„Primul contact” cu ET

   Conduceam masina unui prieten care ma invitase la film, la „Arrival” (Primul contact).  A intervenit ceva neprevazut  si mi-a lasat biletele plus cheile de la masina, sa ma duc singur.

 "Primul contact" cu ET

De pe 11 noiembrie 2016, data cand s-a lansat filmul la cinema,  tot zic sa vad acest thriller SF, in care joaca Forest Whitaker si Jeremy Renner, unii dintre actorii mei preferati, dar acum nimic si nimeni nu ma mai poate opri.

Afisul filmului "Primul contact"
   Ca nu cumva sa aiba de suferit reputatia mea de sofer, spun din capul locului, n-a fost vina mea, dar a fost un noroc ca nu m-am dat de-a berbeleacul cu masina mea, care binenteles nu avea asigurare. Banuiesc ca Jorj are, daca nu, e pierderea lui.
Ascultam muzica si deodata am devenit constient de ceea ce suna ca o limba metalica care se suprapunea peste melodie, a fost ciudat, dar am pus-o pe seama interferentelor undelor radio. Dupa un minut am auzit un fel de sondare metalica,  ca apoi sa-mi sune a cuvinte bine formate. Am simtit ca eram investigat microscopic,  se uita cineva in mine, la celulele corpului meu (aveam un bazait ca de vibratii in interior), la sangele meu (la un momemt dat chiar i-am simtit gustul in gura) si eram supraincarcat cu modele turbionare de halucinatii. Am pus aceste impulsuri de imagini pe seama creativitatii mele (sunt artist), iar apoi intensificandu-se, pe seama nevesti-mii care ma mai serveste din cand in cand cu o branza cu mucegai nenobil, o salmonella lafaindu-se pe-o friptura sau niste ciuperci halucinogene.
Cand insa m-a strigat pe nume, mi-am pierdut controlul, masina s-a dat de-a rostogolul si pana sa evaluez situatia m-am renascut din pantecele automobilului, ejaculat direct prin parbriz. Dezmeticindu-ma am observat ca se uita la mine un ciudat roz bombon si m-am dat cu parerea ca-i extraterestru. Sexul nu-l stiu nici acum, dar ce mai conteaza,  ei or avea 10,20, de unde sa stiu eu. Oricum culoarea ii venea oribil, dar macar nu era verdele ala brotac vazut in mai toate filmele. Am incercat sa ma ridic, dar m-am razgandit. De ce sa indur verticalitatea cand pot sta la orizontala?
   Daca cumva te intalnesti cu un extraterestru singurul meu sfat este sa fii bine dispus si politicos, in gand, ca astia stiu si cand ti-a introdus mama prima data mancarea solida in alimentatie.
Mint, mi-a rasunat telepatic in cap ceva ce s-a vrut recomadarea ET-ului. Si eu mereu, am dat eu sa spun, dar n-am mai apucat, ca m-a intrerupt rozaliul.
Varianta rozalie a lui ET
– Mint e numele meu, vin de pe luna Phobos care peste 8 milioane de ani se va apropia de Marte asa de mult incat se va dezintegra.  Nu te mai forta sa vorbesti, mintea ta proiecteaza in exterior tot ceea ce gandesti, se „intinde” pentru a atinge tot ce privesti. Mintea omeneasca este un camp energetic care exista dincolo de creier si corpul fizic, la fel cum campul magnetic se intinde dincolo de magnet.
 Bine ca stau culcat la pamant, e un bun sprijin la vicisitudini. Foarte stabil, plin de calitati admirabile: solid, sustinator, necomplicat, rabdator si care te ajuta sa pacalesti pericolele gravitatii,  altfel sigur mi s-ar fi inmuiat picioarele.
– Bai, eu m-am lovit si tu-mi tii lectii? Zii, ce vrei de la mine, dar repede ca am de vazut un film.
– Vreau sa aflu cum pot rescrie viitorul planetei mele.
– ???
– Tu esti  profetul.
-???
– Asta seara luna este in perigeu, cea mai mare superluna din ultimii 70 de ani si numai atunci putem calatori spre Pamant, iar eu am sarcina sa caut profetul. Sunt putini oameni pe planeta a caror glanda pineala ( al treilea ochi), sa nu se fi decalcifiat cu trecerea anilor si astfel sa aiba abilitati psihice. De obicei pe la varsta de 7 ani celulele epifizei incep sa fie inlocuite cu tesut conjunctiv, dar nu-i cazul tau.
– Na, acum imi spune ca am minte de copil, o avea pana la urma dreptate nevasta-mea.
– Cand „vorbesc” cu tine cuvintele mele au ecou in capul tau la fel ca si cand as avea voce. Caut omul care are abilitatea, curajul sa-si asume viziunea despre viitor. Pamantenii le zic nebuni, dar n-am inteles de ce si raportat la ce, ca doar sunt niste norme generate de voi. Oricum tu te incadrezi si in plus l-ai descoperit pe Dio G N, varu-meu.

Intr-un butoi sade Dio G N

-??

– A fugit de acasa acum 70 de ani si s-a ascuns intr-un butoi, tu l-ai pozat cand ai fost la o degustare, undeva de-i zice crama Banu Maracine. Care este probabilitatea ca sa mai intruneasca cineva aceste trei conditii? Hai sa ne punem pe treaba, ca nu ne vom mai putea vedea decat in 2034, cand e superluna viitoare. Zi-mi ce prevestesti pentru viitorul planetei Phobos?
– Cred ca o cauti pe nevasta-mea. Ea e singura persoana din lume care stie tot, ce fac inainte sa fac ceva, plus e mai nebuna decat mine, crede ca ma poate schimba.
   Nu i-am fost de prea mare ajutor rozaliului, iar vadita iritare l-a colorat in rosu ca focul. Acum eu ce sa-i fac daca dialogul nostru era banal si mai mult unilateral? In principiu am avut acelasi raspuns, dar pe o varietate de inflexiuni neuronale dezvinovatitoare. De, minte de copil.
De aici mi s-a amputat memoria, tocmai cand contemplam colapsul alienului. Se pare ca spre deosebire de nevasta-mea n-a crezut ca fac bascalie de el, s-a lasat convins de raspunsurile mele si s-a volatilizat.  Bresa mnemonica nu a durat foarte mult, m-am trezit inghetat de frig, socat ca inca ma mai aveam, ca sinele meu mai avea un corp fizic si ca acesta era in stare de functionare. Niciun madular nu ma parasise si cum nu se „samaritenise” nimeni prin zona, m-am ridicat si am plecat fluierand agale spre cinematograf, sa vad filmul. Acum chiar eram curios sa vad cum a decurs comunicarea altora cu extraterestrii.

Imagine din filmul "Primul contact"

Pana o sa vezi si tu filmul ti-am pus trailer-ul aici.

De intalnirea alienului cu nevasta-mea nu m-am agitat nicio clipa, stie ea sa-l puna la punct si sa-l trimita urgent la ma-sa.

Acest articol a fost scris pentru competitia SuperBlog 2016.

26 de comentarii la „„Primul contact” cu ET

    1. Nu pot sa spun asa ceva si eu apartin acestui gen.:)) Este o abordare hazlie a raporturilor dintr-o casnicie. Adevaru-i in cuvinte, daca-s bine potrivite. Cred ca oricare dintre cei doi nu s-ar speria la vederea unui ET, pentru ca au vazut si trecut deja prin multe.

  1. Nu pot sa spun asa ceva si eu apartin acestui gen.:)) Este o abordare hazlie a raporturilor dintr-o casnicie. Adevaru-i in cuvinte, daca-s bine potrivite. Cred ca oricare dintre cei doi nu s-ar speria la vederea unui ET, pentru ca au vazut si trecut deja prin multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.