Vin(e), vin(e) primavara cu Oltenia Wine Fair

Acest anotimp aduce un punct de cotitura psihologic ce-ti da pofta de viata, de mancaruri si mai ales de bauturi noi, diferite de cele de care te-ai bucurat in ultimele trei luni. Cerul inseninat, soarele care-si revarsa deocamdata timid razele catre pamantul innebunit de fericirea aparitiei miilor de firioare verzi de iarba cer un vin tanar care sa le acompanieze, un vin proaspat, vioi, parfumat si cu o multime de aciditate.
Unde-l poti gasi?
Intre 17-19 martie, la Craiova, in foaierul Teatrului National Marin Sorescu, are loc Expozitia Nationala de vinuri- Oltenia Wine Fair. Aici vei intalni, descoperi  vinuri din diferite zone ale tarii si te poti bucura de aroma, gustul lor afland totodata amanunte despre procesul de fabricatie de la reprezentantii diverselor crame.

12 comentarii la „Vin(e), vin(e) primavara cu Oltenia Wine Fair

  1. Eu am fost la GoodWine de la Romexpo si a fost foarte fain. Imi plac expozitiile de vinuri, mereu aflu ceva nou si mai si cumpar vin de colectie, numai bun pentru ocaziile speciale

  2. Sa vina, sa vina primavara cu orice, doar sa vina o data! Nu sunt fan vinuri, dar am o colectie intreaga si cred ca ma apuc de savurat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.