Noul tau Farmec- gama de produse pe baza de bambus

Noul tau Farmec- gama de produse pe baza de bambus

In fiecare zi, de dimineata si pana seara, folosim cosmetice si le lasam sa actioneze timp de ore pe piele. Te-ai gandit la cantitatea si calitatea acestora? Cat rimel, demachiant, toner, ruj, parfum, sampon folosesti? Cate din ele contin principii active provenite din natura? Cate din ele sunt facute de marci de incredere ca Farmec? Vrei noul tau Farmec? Cauta noua gama de produse pe baza de bambus.

Multe dintre produsele cosmetice pe care le aplici pe piele contin substante chimice daunatoare, iar pielea poate absorbi pana la 60% din ele. Aceasta duce la o acumulare de substante toxice, care poate cauza probleme sanatatii pielii sau parului. Pentru a evita acest lucru indreapta-te catre o sursa sigura de cosmetice pe baza de ingrediente naturale,  care sa permita o respiratie celulara adecvata, o marca prietenoasa cu tine si cu pielea ta, Farmec.

Noul tau Farmec- gama de produse pe baza de bambus

La Farmec natura vine la cutie

Cand spun produse cosmetice nu ma refer exclusiv la cremele nutritive, ci la toate produsele de igiena utilizate in mod obisnuit zi de zi, de catre toata familia. Avem dreptate sa ne facem griji cu privire la substantele toxice ce ne inconjoara, dar faptul ca am constientizat acest lucru este primul pas. Ai sa-mi zici ca ai obiceiul sa-ti prepari singura diverse cosmetice. Foarte bine. Si eu imi mai prepar din cand in cand o masca pe baza de ou si iaurt, dar numai ca o optiune suplimentara.  Comoditatea si usurinta de utilizare a produselor Farmec nu se compara cu cele facute in casa, si in plus la Farmec natura vine la cutie. Brandul romanesc are o alternativa prospata de produse bazate pe extracte naturale, eficiente si sanatoase.  De obicei cel mai mare impediment intr-o schimbare este neincrederea in brand, dar acest lucru nu este valabil in cazul Farmec, care este o marca cunoscuta, de traditie, ale carui produse se regasesc in fiecare familie romaneasca.

Daca cumva te-a atras vreun produs cu „miracolul” imediat adus, uita-te pe eticheta si verifica-i componentele, apoi regandeste beneficiile pe care le poate avea de moment, in comparatie cu efectul asupra pielii tale pe termen lung. O piele fara riduri si o stare buna generala a pielii nu este realizata de pe o zi pe alta, ci este rezultatul  unor ani de buna practica, iar traditia Farmec este o realitate conturata de calitatea produselor naturale bine formulate

Magazine Gerovital in toata tara

In acest an aniversar, de implinire a 120 de ani de la nasterea fondatoarei Ana Aslan si de 65 de ani de la punerea bazei Primului Institut de Gerontologie si Geriatrie din lume, s-au deschis noi magazine in toata tara. Craiova s-a numarat printre ele si din aprilie se mandreste cu primul magazin Gerovital in Electroputere Mall. Nu puteam sa lipsesc la deschidere si sa nu imi cumpar cateva produse fara parabeni si cu extracte naturale din noua colectie. Dupa ce am efectuat in mod gratuit un test de dermoanaliza a tenului in care mi-a fost investigat nivelul de hidratare, elasticitate, gradul de sebum si de pigmentare al pielii, mi-a fost recomandata gama pe baza de bambus: crema pete si pistrui, crema gel matifianta, sampon energizant.

Noul tau Farmec- gama de produse pe baza de bambus

Natura ne rasfata farmecul

Stiai ca bambusul este un semn de prosperitate continand o energie speciala si poarta noroc? Stiai ca este un ingredient cheie in cosmeticele asiatice traditionale si un ingredient in plina expansiune in cosmetica occidentala?  Bambusul este o sursa bogata in oligoelemente, in special siliciu care contribuie la sinteza de colagen si elastina intarind tesutul conjunctiv care sustine pielea, avand o actiune de anti-imbatranire, hidratare, emoliere si imbunatatirea elasticitatii. De asemenea este un antioxidant, stimuleaza circulatia si protejeaza impotriva razelor solare. Prin urmare este potrivit pentru pielea care se confrunta cu imbatranirea prematura datorita stresului, a consumului de tutun sau a folosirii unor produse cosmetice agresive sau nepotrivite. M-am bucurat auzind ca regleaza productia de sebum, tenul meu mixt avea nevoie de un rasfat natural. Bogatia in active hranitoare ofera pielii o netezime de neegalat, un aspect luminos, catifelat si fara pete de sebum. Toate aceste beneficii se cumuleaza si cu un beneficiu major de mediu.  Bambusul ajuta la reducerea amprentei de carbon curatand eficient si generand cu 30% mai mult oxigen decat ceilalti copaci, iar o astfel de plantatie necesita o intretinere redusa comparativ cu alte plante, mai putina energie, apa, putand creste repede chiar si  in conditii de seceta sau inundatii.

Noul tau Farmec- gama de produse pe baza de bambus

Șampon Energizant Bambus și 5 plante 400 ml
Șampon Energizant Bambus și 5 plante 400 ml
Cremă îngrijire călcâie cu Bambus
Cremă îngrijire călcâie cu Bambus
Cremă-gel matifiantă cu Bambus
Cremă-gel matifiantă cu Bambus
Cremă pentru pete și pistrui cu Bambus
Cremă pentru pete și pistrui cu Bambus

Tenul meu este mixt, caracterizat de o usoara ingrasare pe zona T, dar cu zone uscate pe pometi. Acesta este motivul pentru care am o nevoie specifica: hidratare pentru o zona si mentinerea sub control a zonelor excesive cu sebum.

Crema matifianta cu bambus de la Farmec imi ofera o restabilire a echilibrului natural al tenului, cu un control al luminozitatii si cresterea nivelului de hidratare de la prima aplicare.  Textura ei este usoara, parfumul hipoalergenic, nu are parabeni  si ingredientele ajuta la absorbirea excesului de sebum, iar datorita efectelor benefice ale ei deja imi completeaza rutina de hidratare. Mi-am atins scopul, o piele perfect hidratata, neteda si stralucitoare, baza unui machiaj rezistent.

Ce spun cele care folosesc Crema-gel matifiantă cu Bambus

Cremă-gel matifiantă cu Bambus
Cremă-gel matifiantă cu Bambus

I-am făcut aceasta crema cadou surorii mele care are 17 ani și are tenul sensibil, dar cu zone grase și pori ușor dilatați. Este foarte mulțumită de acest produs, ii închide porii, ii matifiaza tenul și ii oferă hidratare și fermitate. Recomandam mai departe, mai ales la acest preț, e și păcat sa nu o încercați 🙂

Smaranda

Pentru mine este o crema foarte buna. In trecut, tenul meu era cu un aspect prea lucios. Am incercat mai multe creme, dar niciuna nu a generat rezultatele pe care le genereaza crema asta. Are textura usoara, intra repede in piele, iar luciul acela neplacut al pielii dispare. Mai mult de atat, efectele le simt pe termen lung. Am inceput sa o folosesc vara, iar efectul a fost imediat. Mi-a echilibrat tenul si l-a matifiat intr-un mod placut. Recomand cu caldura

Roxana

Am tenul gras, excesiv de gras si de curand am descoperit crema aceasta. Are o textura fina si intra in piele foarte usor lasand tenul mat. O folosesc in combinatie cu tonerul de la Alverde. Aceasta combinatie mi au micsorat porii vizibil!!! Trebuie sa le incercati mai ales ca au preturi atat de accesibile si realizeaza ce promit!

Iuliana

Pentru tenul meu mixt (cu sebum si pori dilatati in zona T si normal spre uscat in rest) mi se potriveste in anotimpul cald mai degraba. Iarna simt o senzatie astringenta prea pronuntata si o prefer pe cea hidratanta cu orhidee. Nu imi place sa o folosesc seara cand simt nevoie de mai multa hidratare. Am incercat creme de la alte game pana am obosit (psihic, financiar) si crema aceasta, ieftina si cu ambalaj simplu si modest, face mult mai mult bine decat orice altceva am incercat. Am citit in comentariile fetelor ce spuneau ca lasa o pelicula alba, eu nu am patit deci poate au prins un lot mai putin ok sau crema a reactionat cu alt produs din rutina. Eu personal o recomand dar doar celor cu ten gras sau mixt gras/uscat si pentru zi. Daca ar fii avut SPF era geniala! Pentru mine efectul de matifiere dureaza 4-6 ore in conditii normale bineinteles si ma mira acest lucru pentru ca nu are alcool in compozitie. Multumim Farmec pentru asemenea produse!

Cristina P

Hiperpigmentarea imi provoaca un disconfort semnificativ, la expunerea la lumina soarelui tind sa-mi apara diverse pete care sunt dificil de ascuns. Nu-mi mai doresc tratamente scumpe si invazive, deoarece am incercat unul chimic acum cativa ani si m-am iritat si inflamat. Vreau un tratament usor care sa actioneze bland asupra epidermei atenuand si reducand hiperpigmentarea, iar Farmec a venit in intampinarea mea.

Ce spun cele care folosesc Cremă pentru pete și pistrui cu Bambus

Cremă pentru pete și pistrui cu Bambus
Cremă pentru pete și pistrui cu Bambus

Numai după o săptămână petele de pe fata s-au decolorat ,eram complexata deoarece se vedeau chiar si cu fond de ten. Sunt uimită deoarece am folosit creme frantuzesti care aveau un pret piperat si nici un rezultat.

Cristina C

Am tenul deschis la culoare și deși folosesc machiaj cu protecție, aparent spf 25 nu a fost suficient pentru tenul meu, pentru o singură zi călduroasă de aprilie petrecută în Roma. Nu știu, foarte puternic soarele, mi-au ieșit niște pistrui / pete deasupra buzei superioare și dedesubtul ochilor s-au extins foarte tare pstruii. Am comandat această cremă încurajată de review-urile clienților, dar recunosc, am fost un pic șceptică. Crema este o minune! Nu doar că mi-a diminuat încă după primele două aplicări petele, mi-a făcut tenul mai luminos, mi-a închis porii și chiar diminuat puțin ridurile. Absolut incredibil! Drept urmare, am comandat Serul Perfect Anti-age, care cred că nu îmi este potrivit mie, dar îi mai dau timp, Crema Antirid emolientă și Cremă Lift Regenerantă Noapte. Le testestez și revin cu păreri despre fiecare în parte.

Petra

Am gasit aceasta crema in supermarket cu 12.50 lei, este o crema accesibila si eficienta. Tenul devine luminos si curat dupa ce o folosesc cateva zile, insa mare atentie sa nu va dati cu ea imediat dupa dus cand porii sunt deschisi si tenul este sensibil, deoarece irita pielea. Am facut aceasta greseala si a trebuit sa astept cateva zile ca tenul sa-si revina si sa o pot folosi in continuare.

Alina

Am 41 de ani, si dupa vacanta din Cipru de vara trecuta am inceput sa observ pete maro pe pometi, pe frunte intre sprancene, pe lateralele nasului si deasupra buzei, de o parte si de alta. banuiesc ca faptul ca nu foloseam crema Spf pe fata, inaintarea in varsta, fumatul, nehidratarea corespunzatoarea si-au pus amprenta. am tot citit prin forumuri si recenzii, si m-am hotarat la aceasta crema pentru pete si pistrui,i n detrimentul altor creme mai scumpe si care, se pare, nu aveau nici efectul scontat, din spusele altor persoane. am folosit-o pe aceasta in fiecare seara, dupa spalarea tenului, iar ziua, Spf 50 de la alta firma. rezultatele pentru mine sunt uimitoare. petele mele erau foarte evidentiate, iar acum, dupa 2 saptamani de utilizare, observ imbunatatiri. nu au disparut de tot, dar s-au atenuat f mult. acum din maro, au o tenta verzuie, si sper sa dispara in timp. dupa aplicare, se simte o mica usturime. mie imi place sa spun ca simt cum actioneaza. nu am avut nici un fel de roseata sau iritatie. tin sa precizez ca am urmat sfatul altcuiva, de a aplica pana la o atenuare satisfacatoare, doar pe pete, abia dupa aceea pe toata fata. eu recomand, este ieftina si eficienta

Stefania C

Benzi depilatoare pentru față cu ceară GEL
Benzi depilatoare pentru față cu ceară GEL
Antiperspirant picioare cu Bambus
Antiperspirant picioare cu Bambus
Săpun lichid Fresh Bambus și Ceai verde
Săpun lichid Fresh Bambus și Ceai verde
Benzi depilatoare pentru corp cu ceară GEL
Benzi depilatoare pentru corp cu ceară GEL

Primavara este cel mai bun moment al anului de a vrea sa arati si sa te simti mai bine ca oricand. Toata natura se reinoieste, asa ca de ce sa nu infloresti si tu? Tu meriti si pielea ta la fel. Acesta este motivul pentru care  iti recomand noua gama de ingrijire Farmec ale carei produse merg dincolo de frumusetea exterioara, ne ating inima intr-un mod natural. Farmec este sinonim cu traditie, puritate, frumusete, incredere, fiind o marca completa pentru intreaga familie.

Alege noul tau Farmec!

Spring SuperBlog 2017

15 comentarii la „Noul tau Farmec- gama de produse pe baza de bambus

  1. Si eu folosesc produse Farmec. Am cumparat si pentru fiica-mea produse pentru reglarea sebuumului si sunt foarte multumita de ele.

  2. Evident ca inceputurile mele in ceea ce privesc cosmeticele au fost unele ieftine si sigur nu erau printre cele mai bune. Acum am inceput sa analizez si continutul produselor folosite.
    Am si eu o problema cu pigmentarea, dar la mine este cauzata de sarcina Sper sa scap cumva de acele pete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.