O primavara mai frumoasa cu ajutorul tratamentului Pro Skin

In timpul iernii tenul ne este expus la factori externi si este agresat de schimbarile dramatice de temperatura. La acestea se adauga poluarea mediului, radiatiile solare, productia excesiva de sebum, stresul, genetica si urmele de machiaj insuficient curatat. Toate acestea astupa porii si impiedica produsele cosmetice sa patrunda in profunzime pentru a hrani in mod corespunzator tenul. De aceea la venirea primaverii se impune un tratament de curatare si cum saptamana trecura s-a deschis un nou centru Nomasvello in Craiova, pe strada Calea Bucuresti,  am vrut sa incerc serviciul cosmetic Pro Skin. S-a dovedit alegerea ideala pentru igiena mea faciala. Tot aici se efectueaza si epilarea IPL.

Piele curata=piele sanatoasa

Curatarea zilnica a tenului nu exclude vizitele periodice la un salon profesionist pentru a indeparta intr-un mod profund toate impuritatile. Astfel luptam pentru a preveni imbatranirea prematura si regeneram pielea. La Nomasvello ai disponibil un nou serviciu de curatare a tenului-Pro Skin. El este personalizat si potrivit ambelor sexe, tuturor tipurilor de piele, atat mature cat si tinere. Este un tratament de noua generatie de curatare a tenului, varianta mult imbunatatita a tratamentului cosmetic din vechile saloane cosmetice, dar care nu mai agreseaza mecanic pielea, ci totul are loc intr-un mod placut si natural. Pro Skin este esential pentru a se mentine o piele curata, stralucitoare, pentru a putea penetra substantele active din creme, astfel incat sa se obtina maximul de rezultate.

Ce este tratamentul Pro Skin?

Pro Skin este un serviciu revolutionar de curatire a tenului folosind energia ultrasunetelor si curentul galvanic. Ultasunetele disloca particulele minuscule de impuritati ce sunt aderate pe piele, a celulelor moarte, indepartand comedoanele, sebumul, fara a afecta in vreun fel pielea. Tratamentul galvanic aplica un curent slab la suprafata pielii care are ca rezultat descongestionarea tenului, desprinderea impuritatilor, degresarea pielii, stimuleaza circulatia sangeluli la nivelul vaselor capilare si diminueaza edemele. In urma sinergie acestor doua actiuni pielea ramane curata, stralucitoare, neteda si mai sanatoasa.

Curatare Faciala Pro Skin

Se incepe procedura prin o curatare usoara a tenului cu servetele umede,  dar care nu contin alcool pentru a nu irita pielea. Pe pielea umezita cu ser fiziologic se aplica fascicole de lumina ultrasonica ce actioneaza la un nivel macroscopic si se incheie cu tratamentul galvanic. Toata procedura dureaza in jur de un sfert de ora si este nedureroasa. Curentul aplicat a fost in cazul meu imperceptibil, dar alte persoane au spus ca il simt ca niste piscaturi. Acelasi curent galvanic, dar la un voltaj mult mai mare l-am folosit in scop medical pentru recuperarea unor functii partial pierdute cu ocazia unei intinderi musculare, asa ca inteleg de ce s-a optat pentru folosirea lor in tratamentele faciale. Acesti curenti sunt folositi de peste o jumatate de veac in cazul diverselor tratamente medicale fiind siguri si foarte eficienti. In urma combinarii actiunii ultrasunetelor cu cea a curentului galvanic mi-a rezultat o piele stralucitoare, neteda si pregatita sa aplic substante active vitaminizante. Venind in intimpinarea acestei nevoi, Nomasvello a dezvoltat o gama de produse profesionale ce maximizeaza rezultatul tratamentelor. Acestea sunt elaborate de catre Institutul de Cercetare si Dezvoltare No+Vello Spania, in acord cu recomandarile medicilor dermatologi.

Preturile unei sedinte de curatare Pro Skin difera in functie de tratamentul dorit, dar devenind client fidel veti beneficia de reduceri generoase.

Saptamana viitoare m-am programat la acest centru pentru Rejuverare Faciala si nu voi scapa prilejul de a va impartasi toata experienta si rezultatul sau asupra tenului meu.

Centrul Nomasvello din Craiova,  strada Calea Bucuresti, va asteapta sa va faca primavara mai frumoasa, ajutandu-va tenul sa devina luminos si sanatos!

16 comentarii la „O primavara mai frumoasa cu ajutorul tratamentului Pro Skin

  1. Dincolo de efectele acestor tratamente, e si starea de bine pe care o ai atunci cand iti poti oferi cateva ore de rasfat… Te asteptam cu impresii si de la sedinta de saptamana viitoare :).

  2. Trebuie neaparat sa incerc si eu acest tratament! Pare minunat din cate ai spus tu! Mi-am propus de acum mult timp sa ajung la Nomasvello si cred ca acum e timpul 🙂

  3. Am mai auzit de acest tratament si cu sigurnta ca daca as avea probleme, as apela cu mare incredere la el, din fericire, cand am fost pentru o detectare a tipului de ten la ei, mi s-a zis ca asa ten curat nu au mai vazut, deci stau bine

  4. Am fost si eu sa-mi fac curatare pro skin si mi-a placut tare mult. Nici nu stiam exact in ce consta, dar simplul fapt ca doamna a avut o mana usoara si s-a jucat atat de frumos pe tenul meu, m-a facut sa uit de toate problemele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.