Proiect didactic: Educatia papilelor gustative

Proiect Didactic Clasa: Bloggerii craioveni si prietenii lor Data: 21.01.2016 Locatia: Casa Ghincea Profesor: Prof. Univ. Nicolae Giugea – vicepresedinte al Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania Obiectul: Educatia papilelor gustative Tema: Asocieri echilibrate de branzeturi cu vinuri din regiunea Oltenia Subiecte aplicate: Delaco, mare fan branza si Domeniile SamburestiOBIECTIV FUNDAMENTAL: studiul aprofundat al asocierii dintre branzeturile Delaco si vinurile domeniilor Samburesti, aplicat pe urmatoarele cupluri branzovine: Camembert / Chardonnay Bavaria Blu / Rose Cascaval afumat / Pinot noir Grana Padano / Feteasca neagra Edelpilz / Cabernet TIPUL LECTIEI:  de formare a priceperilor si deprinderilor gustative si olfactive OBIECTIVE OPERATIONALE: O1- Sa se defineasca fiecare componenta … Continuă lectura Proiect didactic: Educatia papilelor gustativeRead More →