Potiunea magica care trezeste pasiunea- Deeply Yours by Erique Iglesias

Potiunea magica care trezeste pasiunea- Deeply Yours
 Asculta adevarurile eterne din textele lui Enrique, nu-s povesti:
                             „I can be your hero,
                            I can kiss away the pain.
 And I will stand by you forever,
You can take my breath away.”
 
si le poti vedea transformate in doua sticlute cu elixir- Deeply Yours fragrances.
Urmareste traseul acestor aspecte olfactive prin metaforele muzicale pornind de la combinatia de ingrediente numita „compozitie”, modul lor de desfasurare in timp descris de „note”, la crearea de „acorduri”, pana cand vei ajunge la productia de studio, la noul hit Coty, parfumul Deeply Yours.
Asculta-le notele ca si cand ar fi o melodie, notele de top sunt notele instrumentale de la inceputul melodiei, notele de inima fac parte din insasi vocea lui Enrique, iar notele de baza sunt sunetele sintetizate. Atat melosul cat si parfumurile au acea atingere umana, calda, naturala, dar tehnologia le perfectioneaza.
Viitorul tau este aici, incapsulat in doua sticlute cilindrice invelite in benzi argintii frapante, benzi care semana cu faimoasele bratari de piele pe care le poarta Erique Iglesias.
Potiunea magica care trezeste pasiunea
 
Acest parfum este o emotie regasita ce tine de misterul amestecarii esentelor si contine o parte din magia unui seducator, Enrique Iglesias. El este un pasionat de viata, cantec, dans, un artist atractiv, carismatic, influent, ce arde  si-si exprima in mod pozitiv sentimentele.  Acest minunat seducator ne ofera acum puterea si permisiunea de a face acelasi lucru prin acest duo parfum, la nivel constient sau inconstient.
 Ca si tine am cautat un parfum care sa  corespunda cu personalitatea mea, cu stilul meu, sa aiba viziunea mea de parfum bazata pe estetica, discretie si fiindca nu ma hotaram am luat ca indiciu designeri sau celebritati. Am cautat pe cineva a carui sensibilitate si stil sa fie asemanatoare cu ale mele si datorita paralelei si conexiunii dintre parfum si muzica l-am ales pe sex-simbolul Enrique.
You look at me and, girl, you take me to another place
Got me feeling like I’m flying, like I’m out of space
Something ‘bout your body says, „Come and take me.”
Got me begging, got me hoping that the night don’t stop

Mi-am asumat nuanta fina a lui Deeply Yours for Her si odata pulverizat in aer regasesc melosul, si toate simturile imi ies la iveala. Este un cocktail seducator de note florale si fructate, cu note de top ce combina grapefruit, mandarina si mar, o inima de frezie si trandafir scaldat in coaja de piersica si o baza calda si senzuala de lemn de santal si mosc. Imi plac aromele sale sofisticate si distincte, nu prea puternice, dar nici blande, modul in care sunt capturate intr-un parfum vibrant ce-mi ridica moralul si-mi trezeste senzualitatea.

Cei care se apropie de mine in trecere il simt ca un indiciu bland al personalitatii mele, ca o  atingere magica, o tentatie, iar  la cei care zabovesc in juru-mi mai mult de o secunda aceasta soapta invizibila devine o atractie irezistibila ce are forta unei arme letale, devenind parfumul persistent in memorie al unei femei de neuitat. Acest parfum al lui Enrique Iglesias contine o parte din secretul pentru a-ti trai visul ascuns prin pasiune.

Ce spun cele care folosesc Apa de Toaleta Enrique Iglesias Deeply Yours, Femei, 40ml

Apa de Toaleta Enrique Iglesias Deeply Yours, Femei, 40ml

Este ok! Nu persista mirosul foarte mult, dar ma multumeste.

Cata

Miroase bine putin dulceag fructat dar subtil. Rezistenta 5h aprox multumita xoxo

Alexandra G

Miroase bine, miros floral fructat. Tine câteva ore bune. Preț bun.

Maria S

O notă clasică, subtil îmbinată cu arome florale, ce lasă o urmă de prospețime pe tot parcursul zilei. Design modern, bine gândit. Dau doar 4 stele, întrucât ține mai mult pe îmbrăcăminte, nu pe piele. La prețul acesta, da, merită un review bun.

POtilia D

Cine a spus că doar femeile pot fi seducatoare? Barbatii, de asemenea, poate avea un sex-appeal uimitor si un farmec magnetic. E drept ca prefer un anume tip de personalitate, care ma atrage la o persoana, dar aceasta necesita interactiune stransa in timp si la o prima vedere ai la indemana doar perceptia ta relativ la acel potential partener si parfumul reprezinta de fapt o declaratie. Aceasta aroma este de fapt un preludiu si un factor important catre o relatie, este acea atractie care te face sa-l observi. Ofera o imagine cinstita si holistica a ceea ce conteaza cu adevarat atunci cand vine vorba de auto-exprimare. Parfumul este secretul marilor seducatori, iti releva dragostea fluctuanta, schimbatoare, ce tine de o filozofie mai veche a placerii, a trairii plenare a vietii (carpe diem), evocand uneori cu o socanta lipsa de pudoare scene de iubire senzuala. Dragostea pasionala este importanta ca emotie erotica, senzuala, vulnerabla, volatila, euforica, fiindca ne deturneaza sufletul, mintea si trupul. O serie de reactii in lant fac din ea o forta invizibila si inexplicabila, ce nu poate fi recunoscuta decat prin modul in care ne afecteaza. Cu totii avem capacitatea de a ne crea orice fel de viata ne dorim, dar unii dintre noi nu avem curajul. Enrique ne ajuta printr-un parfum magic, un efluviu aromatic al unui elixir, ce lasa in urma un traseu magnetic seducator.

Potiunea magica care trezeste pasiunea- Deeply Yours by Erique Iglesias

Mirosul este un sentiment puternic care merge direct la miezul creierul nostru emotional si joaca un rol-cheie in atragerea sexului opus. Simtul mirosului este activ in a provoca emotii si rememorari, poate crea raspunsuri la un nivel inconstient si utilizarea de parfumuri serveste acestui scop, sunt concepute pentru a invoca reactii pozitive biochimice. E parte dintr-un pachet intreg si desigur, exista o varietate de factori care influenteaza atractia sexuala, dar cu siguranta biochimia joaca un rol important. Nasul nostru este foarte bun la „cules” de parteneri care sunt compatibili genetic cu noi.   Mirosul corpului este o manifestare externa a sistemului imunitar, iar mirosurile care credem ca sunt atractive vin de la oamenii care sunt  compatibili genetic cu noi. Simtul olfactiv l-as muta in cadrul semnalelor corporale inconstiente care confera deja o alta dimensiune atractiei, il plaseaza in domeniul etologiei si fac din el un obiect de studiu stiintific, devenind un fenomen la moda. Pe parcursul unei generatii stiinta a bulversat total viziunea noastra cu privire la iubire. Cea mai surprinzatoare a fost descoperirea feromonilor, aceste substante chimice inodore, prezente in transpiratie, ce sunt percepute in mod inconstient si pot influenta comportamentul uman. Feromonii transmit configuratia genetica a indivizilor si ofera potentialilor parteneri indicii asupra compatibilitatii lor imunitare, declansand valuri placute de hormoni care vor actiona ca un adevarat drog, dopand organismul si facandu-l dependent de partenerul care a generat procesul. Un seducator inveterat ar putea fi la fel ca un toxicoman, neputand sa ajunga la calmul hormonal, iar solutia pentru a te sustrage acestei dependente ar fi secretarea sau pulverizarea cu acei hormoni legati de placere care favorizeaza viata in cuplu.

Motivul seducatorului este foarte vechi, preocupand din toate timpurile si dand nastere mitului lui Don Juan, un barbat ce iubeste femeile si are succes la ele. Lumea s-a schimbat, femeile s-au emancipat, au mai multa autonomie si responsabilitate si astazi acest mit a coborat in strada, printre noi transformandu-se dintr-o povestire fabuloasa intr-un adevar palpabil si usor de adulmecat, intr-o esenta care se potriveste in mod ideal cu mirosul trupului tau. Aceasta potiune magica iti trezeste pasiunea punand accentul pe farmecul ce actioneaza inconstient, mai mult decat pe strategiile complexe care l-au discreditat pe seducatorul clasic sau pe abordarile agresive de tip macho.
„You won’t ever know
How far we can go (go)
You won’t ever know
How far we can go (go)”
 
Parfumul Deeply Yours
 
SuperBlog 2015
 

16 comentarii la „Potiunea magica care trezeste pasiunea- Deeply Yours by Erique Iglesias

  1. Am avut ocazia sa il miros si eu. Din pacate pe mine mirosul floral nu ma atrage, si mai mult decat atat, mi-a provocat si un mic prurit pe incheietura acolo unde l-am testat. Eu sunt adepta mirosurilor tari si intepatoare, cred ca cele florale nici nu se potrivesc cu pH-ul meu. Dar admir oricum persoanele care miros frumos

  2. Îmi plac melodiile lui Enrique, eram fană în adolescență, descrierea ta m-a făcut sa-l am in fața ochilor si sa-mi imaginez notele parfumului său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.