Oglinda, oglinjoara, pot fi eu cea mai frumoasa din tara?

Oglinda, oglinjoara, pot fi eu cea mai frumoasa din tara
Stii ce inseamna sa iubesti si stii de asemenea cum este sa urasti. Dar ce se intampla cand ai aceste doua sentimente in acelasi timp? De ce poti iubi si ura ceva, in acelasi timp? Desi poate parea ciudat am simtit aceste doua emotii contradictorii in mai multe ocazii si nu sufar de ambivalenta emotionala, pur si simplu am oglinda.
Orice dimineata o incep la fel ca mama vitrega a Albei ca Zapada cu ochii in oglinda:
– Oglinda, oglinjoara pot fi eu cea mai frumoasa din tara?
Oglinda imi raspunde uitandu-se la cearcanele mele:
– Poate ca da, poate ca nu, depinde cum te ingrijesti2t3  jhgftd.
O data chiar m-a intrebat daca am Farmec? Eu am raspuns ca da, gandindu-ma insa doar la atributul meu feminin.

Pielea reprezinta imaginea pe care omul o are despre sine, pielea ajuta la stabilirea de contacte cu alte persoane, dar poate fi si un motiv pentru a fi izolat. Pielea este un strat protector care defineste exact spatiul de viata si lasa sa se intrezareasca cu fidelitate si inconstienta starea interioara. Daca esti o persoana sensibila, asa va fi si pielea ta, daca esti grosolana, atunci pielea te va urma. Cand esti iritat se irita si ea, cand nu te simti confortabil si te superi sau cand te rusinezi ea se va colora inrosindu-se, albindu-se sau chiar invinetindu-se, la un grad mare de insecuritate se umezeste.  Calitatea relatiei cu lumea exterioara este reprezentata mereu de starea pielii tele. Ea e linia de demarcare fizica intre interior si exterior, bariera naturala de protectie si orice agresiune de oriunde ar veni le influenteaza pe ambele in egala masura, relevand faptul ca exista probleme.  Probleme de relatie, stres, frica, anxietate, alimentare, toate se reflecta pe pielea noastra.  In final este vorba de a invata sa te iubesti pornind din interior spre exterior, de o evaluare corecta de sine.

Eu sunt un om ca o sfera, care are ca centru mintea si cercul este pielea. Energia-mi  porneste din centru spre periferie hranind, vindecand, curatand, sau cateodata aducand la suprafata, adica la nivelul pielii, toate toxinele din interior. Odata am fost o sfera completa, radiind de perfectiune, dar cu anii ma confrunt cu imperfectiuni mai mici sau mai mari, corpul meu incepe sa incetineasca productia de colagen si elastina, iar pielea imi devine mai subtire, uscata si fragila pe masura ce derma se subtiaza.

Acum un an nu ma uitam in oglinda, dar puteam sa-mi pun singura un diagnostic al tenului suferind: riduri aparute cu varsta, pigmentare neregulata, o oarecare laxitate a pielii, deshidratare, nu aveam prea mare grija de mine si nici factorul ereditar nu a fost stralucit. Desi ridurile pot semnifica intelepciune sau cel putin un anumit nivel de maturitate, cultura noastra nu le priveste intr-un mod pozitiv.  Exista un standard dublu cu privire la aspectul unei femei si mass-media este obsedata de detaliile unor icoane de stil.
  Dar exista speranta. Am gasit doua abordari de baza pentru ameliorarea acestor semne de imbatranire: prevenirea si tratamentul.
Cremă Antirid și Fermitate
Cremă Antirid și Fermitate
Emulsie Hidratantă Matifiantă
Emulsie Hidratantă Matifiantă
Cremă pentru Piele cu Roșeață și Scuame
Cremă pentru Piele cu Roșeață și Scuame
Gel Spumant Purifiant
Gel Spumant Purifiant

Norocul meu este ca pe aceste meleaguri s-a nascut preoteasa zeilor Gerontologiei si Geriatriei, cea care a daruit intregii lumi tineretea vesnica in prima gama anti-age din lume. Degeaba am citit inscrisurile din templu „Cunoaște-te pe tine însuți” si „Nimic în exces”, degeaba am baut din apa Castaliei si am mestecat frunze de laur, Chronos m-a gasit si a inceput sa ma devoreze, vrand sa-mi secatuiasca izvoarele frumusetii. Pielea mea a inceput sa sufere modificari, asa ca am rugat Oracolul Farmec sa-mi faca o profetie, cea a tineretii fara batranete.

Raspunsul a fost simplu: este imposbil sa scapi complet de riduri (prin mijloace neinvazive), dar este cu siguranta posibila minimizarea aspectului lor, precum si prevenirea aparitiei altora prin solutii cosmetice de inalta performanta, prin intermediul noilor produse dermocosmetice. Chiar daca esti ca mine, nu o castigatoare la loteria fondului genetic, Farmec a gasit multe instrumente accesibile,  produse romanesti de calitate, asta datorita oamenilor minunati ce lucreaza aici si a investitiilor in tehnologii moderne, in laboratoare de analize care sunt recunoscute in toata lumea .

Au folosit aceste produse din prima gama anti-age din lume, numeroase celebritati ale lumii: J. F. Kennedy, I. B. Tito, Pablo Neruda, Charlie Chaplin, Salvador Dali, Indira Gandhi, Charles de Gaulle, Nikita Hrusciov, Aristotel Onasis, Marlene Dietrich si celebritatile mele: bunica, mama si acum eu.

Deoarece imbatranirea se intampla pe etape si in fiecare etapa a vietii ai  nevoie de alte substante, mi-a recomandat pe langa mentinerea unui stil de viata sanatos, a unei casete cadou Gerovital H3 Derma + crema antirid si fermitate
 Odata ce am folosit aceste produse cosmetice eficiente, active si cu un raport pret/calitate indubitabil am avut efecte reale si vizibile ce mi-au redus costul vizitelor la medicul dermatolog.

Ce spun cele care folosesc Cremă Antirid și Fermitate Gerovital H3 Derma+

Cremă Antirid și Fermitate
Cremă Antirid și Fermitate Gerovital H3 Derma+

Bună, crema are un efect hidratant, tonifiant... Din punctul meu de de vedere este ideala pentru persoanele ce au ten cu tendința de uscare. O recomand.

Mihaela

Intr-adevar este o crema foarte buna si eficienta exact ca in descrierea proprietatilor . Sunt foarte multumita de efecte ca , dealtfel , de absolut toate produsele Farmec .

Cristina A

Crema este foarte bună. O folosesc de 6 luni iar rezultatele s-au vazut după cca. 2 săptămâni. Tenul este mai luminos,mai curat iar ridurile sunt estompate. Sunt foarte încântă de această cremă, la fel de mult ca toate produsele Gerovital.

Florina

Buna ziua! Am achizitionat aceasta crema in urma cu o saptamana si sunt foarte multumita cum se comporta tenul dupa aplicarea ei. Un ten foarte sensibil, mixt, cuperozic la 47 de ani, il rasfat seara cu Fiole Regenerare Celulara Aslavital iar dimineata dupa curatire aplic Crema Antirid si Fermitate Gerovital H3 Derma+. Recomanda acest produs pentru doamnele care intampibna dificultate in a gasi crema potrivita unui ten dificil ca al meu si greu de multumit.

Mihaela N

 Sa nu uitam ca anotimpul rece este la usa si trecerea brusca de la temperatura rece de afara, la cea ridicata din interior favorizeaza descuamarea pielii si implicit pierderea elasticitatii. Nu doar tenul uscat are probleme, ci si tenul gras asa cum este si al meu. Secretia de sebum nu mai este suficienta pentru a preveni deshidratarea, in acest anotimp tenul meu gras devine normal din cauza actiunii vasoconstrictoare a frigului si astfel isi micsoreaza secretia glandele sebacee. Imi apare senzatia de arsura la nivelul nasului, mainilor, picioarelor, se inrosesc toate extremitatile, plus ca buzele inghetate imi crapa. Pentru a calma, reduce uscaciunea, a-mi intensifica culoarea naturala a tenului, pentru a-mi proteja pielea uscata si crapata de actiunea bacteriilor care patrund acum mai usor, cuvantul absolut necesar este hidratarea  si  o anume crema activ hidratanta 24h – Gerovital H3 Derma+. Ea imi asigura pe langa o hidratare de durată a pielii, o corectare a liniilor fine, a ridurilor si o tonifiere a tesuturilor, imi  reface functia de bariera a pielii, aceasta devenind mai hidratata, mai elastica, mai tonica si mai tanara. Am folosit-o chiar ca baza de machiaj! Elimina instantaneu senzatia de piele care strange, pielea e hidratata toata ziua retinand o cantitate sporita de apa in tesuturi si am observat chiar o grabire a vitezei de epitelizare a leziunilor epidermei.. Este o crema comparabila cu produse de lux, greu accesibile, dar ea are  un pret foarte mic.

Ce spun cele care folosesc Cremă Activ Hidratantă 24h Gerovital H3 Derma+

Cremă Activ Hidratantă 24h
Cremă Activ Hidratantă 24h Gerovital H3 Derma+

Cea mai buna crema hidratanta pe care am probat-o. Am un ten foarte uscat, la 1h dupa aplicarea oricarei creme simteam cum mi se usca fata, insa aceasta crema face minuni.

Simina G

Ma bucur ca am descoperit aceasta crema! Este cea mai buna crema hidratanta pe care am incercat-o si chiar face ceea ce promite! Felicitari Farmec!

Adriana

Sunt foarte multumita de crema. Hidrateaza foarte bine si nu incarca tenul. Nu exista nici o senzatie de disconfort ca si la alte creme. Am incercat avene care ustura foarte tare sau bioderma care lasa tenul incarcat si care nu hidrateaza la fel de bine ca si Gerovital.

Anca

Este una dintre cele mai hidratante creme folosite de mine pana acum. Textura ușoară și fluida cu un miros plăcut lasă tenul catifelat și hidratat. Efectul este destul de îndelungat, cel puțin după 12 ore pielea este la fel de hidratată. Felicitări! Folosesc cu drag produsele Farmec și sunt plăcut surprinsă de calitatea oferită.

Andreea

Nimic nu egaleaza satisfactia de care ai parte cand te bucuri de aceste produse de traditie romanesti care-ti dau un farmec irezistibil. Rasfatul acestui farmec tine de 48 de ani si nu s-a terminat, deoarece  acest brand continua sa ne surprinda mereu cu produse de exceptie.
  Azi pot sa ma uit linistita in oglinda si la intrebarea mea:
– Oglinda, oglinjoara pot fi eu cea mai frumoasa din tara?
Oglinda imi raspunde uitandu-se la tenul meu hidratat  cu un aspect sanatos, luminos si ferm
-Da, se vede ca ai Farmec.
SuperBlog 2015

Emulsie Hidratantă Demachiantă 2 în 1
Emulsie Hidratantă Demachiantă 2 în 1
Cremă contur Ochi şi Buze
Cremă contur Ochi şi Buze
Cremă Intensiv Hidratantă
Cremă Intensiv Hidratantă
Cremă lift intensiv contur - ochi şi buze
Cremă lift intensiv contur - ochi şi buze

11 comentarii la „Oglinda, oglinjoara, pot fi eu cea mai frumoasa din tara?

  1. Produse matifiante imi trebuie si mie la tenul meu gras, mai ales vara..nu pot fara ele.
    Farmec este si in rutina mea 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.