Farmec un baton pentru cosuri si o crema de reglare a excesului de sebuum de care suntem foarte multumite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.