Sase produse minunate pentru corpul tau

Nu este prima data cand achizitionez produse de la „Pentru corpul tau”, dar de aceasta data m-au surprins aratandu-mi aprecierea lor.  Au adaugat in colet un mesaj scris de mana, o implicare personala care arata ca le pasa de clientii lor, implicit de mine. Nu mai spun ca desi comanda a fost de doar 60 lei am primit cadou un elastic de par si o mostra. Aceste mici atentii m-au binedispus si sigur voi mai apela la serviciile lor. Daca lucrezi intr-un astfel de domeniu in care interactionezi cu clientii sau potentialii clienti, invata de la ei si incearca sa gasesti o modalitate de a le arata cat de mult apreciezi faptul ca au ales sa-si cheltuie putinii bani de care dispun la tine. Poate vei alege un mesaj verbal sau scris, poate le vei retine comenzile preferate, dar arata-i clientului ca iti pasa si ca incerci sa-i intelegi nevoile.

Unghii sanatoase pentru corpul meu

De cand ma stiu am avut unghiile lungi si  date cu oja. Mai ciudat este ca asa mergeam si la scoala, iar asta se intampla pe vremea impuscatului, cand tinuta elevilor era strict controlata. Nu stiu cum am reusit sa trec prin cei patru ani cu unghiile ojate cu un rosu de obicei strident. O singura data mi-a taiat unghiile profesoara de chimie, restul s-au multumit sa treaca cu vederea excentricitatea mea pentru ca aveam note mari.

Datorita faptului de peste 30 de ani imi tin unghiile date cu fel de fel de oje, culoarea lor este dubioasa, un galben-portocaliu, dar atata vreme cat sunt acoperite cu lac acest lucru nu se observa. Mai nou, in aceasta primavara, m-am confruntat cu exfolieri si ruperi ale unghiilor. Acest lucru m-a deranjat pentru ca a trebuit sa-mi scurtez unghiile. Parca n-as mai fi avut unghii deloc, nu puteam apuca nimic si ma simteam ciudat, asa ca am cautat un remediu. Pe site-ul „Pentru corpul meu” am gasit de la Kallos trei produse ieftine si bune care sa-mi protejeze unghiile si sa le faca sa  straluceasca.

Sase produse minunate pentru corpul tau

Pentru corpul tau sau al meu

1 Gel cu calciu Kallos

Intr-o sticluta sunt 11 ml de lichid verzuliu care promite suplimentarea unghiilor cu calciul necesar pentru a fi mai puternice, mai sanatoase si fara exfolieri. In cazul meu cat timp m-am dat cu el mi-a protejat unghiile cu un strat neted si stralucitor, dar de o culoare verde turbat. Deoarece nu intentionam sa le las asa neojate culoarea nu m-a deranjat.

2. Base Coat + vitamine, tot de la Kallos

Acest strat de baza este fundatia manichiurii tale, fara aceasta substanta usor lipicioasa nu vei avea flexibilitate suficienta, pigmentul din lac nu ar avea la ce sa adere si manichiura va sari mult mai repede. Practic el prelungeste durata vietii ojei si in plus apara unghia de pigmentii coloranti ai acesteia. Este un strat protector transparent asezat intre unghie si oja. Teoretic ar fi trebuit ca dupa doua saptamani de folosire sa paleasca culoarea galbui-ciudat a unghiilor mele, dar banuiesc ca asta se va intampla atunci cand va mai creste. Daca totusi nu vrei sa folosesti aceasta baza, evita sa folosesti ojele de culori inchise cu pigment puternic si foloseste nuante naturale, pastelate. Base Coat-ul acesta vine la pachet cu o surpriza, vitaminele, folositoare pentru mentinerea hidratarii unghiilor si atat de necesare mai ales unghiilor friabile, consolidandu-le.

Sase produse minunate pentru corpul tau

Sase produse minunate pentru corpul tau

3. Caviar Base Coat

Este un alt lac de baza, dar care contine extract de caviar ceea ce confera o manichiura de durata. Eu n-am putut sa-l folosesc simplu deoarece am unghiile ingalbenite si chiar daca el are o culoare crem, nu este suficienta pentru acoperire. In schimb il folosesc inainte de a-mi aplica orice alt lac sau oja colorata pentru a adauga un plus de stralucire si pentru protectie.

4  Crema cu unt de shea Camea

Dupa cum stii, untul de shea este un superaliment pentru piele, hidrateaza, netezeste, reduce inflamatiile pielii. El provine din semintele fructului (Karite) arborelui de Shea si este bogat in mod natural in vitaminele A, E, F, ofera protectie UV, contine acizi grasi esentiali si substante nutritive pentru a se produce colagenul. In alte parti ale lumii este folosit de ani de zile, la noi a patruns pe piata relativ recent, iar eu sunt la prima crema ce il contine. Am folosit aceasta crema pentru a combate uscaciunea pielii datorata expunerii la soare. Dupa o zi de plaja crema a fost binevenita pentru a-mi calma si reface pielea. Chiar daca in mod normal nu are un SPF mare, decat 6, poate fi folosit ca o lotiune de corp atunci cand urmeaza sa iesi afara. Nu este grasa, intra imediat in piele, da elasticitate pielii si un pic de stralucire. Crema este alba si are un miros placut pe care nu-l recunosc.

5 Balsam cu ulei de argan,  Pullach Hof

Uleiul de argan este extras din boabele arborelui de argan si este numit „aur lichid” datorita calitatilor sale uimitoare. El contine multe substante nutritive benefice, acizi grasi, vitamine, cu efecte pozitive asupra pielii deteriorate, sensibile si a parului deshidratat. Este folosit curent ca tratament pentru par si piele, fiind benefic datorita vitaminei E ce se gaseste in el in cantitati mari. L-am folosit atat ca si crema de zi cat si de noapte, iar efectele chiar daca nu sunt spectaculoase se simt in finetea si catifelarea pielii. In plus pielea mi-a devenit mai hidratata, avand chiar un usor rol  regenerant si calmant.

 

Sase produse minunate pentru corpul tau

Pentru parul meu

6. Indulging Hair Oil Kallos

De curand mi-am tratat chimic parul vopsindu-l, iar acest lucru l-a asprit, ba chiar am gasit cateva fire despicate. Parul meu este foarte lung si nu intentionez sa-l tai prea curand, asa ca aveam nevoie de un miracol care sa-mi regenereze podoaba capilara, asa ca mi-am zis sa suplimentez tratamentul actual cu acest ulei Kallos. El  se adauga pe parul ud sau uscat, numai pe varfuri. L-am ales datorita compozitiei sale de uleiuri naturale  care-mi garantau hidratarea profunda a parului meu. Concluzia- un simplu ulei a reusit sa inverseze mare parte din pagubele produse prin vopsirea parului, reusind sa-i redea  aspectul molatic, sanatos si lucios, fiind in acelasi timp si mult mai usor de gestionat.

Mixul de uleiuri este urmatorul:

  • ulei de argan (perfect dupa tratamente hairstyling);
  • ulei de avocado (bogat in omega-6 si omega-9 intarind bariera naturala a parului);
  • ulei nuca de cocos (proteine esentiale pentru stralucire, hidratare, prevenirea despicarii);
  • ulei de floarea soarelui (hraneste, hidrateaza, aduce stralucire);
  • ulei de in ( contine vitamina E care incetineste procesul de imbatranire);
  • ulei de masline (regenereaza si hidrateaza);
  • ulei de macadamia (consolideaza si creeaza o bariera de protectie pentru par datorita acidului oleopalmic continut).

Cu ceva timp in urma v-am spus ca aveam un produs favorit pentru par si anume –Elixir Oil de la Kallos. Acum, Indulging Hair Oil Kallos  l-a detronat in topul preferintelor, este de departe mai potrivit pentru a ajuta la reconstructia structurii firelor mele de par deteriorate si la a-l descalci. Produsele brabdului Kallos ma surprind mereu prin raportul excelent calitate/pret.

Tu ai folosit vreunul din aceste produse? Ti-au placut? S-au potrivit nevoilor tale?

Kallos LAB 35 sampon fara sulfati si parabeni
Kallos LAB 35balsam pentru parul cret
Kallos KJMN ulei hrănitor pentru păr
Kallos KJMNulei hrănitor pentru păr
Kallos KJMN șampon pentru volum
Kallos KJMNșampon pentru volum
Kallos LAB 35 lapte regenerant pentru păr uscat și deteriora
Kallos LAB 35lapte regenerant pentru păr uscat și deteriora

24 de comentarii la „Sase produse minunate pentru corpul tau

  1. Obosita de oja semipermanenta care a acoperit-o in aceasta primavara, o unghie a decis zilele trecute sa se rupa din senin, in timp ce ma chinuiam sa o pilesc, asa ca am fost nevoita sa le tai pe toate. Tocmai eram in cautarea unor produse care sa imi protejeze unghiile pe viitor, macar pana cand se refac dupa tratamentul nu prea placut la care le-am supus cu oja semipermanenta. 🙂

  2. Foarte interesante produsele alese de tine! Eu foloseam de la kallos un intaritor pentru unghii si mi se pare extrem de bun. Acum ma tenteaza si mixul de uleiuri descris de tine 🙂

  3. Știu de la o prietenă că uleiul de argan e tare fain pentru păr, dar eu nu am folosit, că mi se pare că mi-ar unge părul prea repede apoi. Posibil să mă înșel, nu știu.

  4. Unghiile din poza sunt naturale? 😮 niciodata nu am reusit sa le las asa lungi…am o mare problema cu ele. Sunt foarte moi si se rup repede. Voi cimanda si eu aceste produse de la kalos sa vad cum sunt…

  5. Cred că trebuie să-mi iau și eu niște tratamente/baze de unghii pentru că am renunțat de curând la gel și simt nevoia să îmi hrănesc unghiile, chiar dacă nu au fost prea afectate de construcție 😀

  6. caut mereu produse intaritoare pentru unghii, le am casante si moi. chiar am sa incrc produsele recomadate de tine. si uleiul de par suna interesant. folosesc acest gen de produs

  7. Tin minte ca si eu am folosti in trecut gelul cu calciu de la Kallos si mi-a placut. Eu acum imi tin unghiile ceva mai scurtute si nu il mai folosesc.

  8. Imi plac produsele celor de la Pentru corpul ta pentru ca sunt mult mi ieftine fata de alte magazine si sunt de calitate.

  9. Am incercat cateva produse de la Kallos si unele mi s-au parut chiar ok. Eu sunt fana a vopselei de sprancene de la ei, iar acum mi-am luat un sampon cu relefxii argintii, sa vedem cum coloreaza parul si daca o va putea face..

    1. La mine a functionat. Poate pentru ca am folosit doua produse deodata si s-au insumat beneficiile sau poate fiindca suntem atat de diferiti corpul nostru are nevoie de solutii diferite la probelemele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.