„Io” vreau sa fiu la 60 de ani ca YO

  Mai sunt doua luni si ma apuc iar de rezolutii pentru anul ce va veni, dar pana atunci YO m-a provocat sa scriu 5 yozolutii, pardon rezolutii  de implinit pana fac 60 de ani. De ce 60?
Pentru ca YO aniverseaza in acest an 60 de ani de cand ne indulceste.

Io vreau sa fiu la 60 de ani ca YO
                     Pai ce as putea sa-mi doresc? 
IO vreau sa fiu ca YO, adica:
– sa fiu mereu sanatoasa, fara conservanti si fara coloranti artificiali. Cred ca am un „PET” din material de calitate, asa ca o sa fiu si atunci de categorie usoara, iar natura o sa aiba grija sa fiu si rezistenta la spargeri accidentale ca cele de pe polei iarna.
– sa fiu cea mai iubita din Romania precum e YO in Austria si in Romania. Ce radeti, credeti ca nu mai am cand sau cum? Am resurse nelimitate. Bine atunci pot scrie sa fiu dulce ca siropurile YO? Ok, asa ramane. 
– sa am parte de-o experienta unica din fructele…vietii. Da, dar sa fie numai frumoasa, asa ca a lui YO. Sa-mi fie zilele ca si retetele de cocteiluri YO: dimineata – Pink Limonade, la pranz – Purple Light Cocteil, seara – Cosmopolitan Cocteil, iar noptile – Raspberry Love.

Arome YO
– sa am atatia nepoti cate arome clasice de fructe are YO, adica 8. Sa pun oare si aromele fresh? Nu, 8 nepoti imi ajung, zece ar fi deja prea multi. Sa-i numesc oare dupa arome? Ar putea sa-i cheme Malina, Cerasela, Suca, Capsunica, Berry, Citrus, Mix, Mint. Nu, nu mint, chiar as putea sa-i botez asa, ce n-ai mai auzit de numele astea?
– sa fiu fresh si ma scufund intr-o lume a veseliei. La 8 nepoti veselia e asigurata, la capitolul fresh insa nu prea cred, doar daca nu ma viziteaza mai putini deodata. Am stabilit, cocteilul de nepoti se opreste la  4/zi.

Siropul YO
– sa ma hranesc cu dragoste ca fructele Yo;
– sa fiu un acompaniament perfect pentru familie;
– sa prindem impreuna YOleniul. Bine ii las doar pe cei de la YO sa sarbatoareasca mileniul, eu ma retrag la secol.
Na, ca am facut 8 rezolutii, cate una de nepot. 
YOi! La multi ani! 
Tu ce sarbatoresti?
YO sarbatoreste 60 de ani

30 de comentarii la „„Io” vreau sa fiu la 60 de ani ca YO

    1. Te pot inspira in a-i boteza si tu pe ai tai. Nu stiu cum o sa se descurce Mint la scoala, poate o sa-i zic simplu Menta, dar mi-e sa nu-l incurce cu zmenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.