Sfantul Graal al timpului liber- noua generatie de electrocasnice

Sfantul Graal al timpului liber
Ai descoperit Sfantul Graal al timpului liber, noua generatie de electrocasnice? Cum ti-a schimbat ea viata? Ce faci azi diferit fata de acum cativa ani, si asta datorita ei?
 
  Tehnologia pulseaza in venele societatii de astazi, este combustibilul care ne conduce si o parte integranta a vietii. Ea imbunatateste calitatea vietii umane, aduce luxul in fiecare casa, ne salveaza de o gramada de efort si de timp. Gadgeturile electronice au intrat in casele noastre ca sa ne scape de plictiseala si de treburile zilnice. Nici nu vreau sa ma gandesc cat timp petrecea o femeie acum 100 de ani facand toate treburile casnice. Azi, masinile pot efectua sarcini umane cu o eficienta sporita, este varsta roboticii. Tehnologia avanseaza intr-un ritm alert, se inventeaza mereu lucruri noi si fascinante, incat cateodata chiar ne copleseste. Mereu studiez  noua generatie de electrocasnice si intotdeauna ma uimeste abundenta si diversitatea acestora.

Casa fiecaruia din noi e un paradis, dar sarcinile implicate in a-l mentine curat si functional pot parea coplesitoare uneori, dar nu si cu noua generatie de aparate electrocasnice Philips. Ele au un impact major asupra gospodariei, inlocuind munca manuala inca de la inceputul secolului 20.   Royal Philips este o companie de tehnologie care ofera solutii diversificate pentru sanatatea si bunastarea oamenilor, concentrandu-si activitatea pe oferirea de produse inovatoare. Ea ne-a imbunatatit calitatea vietii in domeniile sanatatii, produselor lifestyle si a solutiilor de iluminat.  Philips promoveaza interactiunea dintre companie si public prin programe de responsabilizare sociala, iar anul trecut am participat impreuna cu tata la „Idei de viitor”, platforma de responsabilitate sociala a lui Philips Romania, ce are ca obiectiv imbunatatirea conditiilor de viata a copiilor. In aceasta competitie de idei organizata sub conceptul de “inovation & you” am avut norocul ca ambele idei sa fie apreciate, eu fiind recompesata chiar in prima saptamana cu un aparat Philips VisaPure, pe care-l ador. Aceasta noua tehnologie de curatare a tenului mi-a dus rutina de ingrijire a pielii la un alt nivel, astfel incat fara niciun efort suplimentar ma bucur acum de o tonifiere a tesuturilor, pielea devenind mai hidratata, mai elastica, mai tonica si mai tanara. Ideea tatei a fost considerata de organizatori printre cele mai creatoare si inovatoare, astfel incat a intrat intre cele 9 solutii finaliste, dar din pacate nu s-a numarat printre primele trei care au si fost implementate in Romania.

Sfantul Graal al timpului liber

Timpul este un activ valoros astazi, asociat cu aptitudinile personale de a face fata tuturor treburilor, cu accent pe calitate. Suntem cea mai grabita si pradatoare societate din istorie si asta din cauza ca muncim prea mult, suntem prea stresati, prea ocupati. Exista vesnic activitati urgente si activitati importante. Cele urgente sunt zgomotoase si ma mobilizeaza si nu-i chip sa le opun rezistenta: cumparaturile, menajul, repararea masinii, lectiile cu copii, gatitul, munca de la servici. Ce este important: sa petrec timp cu familia, sa rad cu cei dragi, sa-mi vad prietenii, sa privesc ploaia, sa–mi fac timp pentru mine, sunt activitati tacute si se lasa uitate, fara zgomot. E greu sa le fac fata la toate, dar se poate. Cum? Cu o planificare atenta si cu ajutorul lui Philips. Mie aceste schimbari tehnologice mi-au modficat viata, mai ales odata cu casatoria si aparitia copiilor.

Vrei sa afli cum imi decurge o zi alaturi de Philips?
 
  Dis-de-dimineata ne indeparteaza oboseala, somnolenta, ne imbunatateste performantele mintale Philips Saeco HD8768, prin prepararea unui cappuccino spumat mie si lui Vali un esspreso. Copiilor le facem cate un fresh de portocale sau un smoothie la robotul de bucatarie PHILIPS Daily Collection.
 

robot de bucatarie Philips si cafetiera Saeco

Robot de bucatarie Philips HR7310/00 Daily Collection, 700 W
Robot de bucatarie Philips HR7310/00 Daily Collection, 700 W

Corespunde asteptarilor, bolul din plastic rezistent, accesoriile se spala in masina de spalat. Motorul este puternic, am facut aluat, dar nu o cantitate prea mare. Practic de depozitat pentru ca toate accesoriile incap in bol. Recomand!

Simona O

Bun. Are protectie la suprasarcina, care decupleaza motorul mai ales daca incerci sa faci un aluat pt. Cozonac, deci mai dens. Dupa cateva ore isi revine si functioneaza normal.

Alexandru C

Calitate buna, ușor de curățat. Raport Pret vs calitate foarte bun. Este folosit pt mărunțire carne de porc și vita. De recomandat. Marca Philips pana acum nu m-a dezamăgit. ( am 7 ustensile de la ei)

Stefan U

Daca avetii in bucaterie este bun ca va usureaza toate munca multunesc emag:))

Evin P

Toaster Philips

In acest timp de painea prajita pentru micul dejun si pachetul copiilor se ocupa Vali cu ajutorul toasterului Philips HD2636/00.

 
La intoarcerea de la serviciu incep pregatirea mesei,  de exemplu pun un pui intreg impreuna cu cativa cartofi in Airfryer.
 Daca nu ai gatit niciodata cu asa ceva il recomand cu caldura, cu ajutorul lui poti pregati rapid orice, de la pui la briose, printr-o prajire sanatoasa. Stiu ca nu-ti plac prajelile, dar acest aparat prajeste cu ajutorul aerului fierbinte care circula rapid si precis. Astfel poti avea alimente crocante la exterior si fragede la exterior, folosind doar o lingura de ulei, cam 80% mai putin ulei  fata de friteuzele traditionale si nici nu-ti va mirosi toata bucataria a prajeala.

Airfryer

Ce spun cei care folosesc Friteuza fara ulei Philips Airfryer HD9216 80 Daily Collection

Am folosit-o pentru prima oara. Eu sunt fan cartofi prajiti, pot spune ca ies chiar rezonabil. Nu sunt si nu au cum sa fie identici cu cei prajiti daaar, sunt buni. Am facut si ciocanele de pui, acestea sunt ft aproape ca si gust de cele prajite. Deci sunt foarte happy - cartofi prajiti fara prajit si ciocanele prajite fara prajite:-) este bravo 👏

Ela

In prima incercare, am feliat un cartof, am pus condimente (am scapat cam mult) si o bucata de pulpa de pui dezosata cu condimente de pui. Eram sceptic, eu am probleme cu burta si nu pot manca orice, dar asta a fost cea mai buna carne facuta de unul singur:)) 10 minute la 180 grade, am intors carnea si cartofii, apoi 10 minute la 160 grade. Debea astept sa incep sa experimentez cu tot felul de mancaruri

Sebi

Acum am achiziționat aparatul la un pret bun, ce nu-mi place este ca nu stiu exact timpii de "prăjire" la cartofi, carne (vita, porc, curcan etc.) manualul este numai în engleză. Dacă m-ati putea ajuta ar fi minunat 😄. Am facut cartofi, i-am dat drumul 3 minute sa se încălzească, i-am dat la 180°, dar nu au ieșit deloc buni, sunt foarte uscați și miezul este nefacut, daca ii mai lăsăm se uscau de tot 😥

Cristiana

Un dispozitiv de gătit practic, funcțional, achiziționat la un preț bun. Cert este însă că trebuie experimentat. Sunt ghiduri cu produse, gramaj și timpul și temperatura aferente pregătirii. Dar nu funcționează @ca la carte@. Nu strici mâncarea, dar începi să ai impresia că nu iese chiar așa de bine ca în reclame. La a treia încercare însă ai deja revelație. O recomand fără ezitări.

Istvan H

Vezi si: Live perfection!

aspirator si statie de calcat Philips

In ora necesitata ca sa se rumeneasca uniform si sa prinda crusta puiul, incep sa fac ordine prin casa, fac paturile, eventual sterg praful sau dau cu aspiratorul Philips Performer Expert FC 8725/09.   Cum pentru a doua zi ne trebuie tuturor haine calcate scot masa de calcat si statia de calcat cu abur Philips model GC7035- PerfectCare Viva. Despre aspirator si statia de calcat v-am tot impartasit pe blog din experienta mea, si-mi puteti vedea review-urile pe MarketOnline.ro (eu sunt Sanda B), asa ca nu o sa mai insist asupra felului cum acestea mi-au schimbat viata in gospodarie.

Totul mi-a luat 35 de minute, asa ca pot sa ma uit putin si la televizor, Philips binenteles.

Ce spun cei care folosesc Statia de calcat Philips PerfectCare Compact Plus GC7920

Statie de calcat Philips PerfectCare Compact Plus GC7920
Statie de calcat Philips PerfectCare Compact Plus GC7920

functioneaza perfect, sunt foarte multumit. Fierul in sine este foarte usor, gliseaza perfect, scoate abur cu mare presiune dar trebuie sa te obisnuiesti cu modul de actionare pentru distribuirea aburului astfel incat sa calce cum trebuie si sa economisesti apa. Rezervor de apa arhisuficient pentru un maldar de rufe. Practica calcatului cu astfel de aparat difera cu totul fata de un fier clasic cu aburi. Timpul de calcare practic s-a injumatatit. Foarte practic ca poti sa-l lasi pe orice tesatura fara a actiona aburul, nu se arde nimic. Am dat numai patru stele deoarece cordonul de abur este relativ scurt, de circa 160 cm si daca masa de calcat este mai indepartata de statie risti sa o tragi jos. In rest ar merita 5 stele. La pretul de achizitie redus cu cca. 40% merita pe deplin cumparat

Silviu M

Am ales să cumpăr acest produs din mai multe motive. 1. Lumina ambientala automată toate culorile, sau una singură, 2. Volumul de apa 500 ml, 3. Este la priza (toate sunt, in fine), dar nu se incalzeste, 4. Temporizatorul super (este pe trepte la minute), 5. Are o forma interesanta 6. Spun asta după ce am mai testat vreo trei modele si alea cu preturi mai mari de 150 ron.

Tiberiu M

Pro: - calca foarte bine si usor- mai ales materialele mai subtiri - daca se lasa pe masa de calcat nu arde materialul ( nici dupa 10 minute) - nu mai trebuie sa fac 1000 de drumuri pentru umplerea rezervorului de apa - abur puternic si pompa destul de silentioasa Contra: - cutele nu le calca perfect si materialele groase se calca mai greu, dar cu ajutor ( batista umeda peste, ies in regula) - aburul este puternic si se face destul de repede sauna in camera. - desi este compacta pt o statie de calcat tot necesita ceva spatiu de depozitare. Per total sunt multumita si recomand pentru o familie obisnuita.

Alina H

Este prima mea statie de calcat, dupa un calcator folosit ani de zile si cumparat de la Lidl... E cu totul alta poveste sa folosesti un Philips compact cu OptimalTemp. Calcatul devine cu adevarat usor din urmatoarele motive: - poti lasa linistit calcatorul pe masa, pana pui hainele pe umeras sau iti iei o scurta pauza. Nu lasa urme deloc. Eu chiar l-am lasat cam 1 minut pe masa, direct pe haina si nu s-a intamplat nimic - intr-adevar nu e nevoie sa setezi temeperatura. Am calcat una dupa alta haine din blug si haine din matase, haine de pat. Se descurca foarte bine sa nu arda sau albeasca - imi place rezervorul de apa de 1,5 l. E suficienta apa incat sa nu tot fac drumuri pana la chiuveta pt refill. Am calcat vreo 3 kg de haine si nu am consumat toata apa, desi foloseam abur - calcatorul are forma perfecta pt a se incadra pe formele hainelor (ascutit in fata ca sa ajunga intre nasturi), margine dreapta in spate ca sa cuprinda in intregime suprafetele unghiulare fara sa agate materialul in capete (cum am patit cu alt calcator care dupa ce ma chinuiam sa asez pe masa de calcat camasa, mi-o agata cu marginea aparatului si “deranja aranjamentul”) - nu iti transforma camera in sauna, cu toate ca eu am folosit mereu functia suplimentara de abur In ceea ce priveste performanta in indepartarea cutelor... Nu sunt cea mai experimentata, dar am observat: - calca mai bine - as zice perfect - bluze / camasi de dama din matase - calca bine hainele de copii din bumbac, se comporta fff bine pe hainele interactive (cu paiete) - calca ok si blugul mai gros, dar nu am reusit sa il calc “ca nou” cu tot ca activam abur continuu - calca ok camasile de barbati din bumbac mai gros, dar din nou afirm ca nu le calca sa arate “ca noi” pe umeras... Si ce imi place f tare e faptul ca statia e destul de compacta, nu imensa cum am inteles ca sunt altele... Asta totusi e Compact Plus si are vea mai mica greutate din ce am studiat. Per ansamblu, cred ca a meritat investita mea. Inca ceva: calca f fain si imi place functia de calcare verticala, in scop de reimprospatare: iei bluza din dressing, e putin sifonata si dai de cateva pri cu aburul peste ea, te imbraci si ai plecat in oras:)

Luminita V

Produsul este ok. Dupa un timp de nefolosire intra in stand by. Nu ai niciun buton pe fierul de calcat decât cel de abur. E simplu și nu consuma. Multa apa. Interesant e faptul că are programul de autocurățire.

Ciprian V

Atunci cand a trecut ora, scot puiul din Airfryer, curat cuva si apoi pregatesc tot in el niste biscuiti cu unt. E foarte simplu si nu-mi ia decat 15 minute cu tot cu coacere.
 La robotul de bucatarie mai rad repede trei morcovi, o telina si doua mere facand o salata sanatoasa si revigoranta ce poate fi servita ca atare sau ca si garnitura la pui. De obicei dupa ce pregatesc si asez masa  imi ramane cam un sfert sa ma ocup de mine pana vin copii de la scoala si Vali de la serviciu. In acest timp imi improspatez tinuta, fata, imi dezleg parul si mi-l parfumez subtil. Atunci cand ei intra pe usa eu am o tinuta perfecta.
Astazi am pregatit masa singura, dar de obicei este un act de colaborare, fiecare participa cu ceva, inclusiv copii. Aceast lucru este posibil datorita usurintei cu care pot fi manuite noua generatie de electrocasnice. Pentru maine copii vor o supa de pasare cu noodles de casa facuti cu ajutorul HR2365. Supa o pregatesc la Philips Multicooker HD3037/70 si poate dupa aceea voi face si un risotto. Multicooker-ul gateste o multime de retete delicioase, doar cu o apasare de buton, fara sa fie nevoie sa il supraveghezi. Aproape iti citeste gandurile, trebuie doar sa-i setezi functia potrivita si timpul alocat prepararii respectivului fel si el face restul. O data am facut in el si tort de ciocolata cu nuca si toti au ramas impresionati de rezultat. Am o singura „plangere”, as vrea o carte  de bucate cu mai multe retete, cea care se vinde impreuna cu produsul este prea mica.

Multicooker

Ce spun cei care folosesc un Epilator Philips Lumea IPL 250000 pulsatii

Epilator Philips Lumea IPL 250000 pulsatii, Alb/Roz
Epilator Philips Lumea IPL 250000 pulsatii, Alb/Roz

Am achizitionat produsul de aproximativ o saptamana. L-am folosit deja pe picioare, inghinal, brate, axila si pe fata (mustata, barba). Ca si intensitate am folosit 5, cu exceptia fetei unde am folosit 4. Mentionez ca am avut facute in prealabil vreo 6 sedinte la salon. Sunt multumita de produsul achizitiona! Am aceasi senzatie cu el ca la salon. Pe mana deja mi s-a raririt parul de la prima utilizare (aici nu am avut sedinte la salon in prealabil). Recomand acest produs! Raport excellent calitate-pret! In confortul case tale iti poti oferi servicii de salon!:) De retinut insa ca produsul este pe baza de IPL, si nu SPL ca la salon. Asadar, trebuie sa ii fie acordata mai multa rabdare pana la obtinerea rezultatelor dorite.

Corina

Avantaje: - dupa prima folosire deja unele fire de par incep sa cada singure, altele devin mai fine si cresc mai greu - e mai ok decat cel wireless, pentru ca il folosesti in timp ce e bagat in priza si nu ai limita de timp pana ramane fara baterie Dezavantaje: - se incinge foarte repede, dupa 5-10 minute de folosire la puterea 4-5, se opreste pana se raceste la loc, deci trebuie lucrat pe bucatele, cu pauze - are o lumina foarte puternica si daca ai ochii sensibili nu e ok sa te uiti in el cand functioneaza - dureaza mult timp pe picioare. Mie imi ia cam o ora gamba + genunchi si o ora coapsa.. Pana ma plictisesc - pe portiunile cu piele sensibila - axila, inghinal e dureros - este dureros si cand se incinge - deci destul de repede - este dureros si daca nu te-ai facut bine cu lama si inca mai sunt fire de par putin mai lungi - le arde - lentila se murdareste repede si trebuie curatata de mai multe ori intr-o sedinta Cu toate neajunsurile, tot il recomand pentru ca isi face treaba, ramai fara parul nedorit si.. Rabda baba la frumusete.

Adri

Fetelor sa va cumparati cu incredere aparatul mai ales daca il luati la reducere (eu l-am prins la oferta la pretul de 850 lei). Eu am hirsutism de ani buni si am tot mers pe la saloane si am cheltuit o groaza de bani sa vad ca de fapt pe majoritatea zonelor parul creste inapoi daca nu mai intretii sedintele. Am folosit lumea la intensitatea 4 prima data ( pentru ca fusesem la salon o luna inainte si am cam 2 ani de cand tot merg) si apoi la intensitatea 5 si voi continua sa il folosesc cam la o luna la intensitatea 5 pana cand va mai fi nevoie doar de intretinere partiala la 2-3 luni distanta. Ce pot sa spun este ca face exact acelasi lucru ca si la salon, ba mai mult... Doare mai putin si efectul este mult mai bun pentru ca eu am avut rabdarea sa acopar toate zonele intrucat cosmeticiana nu acoperea niciodata tot parul. Efectul... Piele ca de bebelus... Si chiar nu ma asteptam la asta. Il recomand pe acesta deoarece firul este un avantaj in ceea ce priveste durata de folosire a lui. Eu dupa vreo 20 min cand se incinge il mai las vreo 15 min sa se raceasca. Pentru mai multe detalii imi lasati mesaj.

Miky

Trebuie de la inceput specificat ca epilatorul este eficient DOAR in cazul epilarii parului inchis la culoare pe piele deschisa la culoare. Cu cat este parul mai deschis la culoare si cu cat pielea mai maslinie cu atat vor fi doar bani aruncati pe fereastra. In rest numai de bine. Am facut 4 sedinte (parul a inceput sa cada, sa se rareasca si sa aiba o rata de crestere mai mica incepand cu prima utilizare) si rare sunt firele de par care inca mai cresc. Trebuie sa mentionez ca am parul inchis la culoare si pielea alba. Nu vad de ce ai avea nevoie de apartul wireless. Nu e ca si cum mergi in padure cu cortul si ai nevoie sa te epilezi. Cablul de alimentare are aprox 2 metri. Suficient. Singurul lucru care te poate impiedica sa cumperi acest produs este (insist) CULOAREA pielii si a parului.

Cristian T

Este un aparat care isi face treaba. Eu am folosit asemenea servicii la saloane de profil, am fost foarte multumita de rezultat, iar aparatul Philips mi-a oferit aceeasi multumire ca la salon. Pe picioare dupa 4 sedinte mi-a cazut parul in proportie de 85%, axila complet (eram deja epilata la salon dar mai ramasesera fire), inghinal cam 95% (eram deja epilata la salon dar mai ramasesera fire), abdoment 80 %. L-a folosit si prietenul meu pe spate, nu a facut sedintele conform indicatiilor date ( 1 sed la aprox. 2 sapt), ci mai rar, dar a facut 3 sedinte si parul a cazut cam 50%. Nu se inchide in timp ce este folosit, nu se incinge, cel putin aparatul meu nu. Mie imi ia cam 2 ore jumatate, 3, sa ma fac pe tot corpul, cu tot cu epilat cu lama inainte. Pe picioare (pulpa) ma pisca foarte tare cand il folosesc, in restul corpului aproape nu simt nimic. L-am folosit la intensitate maxima, atat pentru mine cat si pentru prietenul meu. Eu am firul de par gros si negru, dar am pielea maslinie. Prietenul meu are firul mai subtire si negru, dar are pielea mai deschisa. Pe picioare am scapat de foliculita (fire crescute in piele si iritatie a porilor dupa epilare), ceea ce m-a super multumit. Il recomand! Este o investitie care merita. Este mult mai ieftin ca la salon si te poti epila in confortul casei tale.

Roxana

Hue Philips

Daca la inceputul secolului, bucataria a fost un spatiu secundar,  astazi s-a dezvoltat intr-o camera centrala a casei cu mari calitati sociale. Bucataria de azi are o cantitate enorma de tehnologie in spatele ei, iar componentele sale au inceput sa arate mai mult a mobilier, devenind mai bine proiectate pentru utilizarea creativa mai degraba, decat pentru sarcini. Bucataria este azi un membru fundamental al familiei si nu numai ca arata bine, dar te si face sa te simti bine. Fiecare dintre noi avem un set de prioritati in viata, pentru unele am dori sa dedicam mai mult timp, pentru altele mai putin. Si, desigur, am vrea ca fiecare dintre ele sa fie cat mai placute, asa ca noi de exemplu am instalat chiar si in bucatarie iluminarea wireless Philips 431643 Hue. Nici nu-mi dadeam seama cat de interesanta poate deveni casa noastra atunci cand adaugam culoare prin LED-uri. Am transformat casa de Halloween intr-o grota verde si in zilele de iarna adaugam pentru a da impresia de caldura, putina culoare rosie. Cand ne uitam la filme sau ascultam muzica le sincronizam cu sistemul si cateodata il folosim ca sa ne trezim dimineata

Dacă ma uit la tehnologiile care au schimbat viata in familia mea, vad ca in principal ele au acoperit nevoile de baza: hrana, apa, aer, sanatate, lumina, aer, somn si o temperatura constanta. Timpul social si calitatea vietii ne-au fost afectate de lucrurile de care ne-am inconjurat si ma intreb cum oare am putut trai inainte fara ele. Pentru o viata mai buna, Philips ajuta consumatorii care vor sa-si monitorizeze si sa-si administreze sanatatea, fie ca e vorba de aerul pe care-l respira, iluminarea apartamentelor,  mancarea pe care o consuma sau igiena personala. Toate aceste aparate electrocasnice produse de Philips poarta amprenta consumului redus de energie si sunt insotite de un pasaport Eco.

lampi Philips cu LED

 
  Timpul exista, nu l-a furat nimeni si numai de noi depinde modul in care-l intrebuintam. Prin planificare si investitii inteligente in aparate electrocasnice, eu am ajuns sa fiu stapana timpului, nu el stapanul meu si asa am ajuns sa ating fericirea. Fericirea este legata mai degraba  de repetarea si de frecventa unor mici stari agreabile, de izbucnirea unor „mici” fericiri, decat de marile porniri emotionale, de puternicile momente de bucurie. Sunt fericita cand imi petrec cat mai multe momente cu cei apropiati, cand fac o plimbare intr-un loc frumos, cand am o lectura stimulanta sau ascult o muzica emotionanta si acum am mai mult timp pentru ele. Acestea sunt activitati importante fara de care nu pot functiona optim si care imi dau o stare generala de bine si de relaxare care se rasfrange asupra vietii mele, fiindu-mi esentiale pentru dezvoltarea sanatatii emotionale si fizice. Cand se obtine o astfel de eliberare de tensiuni si o crestere a vitalitatii prin niste lucruri atat de minore ca niste aparate electrocasnice, cine nu le va incerca puterile?
   Cu ajutorul lor, sfantul Graal al zilelor noastre- noua generatie de electrocasnice, timpul este o placere la indemana tuturor.
 
 SuperBlog 2015

20 de comentarii la „Sfantul Graal al timpului liber- noua generatie de electrocasnice

  1. Ajutoarele electrocasnice sunt extraordinare. Ne ușurează munca și ne ajută să câștigăm timp prețios pentru noi și familie.
    Unele dintre ele le am, altele sunt pe listă.

  2. Multa lumea in jurul nostru spune „lasa ca pe vremea mea faceam la mana, etc”, dar adevarul este ca imi pasa prea putin! de ce sa nu ne bucuram ca traim ACESTE vremuri cu atatea ajutoare de nadejde care ne usureaza munca tare mult! Si eu ma bucur de ele, lista ta este tare buna!

  3. Si eu sunt foarte recunoscatoare ca traiesc in vremuri in care exista electrocasnice care ne simplifica munca si ne lasa mult timp liber in care sa facem ce ne place.

  4. Wow, minunat! Si noua ne place Phillips, iar produsele descrise de tine sunt foarte utile. Utile ne-ar fi si noua, ca avem 6 copii si mi-ar face viata mai usoara! 😊 Asta apropo de timpul economisit de care spuneai…

  5. Ce fain articol. Felicitari tie si tatalui tau, ati obtinut un clasament foarte bun.
    Si mie electrocasnicele mi-au usurat viata foarte mult. As pune pe lista mult iubita mea masina de spalat vase. Nu stiu cum ar fi viata mea fara ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.