Cani amuzante pentru dimineti fericite

Cani amuzante pentru dimineti fericite

Imi plac atat pisicile cat si cainii, cred că ambele sunt simpatice in felul lor. Ce companie sa alegem pentru familia noastra este o intrebare mai veche si cu siguranta o chestie de opinie, depinde de ceea ce  asteapta fiecare sa gaseasca in animalul de companie. Se pare ca exista trei tipuri de oameni: oameni care iubesc cateii, oameni care iubesc pisicile si oameni care-i iubesc pe ambii. Noi avem in familie cate un reprezentant din fiecare. Acum sunt pe post de arbitru fiindca parerile sunt impartite: Iris vrea pisica, Vali vrea catel, eu vreau pace. Am putea avea si o pisica si un catel, dar de obicei nu se suporta unul pe altul, plus ca nu avem suficient spatiu locativ. Pana ne hotaram cine sa fie noul rasfatat al familiei am hotarat sa le fac ambilor cadou cani amuzante cu animalul preferat. Binenteles ca Vali va primi o cana cu un catel, iar Iris o cana cu o pisica, iar eu pentru a nu discrimina restul animalelor imi voi lua setul de cani Zoo ori o cana termosensibila.

Cani amuzante pentru dimineti fericite

 Tu cat de multa cafea bei dimineata? O ceasca? Dar ceai? Doua, trei? Nu vrei sa te intampine mereu cu cafea sau ceai, o cana amuzanta?
  Eu sunt un monstru morocanos si cu privirea incetosata in fiecare dimineata pana imi beau cafeaua, pe cand altii se scoala cu zambetul pe fata. Mie-mi trebuie ceva care sa ma faca sa zambesc chiar atunci cand imi prepar cafeaua si astfel sa-mi incep ziua cu dreptul. O cana amuzanta cu niste animalute simpatice este fix ceea ce imi trebuie. Nu vreau sa continui dezbaterea avand in centru inteligenta, curatenia sau inconvenientele ce pot aparea in diverse situatii de viata prin adoptarea unei pisici sau unui catel si poate de aceea am ales setul de patru cani Zoo. El imi lasa libertate de alegere, intr-o zi ploioasa pot alege cana broscuta, cand sunt uracioasa  aleg cana cu purcelus, cand vreau sa fiu rasfatata aleg cana cu pisicuta si cand ma copilaresc am cana ratusca.

Pentru Vali care este o fire activa, chiar sportiva, cana cu catelul i se potriveste manusa si il pregateste de exercitiul fizic zilnic care-l asteapta in cazul in care o sa alegem un catel. Il instruieste pentru ce o sa-l astepte chiar si in zilele cand va fi obosit sau nu va avea chef sa iasa afara fiindca ploua.  Catelul va sta neinduplecat la usa si va latra incurajandu-l, eventual il va si impinge usor catre ea. Un studiu britanic a relevat ca stapanii de caini sunt in general barbati casatoriti, muncitori, harnici, care se trezesc devreme dimineata.  Sa zicem ca au dreptate, altcineva sigur nu va scoate cainele dimineata afara. Nu m-am putut abtine si la asemenea cana amuzanta am cumparat si un infuzor pentru ceai care are la cealalta extremitate o pisica. Acum chiar are motiv catelul de pe cana ca sa alerge, fugareste pisica.

Cana cu catei

Cana lui Iris reflecta personalitatea pisicii si a ei intr-un fel. Pisica de pe cana sta relaxata, autosuficienta, satula si independenta ca o regina a gospodariei ce asteapta recunoastere si vrea sa fie rasfatata. O pisica nu are nevoie de companie, e animalul ideal atunci cand iti petreci cea mai mare parte a zilei plecat si nu ai prea mult timp la dispozitie pentru ea. Acelasi studiu spune ca marea majoritate de proprietari de pisici sunt femei tinere, putin mai lenese, introvertite si dezordonate. Aici nu se poate aplica studiul, deoarece Iris e inca copil, dar are ceva inclinatii mai ales la capitolul dezordonare.

  Te-ai gandit de ce e plin internetul de filme cu pisici si sunt mult mai putine cu catei? Eu cred ca pisicile sunt mai amuzante, deoarece acestea actioneaza ca un suveran plin de morga, au o demnitate ce vine de nicaieri si de aceea actiunile lor cand esueaza sunt asa de haioase. Pisica se  uita la tine ca la un dizgratiat, esti fericit daca te baga in seama si iti acorda onoarea de a o mangaia. Tu crezi ca esti stapanul ei, dar are ea grija sa te puna mereu la punct si sa-ti arate ca esti mai degraba sclavul ei.

Cana - Chat Klimt Jewels Jane Crowther Bug Art XL
Cana - Chat Klimt Jewels Jane Crowther Bug Art XL
Cana cu sita si capac - Guess how much I love you
Cana cu sita si capac - Guess how much I love you
Cana - Chat Papillons Jewels Jane Crowther Bug Art XL
Cana - Chat Papillons Jewels Jane Crowther Bug Art XL
Cana cu capac - Renard Matsuri 400ml
Aspirator de geamuri Karcher WV Easy Plus, 0.1 L, Acumulator

Daca nu ai pisica, iti trebuie un fel de ghid pentru a o intelege:

Cand se holbeaza la vasul pentru mancare = Hraneste-ma!

Cand se uita la dulap = Hraneste-ma!

Cand linge bolul gol = Hraneste-ma!

Se uita la tine, face doi pasi si te fixeaza = Vino in bucatarie si hraneste-ma!

Cand sta in poala ta si te priveste = Bine, se pare ca-ti place cand stau in brate la tine, atunci cand ma vei hrani?

Cand pune dimineata o laba pe capul tau = Trezeste-te si hraneste-ma!

Cand zgarie la usa dormitorului = Trezeste-te, deschide usa si hraneste-ma!

Meow! Meow! Meowrr! = Hraneste-ma! Hraneste-ma! Hraneste-ma ACUM!

Burp!  = Poate ar trebui sa-ti multumesc, dar nu o fac!

Cana cafea personalizata citate engleza
Cana cafea personalizata citate engleza
Cana termosensibila - Day of the Dead
Cana termosensibila - Day of the Dead
Set cana, pahar si coster - Harry Potter, Gryffindor
Set cana, pahar si coster - Harry Potter, Gryffindor
Cana haioasa termosensibila Super Dad
Cana haioasa termosensibila Super Dad
 

  Atata timp cat nu ai un animal de companie ceilalti stapani ti se par loviti de o epidemie cauzata de un virus necunoscut, pentru ca nicio persoana sanatoasa nu crezi ca ar face un astfel de sacrificiu de timp si bani. Cum iti iei un animal de companie, te loveste instant virusul si nu te mai recunosti, devii subjugat de farmecul lui si il rasfeti pana peste poate.  Trebuie insa sa le recunoastem meritele, sa-i apreciem pentru calitatile lor.  Cine nu vrea un partener care sa te salute cu entuziasm cand vii acasa, care sa manance cu recunostiinta fiecare masa, care sa se multumeasca cu excursii si cadouri ieftine si in schimb sa-ti ofere loialitate pe tot parcursul vietii?
Mai ca-ti vine sa te casatoresti cu unul, iar unii chiar au facut asta.

Cana mea
 

Eu ma voi multumi pentru moment doar sa-i vad pe canile noastre amuzante si asa cum fiecare isi alege animalul de companie potrivit personalitatii sale, la fel iti poti alege si tu cana ce te va binedispune zilnic. Ai de unde alege, in acest magazin online o sa gasesti pe langa ceaiuri aromate si cafele parfumate, cani originale, cani handmade sau fel de fel de idei de cadouri pentru familie sau prieteni.  Iti poti si personaliza canile cu diferite imagini, asa ca daca ai o poza preferata cu pisica, catelul, iubita sau nepotelul, contacteaza magazinul.

  Eu am comandat o cana cu o poza de-a lui Iris in care  ma roaga sa-i iau o pisicuta si dupa ce am vazut privirea de caprioara o zi intreaga, presimt ca nu vom mai avea mult timp aceste discutii si vom capitula. Noua cana o va infatisa pe Iris alaturi de pufoasa prietena felina.

SuperBlog 2015. 

16 comentarii la „Cani amuzante pentru dimineti fericite

  1. Vaiii, nu stii ce bucurie mi-ai făcut cu aceste modele asa de frumoase si vesele 🐱🐕‍🦺🤣😍😍. Sunt fana căni.

  2. Ador cănile personalizate, cu mesaje, inedite. Îmi plac cele prezentate de tine, dar bineînțeles că cle cu pisici sunt preferate.
    Mulțumesc pentru informații și recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.