Fii Tu, fii diferit!

Fii Tu, fii diferit!
Eu sunt Eu. Vreau sa spun diferita. Nu conteaza cat de speciala, extraordinara si unica as vrea sa cred ca sunt, cine sunt este de fapt o reflectare a multor lucruri puse la un loc. Numeroase parti din diferite puzzle-uri puse cap la cap pentru a forma o imagine. Lipsa catorva piese vitale ar fi alcatuit o alta persoana, nu aceea care sunt acum. Eu spun mereu ca sunt diferita, dar sunt un nimeni, nimeni comparativ cu populatia globului sau comparativ cu oameni ca Mahatma Gandhi. Dar am lumea mea mica in care incerc sa contez, incerc sa-mi pun stampila in ea, sa fiu recunoscuta,  sa fiu fericita,  si sa-i fac si pe altii sa se simta la fel.
   Am fost diferita de la bun inceput. M-am nascut cu aproape doua luni mai devreme decat eram asteptata, dar sanatoasa si dornica sa-mi las o amprenta in aceasta lume. Sunt unicul copil, cu parinti si bunici care inca lucrau, asa ca am fost pe cont propriu mai des decat alti copii, lucru care nu a fost rau deloc. Am crescut si diferit de ceilalti fiind inca un Peter Pan ce crede in cuvintele:
Eu sunt copilaria, jocul, bucuria!

Ma uit la un perete murdar, un nor sau o piatra si dintr-odata iau nastere forme incredibile care se misca,  dandu-mi o puternica senzatie de realitate sau  raman blocate  in mintea mea. Ai zice ca am gandirea vizuala, imaginativa mai dezvoltata ori ca ma viziteaza Tara de Nicaieri. Eu zic ca vizualizarea se afla la originea creatiei, este o fata a naturii umane, ea ne conecteaza cu sursa, inspiratia artistului, readuce energia non-rationala.

Fii Tu, fii diferit!

Cateodata am prea multe imagini in cap care-mi dau sentimentul ca-l vor face sa plezneasca, asa ca le scot pe rand si le pun pe-o bucata de hartie, pe blog, scriu ceea ce am vazut odata sau ceea ce ma atrage sau incerc sa introduc fantasticul in viata mea.  Creativitatea  ma conduce de la scris la diverse proiecte DIY sau la a pune in practica retete yummy.
  Toate acestea trebuie sa-mi poarte amprenta, semnatura, sa ma reflecte, sa ma prezinte in fata celorlalti. Semnatura insemnand numele meu sau al blogului, user ID-ul sau doar un logo.

stampilele mele

Dar cateodata am nevoie de o altfel de personalizare, ceva care sa poata fi aplicat usor, de mai multe ori, pe nenumarate lucruri si asa am ajuns la concluzia ca mi-ar fi de real folos o stampila care sa-mi poarte marca personala de identificare  si care totodata sa infrumuseteze lucrurile.
  De exemplu in aceasta toamna am facut mai multe borcane de muraturi, gem, dulceturi sau sosuri si am avut nevoie de etichete. Ele sunt foarte utile atunci cand faci daruri  prietenilor sau celor din familie, pentru branding sau pentru organizare. Borcanele mele sunt de multe forme, stiluri sau marimi, continutul lor e diferit asa ca mi-am dorit  etichete care sa se potriveasca fiecaruia.  Initial m-am gandit sa includ si data la care am facut continutul, dar deoarece nu raman niciodata de pe un an pe altul, am hotarat ca ajunge o eticheta cu denumirea produsului si logo-ul meu. Cugetand daca sa trec sau nu data pe borcane am facut o conexiune cu mini-datiera de la Colop pe o folosesc la serviciu si m-am gandit ca as putea gasi ceea ce imi doresc la ei pe site. Multitudinea de stampile existente acolo initial m-a cam bulversat, dar am luat-o metodic cautand dupa forma si dimensiunile dorite.

salata de muraturi

    Asa a inceput toata aventura mea pe taramul stampilelor, iar acum sunt nerabdatoare sa incep stampilarea tuturor lucrurilor din viata mea, de la plicuri si poze  pana  la o ambalare personalizata.
  Nu a scapat nici biblioteca, ea e un fel de bijuterie personala si nu prea sunt dispusa s-o impart, dar din dorinta de a-mi arata mostenirea culturala am ales sa-mi delimitez cartile printr-o stampila proprie.
Stampila mea pentru carti
cartea de vizita a lui Houdini
cartea de vizita a lui Houdini
stampila care contine numele blogului meu

Apoi am trecut la poze, desene, cookies, orice lucru handmade. Pentru ca interactionez mereu cu oamenii si vreau sa ma recomand intr-un mod placut, mi-am dorit ca pe langa cartile de vizita sa am si o stampila care sa ma reprezinte, sa fie un instantaneu al personalitatii mele, sa descrie perspectiva mea asupra vietii. Or prefera unii cartile de vizita, dar daca te duci la un eveniment informal sa zicem intre bloggeri, unde primeaza numele blogului si cateva date de social media, vrei sa transmiti o altfel de imagine, una mai funny, de persoana flexibila, asa ca aici merge o stampila pe post de carte de vizita.   Nu or exprima cele cateva cuvinte tot ce vrem noi, dar va asigur ca nimeni nu va va uita in cazul in care veti apare cu o astfel de stampila.

Initial m-am gandit sa-mi fac o stampila gen cartea de vizita a lui Houdini (arata fix ca o stampila), dar desi imi place formatul triunghiular cred ca nu ma reprezinta, asa ca am ales formatul rotund  al lui Printer R 24 si cel dreptunghiular al lui EOS 50. Printer Line este o gama completa de stampile autotusante disponibile in toate formele.  EOS Line este o gama completa de stampile Flash cu o tehnologie imbunatatita gratie designului modular ce permite chiar si realizarea de imprimari foarte mari cu un numar crescut de amprentari (20000 fara re-tusare)

 
Stampila Colos EOS 50
  Daca pe cea rotunda am ales-o usor, la cea dreptunghiulara datorita posibilitatii de a-ti alcatui singur Image Card Designer pentru RSM a fost foarte greu sa ma hotarasc. Incercati si voi si va asigur ca va veti suci cel putin o ora ca sa alegeti numai fundalul pentru Image Card.
   Sa nu va speriati, se creeaza foarte usor personalizarea dorita pentru Printer Line, Classic Line, EOS Line, pe acest site. Sunt atatea imagini frumoase prestabilite pentru fundal cu: flori, orase, animale, peisaje sau motivationale, ca eu nu m-am putut opri doar la una si am ales doua stampile.  Cea de-a doua, Printer 40, mi-este cea mai draga pentru ca pune punctul pe i si declara sus si tare: Yes, you can! Langa ea sigur voi avea numai zile frumoase si productive.
  Indiferent de ce se interpune in drumul tau, tu urmareste-ti obiectivele mereu cu zambetul pe buze. In caz contrar viata te poate trage in jos si odata cu visele tale poti pieri si tu.  In scopul de a face ceea ce iti doresti este esential sa fi pozitiv si sa vezi partea buna a vietii, incearca sa vezi mereu punctele bune in loc de cele rele si te vei simti mult mai usor.
 Incearca sa pui stampila in viata ta si in cea a celor din jur!
 
stampila Colop Printer 40
 
Inconjoara-te mereu de oameni si lucruri care te inspira!
Ia-ti avant!
Fii Tu, fii diferit! Yes, you can!
 
 
 
SuperBlog 2015

Un comentariu la „Fii Tu, fii diferit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.