Hai la Targul de Turism de la Craiova!!!!!

   Mai e putin pana la vara si pun pariu ca nu ti-ai rezervat nimic pentru concediu, Zici ca mai ai timp, dar deja early bookingurile s-au cam dus. In situatia asta sunt si eu, am facut mai multe planuri de concediu, dar nu am concretizat nimic. De ce?
Hai la Targul de Turism de la Craiova!!!!!  Ma omoara programul restrans al Aeroportului din Craiova si ma determina sa plec taman din Bucuresti. Eu vreau o varianta cu plecare din Craiova si s-ar putea plia (e drept ca mai greu) niste rute existente pe o vacanta la mare.
  De exemplu Craiova- Milano s-ar putea prelungi pana pe malul marii la Genoa, Craiova – Bologna ar putea duce la Rimini, Craiova-Roma la Civitavecchia.
 De aia vreau sa merg intre 18-20 martie la Targul de Turism de la Centrul Multifunctional Craiova, poate imi gasesc vacanta visata acolo. E primul an cand se organizeaza si am asteptari mari de la el, vreau vacanta perfecta.
  Daca nu imi gasesc, macar am ocazia sa-mi spun parerea si poate agentiile inteleg ca noi, oltenii, vrem sa zburam in concediu direct din Craiova.
   Azi am primit un newsletter promitator „Hai la Targul de Turism de la Craiova! Reduceri de 50%!”
L-am deschis instant si …binenteles ca reducerile sunt aplicate unor chartere care pleaca din Bucuresti. Daca nu se pricep la a face vacante din Craiova ii pot ajuta eu. Am card de membru Wizz de cand s-a deschis aeroportul si nu l-am lasat sa mucegaiasca intr-un colt, ba mai mult am luat si prietenii cu mine. De mai multi ani sunt organizator sef de concedii a prietenilor. Unii rad de mine si spun ca mai bine mi-as face agentie de turism. Stiu ca nu-i usor sa cauti printre miile de oferte de cazare din zeci de orase si mi-ar place sa se ocupe altcineva de asta.
   Caut de trei zile prin toate site-urile de rezervare posibile si ma lovesc de o multime de probleme. Stiati ca pentru a merge pe litoralul italian trebuie sa inchiriati prosoapele si lenjeria? Cam 90% din hotelurile de 2, 3 stele afiseaza pretul „intreg” dar la facilitati scrie Towels/Sheets (extra fee). Asta inseamna in functie de hotel, apartament ca mai dai intre 15 si 30 de euro/ persoana. Eu nu-mi explic cum au ajuns aici. Chiar italienii vin cu lenjeria lor de acasa???? Nasol, un lucru ca asta te poate face sa te razgandesti pentru o vacanta la mare in Italia. Daca mai pui si ca trebuie sa zbori din Bucuresti, faci vacanta in curtea casei.
   As vrea sa nu ma mai ocup eu de gasirea locatiei perfecte, prefer sa spun cam ce vreau si altcineva sa-mi prezinte maxim zece oferte din care sa aleg.
    Acum au agentiile ocazia sa ma convinga despre ceea ce pot.
Ne vedem la Targul de Turism si sper sa plecam toti de acolo cu vacanta aranjata.
P.S.
Cine vine pregatit la  ‪#‎TTO2016‬  cu un lacat (ca sa-si lege iubirea de podul de fier forjat) poate castiga un sejur la mare!

Un comentariu la „Hai la Targul de Turism de la Craiova!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.