Deschide-ti lumea si bucura-te de calatorii alaturi de Momondo!

Deschide-ti lumea si bucura-te de calatorii alaturi de Momondo!

18 comentarii

 1. Am prins si noi o nunta in vacanta din Croatia, din Palatul lui Diocletian. Mi-a placut mult sa vad alte traditii, alte obiceiuri.

 2. Ce frumos! Multumesc mult pentru acest articol si incursiune in frumoasa Valencia! Si mie imi plac mult calatoriile. Din tara am iesit de doua ori. Acum tinta mea e India! Sper ca voi ajunge in aceasta viata pe acele meleaguri!

 3. Aceste amintiri frumase se vor pastra peste ani si ani si vei putea sa le arati nepoteilor povestindu-le cu lacrimi in ochi de acest festival și de toate momentele trăite atunci!

 4. Vai ce frumos ai scris! 🙂 Si mie mi-ar placea sa calatoresc mai mult, sa vad din obiceiurile altor popoare 🙂
  Valencia e pe lista mea.Un vis deocamdata dar sper sa devina realitate candva 🙂

 5. imi place la nebunie sa calatoresc! as merge oriunde in lumea asta si-s clar convinsa ca voi gasi ceva diferit. iar treaba cu adn-ul mi s-a parut foarte interesanta!

 6. eu chiar folosesc Momondo de fiecare data cand cumpar bilete de avion, nu m-au dezamagit niciodata!

 7. Sunt intru totul de acord cu tine si ador sa calatoresc! Prefer calatoriile in locul bijuteriilor, al casei sau al petrecerilor in cluburi.

 8. Multumim pentur ca ne-ai prezentat lumea ta! Un articol-calatorie in sine :). Si succes, sper sa iti aduca puncte multe :).

 9. Deși nu sunt genul de om căruia sa-îi placa călătoriile, am rămas cu amintirina frumoase de la Romeo și Julieta atunci când am împlinit un an de relație. Cred ca a fost cel mai frumos cadou.
  Mulțumesc pentru articolul. M-a ,, plimbat” și relaxat.

 10. Frumos articol, mi-a trezit multe amintiri frumoase 🙂 Multumesc
  Si mie imi place sa calatoresc tare mult.

 11. Si mie imi place sa calatoresc, dar pana acum numai prin tara am fost. Sper ca intr-o buna zi sa merg si eu in aceste locuri minunate.

Lasă un răspuns