Holidaynet iti garanteaza o vacanta de vis!

   Tehnologia ne-a schimbat modul in care calatorim, de la programare, rezervare, cazare, la diverse alte informatii. De asemenea ea ne ajuta sa salvam din bani facand planificarea vacantei online, din timp.

  Vara e pe sfarsite dar nici nu s-a terminat bine aceasta vacanta si deja ne gandim la cea de iarna. Dar ce faci daca ai un buget de calatorie restrans? Sa nu-mi spui ca stai acasa. Stiu ca nu inca ti-ai revenit cu finantele dupa ultima vacanta, dar totusi iti poti planifica pe urmatoarea. Trucul este sa cauti un portal de turism care-ti va gasi intotdeauna, in destinatia dorita, o gama larga de oferte potrivite buzunarului tau.  Dar care portal? In care sa ai incredere?  Chiar pentru persoane ca mine care traiesc pe aceste site-uri nu este totul foarte clar. Si mai ales ce te faci daca vrei sa calatoresti in tara ta? 
Atunci se complica lucrurile. Site-urile europene sau americane de multe ori nu pot gasi tarife ieftine pentru Romania, deoarece nu au suficiente unitati de acest tip inscrise, la ei gasind locatii numai cu o puzderie de stele si preturi pe masura. 
   Eu ma bazez pe recomandarile prietenilor, schimb cu ei impresii despre experientele de vacanta si astfel am aflat de la Maria cum si-a vazut visul cu ochii, visul de a avea o vacanta speciala datorita lui Holidaynet.ro.

Holidaynet iti garanteaza o vacanta de vis!  La fel ca voi si eu mi-am planificat vacante online, stiu zeci de site-uri de calatorie, am citit sute de reviewuri si ajungand la destinatie am fost dezamagita. De ce? Pentru ca am avut incredere in comentariile unor straini, comentarii care nu au avut si un suport in spate sau care au fost raportate la statutul lor economic care-l depasea net pe al meu.
  Nu mai vreau sa accesez site-uri straine  care permit oricui sa posteze comentarii fara a le cere dovada sederii sau cum este Amazon la care oricine are cont si a cumparat ceva poate posta orice comentariu, vreau un portal de turism autohton care sa ma inteleaga si sa-l inteleg. 
   Fiecare site are puncte forte diferite, interfete diferite care utilizeaza functii diferite si este normal sa produca rezultate diferite, dar eu vreau o promisiune de opinii oneste, de incredere, democratizate de Web, vreau solutia care sa se potriveasca cel mai bine nevoilor mele specifice de calatorie.

   Daca imi raspunzi ca „toate sunt la fel” te inseli, am aflat asta prin experienta proprie, bazandu-ma pe recomandarea Mariei.  Maria, desi a avut un concediu frumos in Grecia, a vrut sa-si sarbatoreasca ziua impreuna cu cativa prieteni in afara orasului, dar nu a dispus de un buget larg asa ca a optat pentru Cazare in Pensiuni si a fost super incantata. 

Cabana Vartop - Arieseni

  Eu pe de alta parte as vrea sa merg la schi, dar tot asa vreau sa gasesc cel mai ieftin loc unde pot schia in noiembrie. Imi place sa mi se prezinte optiuni diferite ca sa am de unde alege. Am intrat pe site si n-am trecut nimic la locatie, am ales decat perioada- noiembrie, numarul de persoane- 3, tariful maxim pe noapte- 150 lei si am apasat pe cautare. M-am dus apoi la tipul de vacanta si am bifat „Schi si sporturi de iarna”. Cautarea mi-a returnat doua locatii: Paraul Rece si Arieseni. Cum la Predeal  am fost  la schiat ani la rand, am ales Arieseni. Alegerea mea a fost influentata de faptul ca nivelul preturilor la Arieseni este mult sub cel din Predeal si partiile sunt deservite  de instalatii de teleschi, telescaun mult mai noi. Ca sa nu mai spun ca m-am saturat sa stau la coada la teleschiul din Predeal cate o jumatate de ora pana sa reusesc sa urc. La Arieseni sunt mult mai putini schiori si urcatul este mult mai fluent. Uitandu-ma iar la cazari ma minunez, la Cabana Vartop cazarea pe noapte este 80 de lei/ camera!!!! Pai cabana asta este asezata chiar la punctul terminus al partiilor, intre cele doua teleschiuri. O locatie similara in Predeal costa dublu sau chiar triplu asa ca repede mi-am rezervat un sejur la sfarsitul lui noiembrie si am mai plusat cu unul la inceputul lui decembrie, ca nu mai prind asa chilipir. Tot studiind facilitatile cabanei vad ca are rezervare fara avans (nu trebuie sa platesc acum nimic!!!), accepta animale de companie ( putem lua si catelul), pot opta pentru o camera cu vedere la partie si cu balcon, are WiFi gratuit (putem sa ne luam laptopul), are bar, restaurant (am rezolvat si cu mancarea)iar daca cumva se intampla vreun eveniment neprevazut si nu mai putem ajunge, are anulare gratuita.
   Concluzia este ca am ales o locatie excelenta pentru o experienta similara cu cea din Bucegi, dar cu costuri mult mai mici.
  Pe tine nu te cunosc, nu stiu ce tip de personalitate ai, dar stiu sigur ca ai ca obiectiv perfectiunea vacantei tale si vrei sa vizitezi cele mai importante locuri in modul cel mai eficient din punct de vedere economic si turistic. Ti-as recomanda sa nu te lasi condus de impuls si sa-ti cumperi un bilet la intamplare asteptand sa vezi ce-ti harazeste hazardul, ci sa cauti referinte de la prieteni sau de la Holidaynet. Este unul dintre primele portaluri online care contine o retea internationala de platforme de turism: Holidaynet.ro, Holidaynet.hu, Holidaynet.com,Holidaynet.at, Holidaynet.pl si contine informatiile in patru limbi. Stiu ca ai auzit o multime de prieteni ca s-au bucurat de sejururi la Spa & Wellness in Ungaria si te-ai intrebat cum au ajuns acolo. Acum ai aflat. Acest portal de rezervari este practic, usor de utilizat, are o interfata de cautatre prietenoasa, moderna, rapida, intuitiva si responsive, afli instant cat de mult sau de putin vei plati pe cazare in functie de datele de calatorie selectate. Cu cat esti mai flexibil in alegeri ale destinatiei si perioadei de timp, cu atat iti cresc sansele sa faci o afacere buna.
Holidaynet mobile friendly  Intra acum pe platforma si vei vedea ca are un look atractiv, o structura buna, design clar, se incarca repede, este usor de navigat, trebuie doar sa-i dai sansa de ati arata ce poate face pentru tine. Platforma este bazata pe experienta si cunostiinte avansate in turism dar si  pe opiniile venite din partea partenerilor, clientilor, reflectand vizunea tuturor pentru o experienta online cat mai placuta. Si cum daca „Nu esti pe mobil, nu existi!”, un slogan de care poate te-ai plictisit dar care e perfect adevarat, acest portal este si mobil friendly fiind unul dintre „early adopters”. Pentru ca accesarea internetului de pe mobil a depasit-o pe cea pe desktop, prima lor actiune a fost de a-si adapta website-ul pentru mobil, astfel incat sa-si schimbe design-ul automat in functie de marimea display-ului aparatului de pe care este accesat. Utilizatorii in miscare, cei care au telefoane mobile si tablete au de obicei conexiuni cu viteza mai mica la Internet decat cei rezidentiali, astfel incat acest site mobil a fost simplificat ca sa se incarce rapid.  S-a ajuns la o platforma complexa, dar cu o interfata extrem de simpla care face o excelenta sortare, asta este frumusetea, ai sute de locatii la care clientul ajunge la ceea ce isi doreste doar din cateva click-uri sau „tap-uri”.
   Deci ce vacanta iti doresti? Vrei sa schiezi? Vrei un sejur Spa&Wellness? Vrei o vacanta intr-o locatie rurala? Vrei sa te bucuri de natura pe marginea unui lac? Vrei in Romania? Vrei in Ungaria? 
 Spune-mi! De fapt, nu-mi spune, actioneaza! Intra pe platforma si alegeti destinatia dorita!

20 de comentarii la „Holidaynet iti garanteaza o vacanta de vis!

  1. Un sejur spa and wellness. Nu in Ro. Nu stiu unde, dar undeva sa fie cald, soare, calm, fara galagie, fara muzici date la maximum si cete de galagiosi. Unde sa ma relaxez cu adevarat!

    1. Depinde foarte mult de ce iti doresti, turistul are diverse motivatii alcatuite pe baza caracteristicilor sale psihologice si cum acestea se schimba continuu inseamna ca si tipologia turistului este in continuua schimbare.

    1. Holidaynet vine intradevar cu o multime de informatii folositoare pentru turistul roman care are un buget redus, dar o pofta de vacanta la fel cu oricare alt european.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.