Mobilitate si flexibilitate cu Litomove

litomove
Toti punem accent pe sanatatea noastra deoarece de ea este legata calitatea vietii. Capacitatea de a ne indeplini sarcinile zilnice este legata de o functionare corecta a corpului nostru necesitand o baza de mobilitate si flexibilitate. Pentru aceasta avem nevoie de muschi, tesut conjunctiv si oase sanatoase. Deoarece cu trecerea anilor articulatiile se degradeaza au aparut suplimente care incearca refacerea acestora. Nu trebuie sa fii in varsta ca sa apelezi la ele, poate ai facut sport de performanta, poate ai avut o sensibilitate din nastere sau poate esti meteosensibil. Litomove iti propune sa-l incerci si astfel poti evita problemele de cartilaj articular, iti vei mentine articulatiile sanatoase, flexibile. Un supliment articular nu rezolva singur intreaga problema a durerilor articulare.
 
 
Atunci cand cineva iti recomanda un supliment ar trebui sa-ti pui cateva intrebari de baza:
1 Exista un suport stiintific care ii sustine afirmatia?
2 Ce anume contine?
3 Este un produs realizat de o companie mare?
4 Are efecte secundare?
5 Se poate cumpara dintr-un lant farmaceutic?
 
Mobilitate si flexibilitate cu Litomove
In continuare incerc sa raspund fiecarei intrebari puse mai sus, referindu-ma strict la produsul Litomove.
 
1 Un aport mare de nutrienti antioxidanti reduce pierderea de cartilaj si progresia bolii. Vitamina C este implicata in formarea colagenului si a proteoglicanilor, contracareaza efectele radicalilor liberi din organism care pot deteriora cartilajul.
 
2 Trei capsule contin pulbere de macese (Rosa canina) 2250 mg si vitamina C 80 mg (100%*) *Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament.
 
3 Producatorul lor este ORKLA HEALTH.
 
4 Sunt 100% naturale, se fabrica din macese procesate la rece si nu au niciun efect secundar.
 
5 Se gasesc in Farmaciile Sensiblu.
 

  In plus fata de aceste raspunsuri pot sa-ti spun ca eu le-am luat timp de trei saptamani si daca nu am simtit vreo diferenta cred ca aceasta se datoreaza faptului ca o cura trebuie tinuta timp de trei luni, timp in care se iau cate trei capsule pe zi. Voi continua sa iau pana se va termina toata perioada si cred ca efectul lor va fi  benefic.

Site-ul Litomove.ro
 

27 de comentarii la „Mobilitate si flexibilitate cu Litomove

  1. Mama mea are o poliartrita reumatoida, e foarte urata, are niste dureri la maini….. mi-e tare mila de ea, nu ii trece cu nimic. Nu stiu daca acesta i-ar face mai bine, o sa ii spun sa incerce

  2. Si eu am inceput cura de aproximativ o luna. In fiecare toamna aveam dureri de articulatii. Pot afirma ca s-au diminuat deja. Le-am recomandat si celor din jur si sper ca efectul lor sa se mentina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.