Adevaruri ascunse despre pilozitate: Povestea celor doi frati Hellboy si Hairboy

Adevaruri ascunse despre pilozitatea la barbati Povestea celor doi frati Hellboy si Hairboy

Stiu ca tu crezi ca Mike Mignola a dat nastere lui Hellboy, o poveste plina de fascinatia supranaturalului despre oameni de stiinta nebuni nazisti si departamente guvernamentale, dar adevarul este departe. Fascinatia supranaturalului, vindecarea cu cristale, talismane de tot felul, filozofa New Age, scientismul, au adus in prim plan investigarile paranormale si astfel a inceput sa „transpire” un adevar ascuns timp de ani de zile despre pilozitatea la barbati, existenta unor persoane reale nascute dintr-o fuziune a stiintei naziste paranormale si raul in stare pura.  

Tu, alaturi de altii crezi ca acest roman grafic si filmele hollywoodiene sunt create pe baza unei singuri minti, a lui Mike Mignola, ce a reusit sa stabileasca o dinamica intre magie, groaza si stiinta. Nu, flirtul lui Hitler cu incercarile supranaturale si rezultatul lor asupra unor oameni este real. Acum iti voi spune un adevar istoric si daca nu ma crezi te poti documenta. Stiinta si tehnologia, au fost utilizate de catre Hitler ca mijloc de valorificare a unor forte supranaturale malefice pentru a lucra in mod concertat cu raul suprem al pamantului.

De Hellboy ai auzit, dar stii tu ca el a avut un frate? Il cheama Hairboy si este rezultatul uman al aplicarii constructiei naziste a Ragna Rok ( o masina menita sa aduca triumful lui Hitler) asupra unei vrajitoare, mama lui Hellboy. Hitler voia sa stapaneasca lumea cu ajutorul stiintei care sa interactioneze cu supranaturalul. Hairboy a fost de fapt un rebut dupa parerea lui Hitler, deoarece prezenta un calcai al lui Achile in caz de epilare definitiva.

A fost conceput pentru a fi un geniu in tehnologie si in rautate, dar cu timpul a aparut si un efect secundar neasteptat, hirsutismul. Hairboy a avut inca de la nastere cel mai mare IQ (intelligence quotient) din lume 330, in conditiile in care lui Leonardo Da Vinci i s-a aproximat un IQ de 220, dar si cel mai mare EQ (evil quotient) coeficient de rautate de 1100. Pe masura ce „baiatul” crestea ii crestea EQ-ul dar si pilozitatea. Ajungand la varsta de un an arata ca si varul Itt al familiei Adams, dar contactand variola i-a cazut deodata tot parul si timp de o luna si-a schimbat comportamentul in cel al unui copil normal. Normal din punct al inteligentei pozitive, sociale, emotionale si afective, dar anormal din punct de vedere al inteligentei logico-matematice, IQ-ul ii ramasese acelasi chiar daca EQ-ul era zero.

Dupa ce s-a vindecat a inceput iar sa-i creasca parul si i-a crescut EQ-ul, dar boala a relevat faptul ca isi putea schimba peste noapte caracterul in cazul in care un eveniment neasteptat l-ar fi lasat fara parul corporal. Era un fel de Samson negativ ce-si pierde puterile, nu prin taierea parului de catre o Dalila, ci care putea sa-si piarda acele puteri printr-o operatie normala printre urmasele Dalilei, epilarea. Povestea vietii lui se asemana suspect de mult cu povestea din Biblie, facandu-ne sa luam in calcul faptul ca multe din ipotezele noastre de baza sunt eronate si transmitandu-ne un adevar major, cel de neinfrant odinioara poate fi cu usurinta infrant acum.

Ce spun cei care folosesc un Epilator Philips Lumea IPL 250000 pulsatii

Epilator Philips Lumea IPL 250000 pulsatii, Alb/Roz
Epilator Philips Lumea IPL 250000 pulsatii, Alb/Roz

Am achizitionat produsul de aproximativ o saptamana. L-am folosit deja pe picioare, inghinal, brate, axila si pe fata (mustata, barba). Ca si intensitate am folosit 5, cu exceptia fetei unde am folosit 4. Mentionez ca am avut facute in prealabil vreo 6 sedinte la salon. Sunt multumita de produsul achizitiona! Am aceasi senzatie cu el ca la salon. Pe mana deja mi s-a raririt parul de la prima utilizare (aici nu am avut sedinte la salon in prealabil). Recomand acest produs! Raport excellent calitate-pret! In confortul case tale iti poti oferi servicii de salon!:) De retinut insa ca produsul este pe baza de IPL, si nu SPL ca la salon. Asadar, trebuie sa ii fie acordata mai multa rabdare pana la obtinerea rezultatelor dorite.

Corina

Avantaje: - dupa prima folosire deja unele fire de par incep sa cada singure, altele devin mai fine si cresc mai greu - e mai ok decat cel wireless, pentru ca il folosesti in timp ce e bagat in priza si nu ai limita de timp pana ramane fara baterie Dezavantaje: - se incinge foarte repede, dupa 5-10 minute de folosire la puterea 4-5, se opreste pana se raceste la loc, deci trebuie lucrat pe bucatele, cu pauze - are o lumina foarte puternica si daca ai ochii sensibili nu e ok sa te uiti in el cand functioneaza - dureaza mult timp pe picioare. Mie imi ia cam o ora gamba + genunchi si o ora coapsa.. Pana ma plictisesc - pe portiunile cu piele sensibila - axila, inghinal e dureros - este dureros si cand se incinge - deci destul de repede - este dureros si daca nu te-ai facut bine cu lama si inca mai sunt fire de par putin mai lungi - le arde - lentila se murdareste repede si trebuie curatata de mai multe ori intr-o sedinta Cu toate neajunsurile, tot il recomand pentru ca isi face treaba, ramai fara parul nedorit si.. Rabda baba la frumusete.

Adri

Fetelor sa va cumparati cu incredere aparatul mai ales daca il luati la reducere (eu l-am prins la oferta la pretul de 850 lei). Eu am hirsutism de ani buni si am tot mers pe la saloane si am cheltuit o groaza de bani sa vad ca de fapt pe majoritatea zonelor parul creste inapoi daca nu mai intretii sedintele. Am folosit lumea la intensitatea 4 prima data ( pentru ca fusesem la salon o luna inainte si am cam 2 ani de cand tot merg) si apoi la intensitatea 5 si voi continua sa il folosesc cam la o luna la intensitatea 5 pana cand va mai fi nevoie doar de intretinere partiala la 2-3 luni distanta. Ce pot sa spun este ca face exact acelasi lucru ca si la salon, ba mai mult... Doare mai putin si efectul este mult mai bun pentru ca eu am avut rabdarea sa acopar toate zonele intrucat cosmeticiana nu acoperea niciodata tot parul. Efectul... Piele ca de bebelus... Si chiar nu ma asteptam la asta. Il recomand pe acesta deoarece firul este un avantaj in ceea ce priveste durata de folosire a lui. Eu dupa vreo 20 min cand se incinge il mai las vreo 15 min sa se raceasca. Pentru mai multe detalii imi lasati mesaj.

Miky

Trebuie de la inceput specificat ca epilatorul este eficient DOAR in cazul epilarii parului inchis la culoare pe piele deschisa la culoare. Cu cat este parul mai deschis la culoare si cu cat pielea mai maslinie cu atat vor fi doar bani aruncati pe fereastra. In rest numai de bine. Am facut 4 sedinte (parul a inceput sa cada, sa se rareasca si sa aiba o rata de crestere mai mica incepand cu prima utilizare) si rare sunt firele de par care inca mai cresc. Trebuie sa mentionez ca am parul inchis la culoare si pielea alba. Nu vad de ce ai avea nevoie de apartul wireless. Nu e ca si cum mergi in padure cu cortul si ai nevoie sa te epilezi. Cablul de alimentare are aprox 2 metri. Suficient. Singurul lucru care te poate impiedica sa cumperi acest produs este (insist) CULOAREA pielii si a parului.

Cristian T

Este un aparat care isi face treaba. Eu am folosit asemenea servicii la saloane de profil, am fost foarte multumita de rezultat, iar aparatul Philips mi-a oferit aceeasi multumire ca la salon. Pe picioare dupa 4 sedinte mi-a cazut parul in proportie de 85%, axila complet (eram deja epilata la salon dar mai ramasesera fire), inghinal cam 95% (eram deja epilata la salon dar mai ramasesera fire), abdoment 80 %. L-a folosit si prietenul meu pe spate, nu a facut sedintele conform indicatiilor date ( 1 sed la aprox. 2 sapt), ci mai rar, dar a facut 3 sedinte si parul a cazut cam 50%. Nu se inchide in timp ce este folosit, nu se incinge, cel putin aparatul meu nu. Mie imi ia cam 2 ore jumatate, 3, sa ma fac pe tot corpul, cu tot cu epilat cu lama inainte. Pe picioare (pulpa) ma pisca foarte tare cand il folosesc, in restul corpului aproape nu simt nimic. L-am folosit la intensitate maxima, atat pentru mine cat si pentru prietenul meu. Eu am firul de par gros si negru, dar am pielea maslinie. Prietenul meu are firul mai subtire si negru, dar are pielea mai deschisa. Pe picioare am scapat de foliculita (fire crescute in piele si iritatie a porilor dupa epilare), ceea ce m-a super multumit. Il recomand! Este o investitie care merita. Este mult mai ieftin ca la salon si te poti epila in confortul casei tale.

Roxana

De la aceasta boala Hitler a renuntat la sperantele puse in Hairboy si l-a transferat in echipa lui Freiherr Von Braun ce a lucrat la programul de dezvoltare a rachetelor V1 si V2 la Peenemunde. El a fost de fapt cea mai importanta figura din dezvoltarea tehnologiei de rachete din Germania nazista si nu von Braun, dar infatisarea grotesca necesita ascunderea acestuia. Dupa terminarea celui de-al doilea razboi mondial Hellboy a fost trimis de catre Biroul de Paranormal si Cercetare prin operatiunea Paperclip sa mute tot personalul de la Peenemunde in SUA. Aici  si-a intalnit si cunoscut fratele. In ciuda simplului fapt ca el era un demon din iad nascut dintr-un print demonic, legatura materna a fost mai puternica pentru ca aceasta intalnire l-a marcat pe aparent invulnerabilul demon rosu-aprins. Cu durere in suflet, Hellboy si-a inchis fratele intr-o cusca dintr-un cristal magic si l-a transportat la Biroul de Paranormal si Cercetare.   Aici datorita noilor tehnologii a beneficiat de o epilare definitiva profesionala cu  Epilator Philips Lumea IPL 250000 pulsatii
, dupa care a putut fi integrat social in mediul american. Revederea celor doi frati a fost ravasitoare si dupa o scurta acomodare Hairboy  a reusit chiar sa implineasca visul american.
 
 
  Ghici cine a lucrat la NASA, cine a fost in spatele primului satelit spatial american, al rachetelor balistice sau in spatele misiunii lunare? Hairboy, pe noul sau nume John Hairman.
  Datorita istoricului sau nu a putut sa ocupe postul de director la NASA al noului format Marshall Space Flight Center, lasand aceasta functie lui von Braun, dar el a fost arhitectul sef al vehiculului de lansare Saturn V, superboosterul care a propulsat nava spatiala Apollo pe Luna. Astazi el inca mai colaboreaza cu NASA la cinci noi misiuni, iar una din acestea este un Camp Space pe Venus, cu scopul de a afla cat mai multe date despre formarea sistemului nostru solar si despre procesul sau dinamic.

Cei doi frati sunt si astazi impreuna, dovada a legaturii puternice de sange.

SuperBlog 2015

19 comentarii la „Adevaruri ascunse despre pilozitate: Povestea celor doi frati Hellboy si Hairboy

  1. Oau! Ce poveste! ce abordare!
    În altă ordine de isei, am înțeles ideea epilării definitive și chiar mă interesează.
    Mulțumesc pentru poveste și pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.