Douasprezece beneficii ale indepartarii parului cu IPL, cate unul pentru fiecare luna in care vei fi fericita

Ai cumparat chituri de ceara si ai descoperit ca nu functioneaza? Ai stat ore intregi la salon, ti-ai facut nervi si apoi ai suportat stoica jupuirea miristei tale si cateodata chiar a pielii? Ai purtat pantaloni cand afara erau 30 de grade, ai refuzat intalniri, ai evitat petreceri, ai anulat vacante, toate din pricina parului dictatorial de pe corp? Lupti zi de zi pentru a indeparta parul de prisos intr-un mod cat mai delicat si mai usor?
Nu esti singura, la sala, la piscina sau chiar pe strada vad femei cu diverse umflaturi sau zone rosiatice de la ras, foliculita, epilat cu ceara, toate inestetice si cu siguranta inconfortabile.
Eu vin cu un raspuns –Nomasvello  si IPL.

Voi incerca sa-ti prezint cat mai bine aceasta tehnica, dar cum nu sunt de specialitate si nu am raspunsuri la toate intrebarile, expertii lor iti pot raspunde. In principiu este o procedura medicala care necesita pregatire in domeniu, iar Nomasvello este o franciza bine cunoscuta la nivel international, avand 1200 de centre si peste un milion de clienti in toata lumea.Douasprezece beneficii ale indepartarii parului cu IPL, cate unul pentru fiecare luna in care vei fi fericita

Toata lumea are un pic de par pe corp, dar de cele mai multe ori acesta este o pacoste pentru femei, iar sesiunile dureroase de ceruire nu ajuta de fel, ba din contra.
Si ce faci cand El a zis ca-i placi naturala? Iti dai seama ca nu are habar cum arati in realitate, purtand un covor de par inestetic si scapi repede de el. Nu de El, ci de par, desigur!
Dar cum? Sunt atatea metode, dar ai vrea una care sa-ti indeparteze fara efort si pentru totdeauna parul corporal. Dar exista o astfel de metoda permanenta? Exista vreo modalitate care-ti garanteaza ca nu te vei intoarce peste o jumatate de an purtand acelasi covor la axile sau pe picioare?
Da, exista IPL, un dispozitiv cu lumina intens pulsata care reduce permanent parul, adica il va elimina intr-o masura semnificativa. Este unul din procedurile cosmetice cel mai frecvent intalnite pe glob.
Stiu ca te gandesti sa-ti indepartezi parul nedorit cu IPL, asa ca urmatoarele informatii te pot ajuta sa intelegi procedura de baza.

Douasprezece beneficii ale indepartarii parului cu IPL, cate unul pentru fiecare luna in care vei fi fericita
Ce este IPL (lumina intensa pulsata) si cum functioneaza?
Sistemele de lumina intensa pulsata sunt diferite de lasere fiindca pot livra sute de lungimi de unda la fiecare explozie de lumina. Aceste flash-uri de lumina filtrata sunt transformate in energie termica tintind foliculul de par, iar pigmentul din folicul absoarbe lumina si explozia luminoasa provoaca daune foliculilor deteriorandu-i atat de mult incat organismul nu ii mai poate repara. Cu foliculii deteriorati, nu se mai pot germina fire noi de par. Echipamentul va ajusta fascicolul de lumina intr-un mod personalizat adaptandu-se in functie de culoarea, grosimea, de locul unde se afla parul, de tipul de tesut si culoarea pielii. Doare? Nu, cele mai multe persoane descriu procedura ca o senzatie de furnicaturi.
Aceasta procedura de indepartare a parului este foarte populara pe tot globul, iar Societatea Americana de Chirurgie Plastica  Estetica(ASAPS) indica ca este al treilea tratament frecvent non-chirurgical cosmetic.
Beneficiile indepartarii parului cu ajutorul IPL:
– Noninvaziva, sigura, eficienta; Fascicolul de lumina este aplicat deasupra suprafetei pielii si nu o deterioreaza.
– Precizie; Se selecteaza locul unde se afla firele de par si se ard foliculii in timp ce pielea ramane intacta.
– Viteza; Fiecare flash de lumina are o fractiune de secunda si ataca mai multe fire de par deodata, astfel ca zone mari cum ar fi picioarele dureaza o ora si zone mici cum ar fi buza superioara dureaza un minut.
– Previzibilitatea; Majoritatea pacientilor pierd permanent parul dupa o perioada medie de sase pana la doisprezece sesiuni.

– Functioneaza pe parul scurt (nu trebuie sa te opresti din ras inainte de tratament fiindca fascicolul vizeaza melanina de sub piele) si perfect pe zonele cu par foarte des, fiind singura optiune viabila

– Nu vei mai avea fire de par incarnate;

– Functioneaza pe orice loc de pe corp, chiar excelent pe zone mari;

– Nedureroasa, eficienta, rapida si fara timp de recuperare;

– Trateaza personalizat fiecare persoana in functie de tipul de piele si par;

– Ajuta si la tratarea unor afectiuni ale pielii; vase capilare sparte, modificari de culoare, acnee, daune provocate de soare.

– Trateaza toate tipurile de piele, chiar si pielea bronzata, fata de laser care are o aplicabilitate mult mai redusa;
– Cost eficient, rentabil.Douasprezece beneficii ale indepartarii parului cu IPL, cate unul pentru fiecare luna in care vei fi fericita
Alege saloanele No+Vello si vei beneficia de reputatia sigura a acestei francize cu cea mai mare retea de centre specializate in IPL, la nivel mondial, de serviciile unei echipe de specialisti, de oferte promotionale permanente si de un cost eficient!Douasprezece beneficii ale indepartarii parului cu IPL, cate unul pentru fiecare luna in care vei fi fericita

P.S.

In Romania centre Nomasvello sunt in orasele: Arad, Bacau, Braila, Brasov, Bucuresti, Constanta, Craiova, Galati, Cluj, Timisoara, Iasi, Oradea, Pitesti si Ploiesti.

19 comentarii la „Douasprezece beneficii ale indepartarii parului cu IPL, cate unul pentru fiecare luna in care vei fi fericita

  1. Vad ca sunt vitregita, in orasul meu nu este un centru Nomasvello, dar ma bucur pentru voi cele care aveti parte de astfel de rasfat

  2. Eu am inceput epilarea cu ipl acum 4-5 ani, nici nu mai tin minte exact. Prima data la salon, apoi mi-am luat eu un aparat acasa pentru ca imi e mai comod si sa fiu sincera nu imi place sa ma dezbrac in fata unor straini pentru ca eu il folosesc absolut peste tot! Parul nu dispare complet, creste pe alocuri si nu mai depaseste o anuumita inaltime. S-a rarit ca sa zic asa si s-a subtiat. Bine nu ma plang, imi convine maxim. Dar am zis sa spun asta pentru ca poate cineva crede ca dispare complet.

  3. Am fost si eu anul trecut la o testare gatuita cu IPL la acest salon si chiar mi s-a parut interesant, eu fiind blonda ar fi nevoie de mai multe sedinte pentru a se vedea rezultate dar tot mmi se pare ceva interesant.

  4. Imi doresc si eu epilare cu IPL: Sunt la faza de de acumulare a informatiilor si sper sa prind si eu o reducere de paste ca sa imi fac si eu picioarele fresh

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.