Derma E bariera protectoare a pielii mele cu efect de hidratare

De ceva vreme mi-am pus problema reducerii semnelor imbatranirii, deoarece uitandu-ma in oglinda observ tot mai multe riduri si linii fine pe fata. Aceste simptome sunt accentuate de vremea rece, aerul uscat din interior, lipsa de ingrijire, lipsa somnului, stresul, agentii poluanti.

Din pacate fara ajutorul chirurgiei estetice nu mai pot elimina ridurile, dar pot reduce aceste semne prin conferirea pielii mele a unui supliment topic. De la acesta am urmatoarele asteptari:  sa faca pielea mai fina, sa construiasca o bariera contra agentilor poluanti si  sa aiba un puternic efect de hidratare. Asa am ajuns sa folosesc produsele brandului Derma E si mai ales Crema de noapte hidratanta.

Initial nu am stiut ce substanta ar trebui sa contina suplimentul topic cremos, nu eram hotarata ce sa aleg: colagen sau acidul hialuronic. Acum cativa ani pe piata cosmeticelor colagenul era rege, dar  cautand pe internet am observat ca a fost detronat in favoarea acidului hialuronic. Am cautat produsul care sa contina acest acid si care s-ar potrivi cel mai bine nevoilor pielii mele, astfel incat sa-mi restabileasca un aspect tineresc al fetei si  gatului. Asteptarile erau realiste fiindca stiu ca orice produs topic ales nu poate penetra straturile profunde ale pielii, iar efectele de hidratare  dureaza doar cateva zile, fiind necesara o utilizare repetata. Cautam o crema care sa mentina nivelul de umiditate al pielii, prevenind deshidratarea acesteia si am gasit-o in Crema hidratanta de noapte de la Derma E

Ea este castigatoarea premiului „THE BEST of Natural Beauty” .
De ce? Datorita formulei sale 100% vegane ce contine pe langa acidul hialuronic, ceai verde, vitamina C, E, aloe vera.

Dar ce este acidul hialuronic?

Este o substanta care exista in mod natural in corpul nostru. Se gaseste aproape in fiecare parte a corpului, predominand in stratul profund al pielii (derma) si ajutandu-l sa retina apa.

Functiile sale sunt multiple:
-imbunatateste hidratarea pielii;
-stimuleaza productia de colagen a pielii;
-antioxidant si captator de radicali liberi;
-mentine elasticitatea pielii, a articulatiilor si a tesuturilor nervoase;
-reglementeaza innoirea celulelor;
-este un fel de vehicul pentru alte substante nutritive necesare pielii;
-actiune antibacteriana.

De ce folosim produse ce contin acidul hialuronic?

Corpurile noastre contin aproximativ 15 de grame de HA, dar aceasta cantitate scade semnificativ dupa varsta de 40 de ani. Pentru ca este deja prezenta in corpul nostru este o alternativa ideala la produsele sintetice. Lipsa de hidratare este unul din principalii vinovati care imbatranesc pielea si de aceea orice produs care-l contine devine un must-have.

Crema hidratanta de noapte de la Derma E

Desi initial mi-am pus doar problema gasirii unei creme bogate, dar usoare, care sa nu-mi incarce fata, am gasit in Crema hidratanta de noapte de la Derma E si un aliat impotriva mediului dur sau al poluantilor. Astfel am avut surpriza sa constat dupa prima saptamana de folosire ca am:

  • o piele mai supla si mai fina;
  • mi-a scazut iritatia si roseala datorata vremii reci;
  • un aspect radiant si mai mai tineresc al pielii;
  • textura si stralucirea pielii imi este imbunatatita;
  • o piele hidratata.

Este o crema puternica, dar si blanda pe care deja am adaugat-o in rutina zilnica.  Am un ten mixt care nu sufera de uscaciune excesiva, dar nu-mi plac cremele uleioase nici macar in anotimpul rece.Derma E bariera protectoare a pielii mele cu efect de hidratare

Crema hidratanta de noapte de la Derma E
-se absoarbe repede si hidrateaza instantaneu,
-mentine pielea hidratata mai mult de 24 de ore;
-este potrivita tuturor tipurilor de ten,
-non-comedogenica, fara coloranti, nu contine uleiuri sau parfum;
-are o textura usoara si nu se simte grasa;
-este 100% vegana,
-nu dezvolta alergii.

Cu ajutorul ei poti trata uscaciunea pielii intr-un mod simplu si natural, are un nivel ridicat de emolienti atat de necesar mai ales in acest anotimp rece.Derma E bariera protectoare a pielii mele cu efect de hidratare

Chiar daca folosesc si varianta de zi a aceluiasi brand consider ca pielea mea are nevoie de un plus de hidratare pe timpul noptii, deoarece atunci ea poate absoarbi ingredientele active cel mai bine, iar puterea de regenerare a celulelor este mult mai mare. Cremele de zi au o compozitie diferita de cele de noapte, tind sa fie mai usoare si contin SPF, pe cand cremele de noapte au un nivel mai ridicat de substante active. Cred ca dupa o anumita varsta a te duce la culcare fara sa fi folosit o crema de noapte este un lucru gresit, o simpla crema imbunatateste pielea intr-un mod care nu poate fi explicat in cuvinte.

Sentimentul meu este ca aceasta Crema hidratanta de noapte de la Derma E a avut un rol de stabilizare si a ajutat la buna functionare a celulelor tenului, deoarece acum pielea imi este mult mai bine hranita cu elemente nutritive, i-a crescut tonusul si arata mai supla.

 

Tu cunosti acest brand?
Ai folosit vreun produs de la ei?
Ce impresie ti-a lasat?

Vichy Minéral 89 booster hialuronic fortifiant, de umplere dermică
Vichy Minéral 89 booster hialuronic fortifiant, de umplere dermică
Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamin C ser stralucire cu vitamina C pentru fata, gat si piept
Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamin C ser stralucire cu vitamina C pentru fata, gat si piept
Revolution Skincare Hyaluronic Acid 2%
Revolution Skincare Hyaluronic Acid 2% ser hidratant
Vichy Liftactiv Specialist Peptide-C fiolă antirid

7 comentarii la „Derma E bariera protectoare a pielii mele cu efect de hidratare

  1. In ultima vreme am folosit si eu o crema cu acid hialuronic si mi-a placut mult. Am tot citit review-uri despre cremele de la aceasta firma si sincer ma tenteaza si pe mine sa le incerc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.