Hop si eu la Spring SuperBlog!

A venit primavara, totul se transforma zilnic, capata aura si culoare. Acesta este primul anotimp al povestilor SuperBlog,  dupa iarna grea fiecare blogger incepe sa-si sape gradina amortita. E greu sa-ti revii dupa somnul profund de iarna, dar bulbii de poveste nu au timp de asteptat, vor sa se umfle de bucurie dezmierdati de soare si sa-si raspandeasca cat mai repede parfumul in adierea. vantului. Hop si eu la Spring SuperBlog!

Eu tot amanam trecerea la sapat si plivit de randuri scrise, taraganand lenesa mereu de pe-o zi pe alta, dar m-am trezit astazi ca deja e publicata a doua proba. Vai! A venit dupa mine La Fantana, m-a imbiat cu o cafea, dar pana n-a aparut pufosenia de la Delaco nu m-am lasat impresionata.

E musai sa ies din ascunzatoare si sa imi refac vesmantul,  inmugurit intr-unul inflorit. La florile diacritice tot nu sunt pregatita sa trec, asa ca o sa ma mai suportati o editie in acest mod invechit. Ar mai fi cateva detalii de pus la punct, dar important e ca in sfarsit am un vesmant nou, am trecut pe domeniu. Binenteles ca nu m-am priceput sa-l redirectionez bine si sa nu te mire daca o sa vezi urmatoarea poza, tot eu sunt. Daca ai idee cum pot sa scap de beleaua asta, scrie-mi si-ti fac cinste cu o bere.Hop si eu la Spring SuperBlog!

Acum am ceva nou, ceva vechi, ceva imprumutat- lenea( nu o recunosc ca fiind a mea :)), din intamplare am si ceva albastru- culoarea de fundal la blog, dar sa nu te sperii ca nu ma marit. O sa asociez aceste patru notiuni si o sa incerc sa acompaniez natura clocotitoare inflorind povesti la SuperBlog.

Bafta tuturor povestasilor!

P.S.

Tu ce faci, iesi din barlog pentru competitie sau te antrenezi pentru la toamna?

15 comentarii la „Hop si eu la Spring SuperBlog!

  1. Nu am timp pentru o astfel de competitie, nici premiile nu ma tenteaza. Am atat de multe alte lucruri mai utile pentru mine de facut.
    Spor la scris, inspiratie, multa bafta!

  2. Succes! Am vrut si eu sa ma inscriu ,dar competitia anterioara mi-a lasat un gust nu prea dulceag , asa ca am renuntat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.