Ajutor! Am nevoie de Farmec-ul parului meu!

Ajutor! Am nevoie de Farmec!
Ajutor! Am nevoie de Farmec-ul parului meu!!!! Am nevoie de ingrijire, hranire, reparare si tratament de la  doctorul personal al părului tau – Farmec!
   Sa ma prezint, sunt podoaba capilara a unei Ilene Cosanzene moderne, o femeie capabila sa-si ia destinul in propriile maini, o femeie emancipata,  care are niste obiective clare de urmarit in viata si care face zilnic eforturi ce frizeaza supranaturalul pentru a le si atinge, o femeie cu o educatie solida putand cu relativ putine eforturi sa mimeze perfectiunea.  Aici e problema ca  mimeaza cand i-ar fi atat de usor  s-o atinga. A venit toamna si eu intampin o adevarata provocare pentru a ma mentine seducator, cand mi-ar face atat de bine un kit de ingrijire.
Ajutor! Am nevoie de Farmec!
  Dintotdeauna am fost o arma secreta pentru femei, dar acum nu mai inteleg nimic. Indiferent de culoare sau lungime am inspirat mereu mister, senzualitate, si fiind blond am creat chiar prejudecati la adresa inteligentei sau moralitatii celei pe care o servesc.
    – Oare cum am ajuns sa concurez mopul? 
  Uite azi de pilda. Ea s-a trezit si a fugit repede sa faca cafea, a fumat doua tigari inainte si doua dupa, de mancat n-a mancat nimic si eu aveam atata nevoie. Cand a iesit din bucatarie ma clatinam ametit si afumat, daca mai stateam mult acolo ma mai paraseau cateva fire, devenite deja dependente de nicotina. Ea s-a oprit la baie unde a inceput sa ma perie brutal iar eu am inceput sa strig:
– Au, ma doare!! Ma poti smulge sau rupe, nu-mi ajung varfurile despicate????
As, parca m-ar auzi, s-a trezit tarziu, a pierdut o jumatate de ora in bucatarie si acum se grabeste pentru ca a intarziat la serviciu.
– Pieptana-ma inainte sa ma perii si nu ma mai prinde iar in coada, ca presiunea nu-mi face bine!


   Cand am vazut ca ca vine cu placa sa ma indrepte am clacat, mi-am pierdut cunostiinta, iar cand m-am trezit eram cu 20 de fire mai putin si cu cateva arsuri. Ma deshidratasem, scoteam aburi ca o oala sub presiune si miroseam a fier incins, dar ea a continuat sa ma dea cu fixativ de m-a facut teapan ca o scandura.  Eu sufar la fiecare intrebuintare a placii sau ondulatorului, apa din interiorul firelor mele se pierde si eu devin uscat si devitalizat. Tare mult imi doresc un ser termoprotector!!!  Sunt mereu la curent cu noutatile de pe piata cosmeticelor si acum am vazut la Farmec o noua gama – Gerovital Tratament Expert,  care contine alte 8 subgame, cuprinzand in total 22 de produse ce raspund diferitelor probleme specifice scalpului si firului de par. Printre ele gasesti: lotiune cu petroleum, sampon regenerant, masca regeneranta, ser termoprotector, kit regenerare par, ser varfuri despicate si alte bunatati numai bune de-un rasfat in lege. Ajutor! Am nevoie de Farmec!

Ce spun cei care folosesc un Ser termoprotector cu keratină

ser termoprotector par
Ser termoprotector cu keratină

Foarte, foarte bun, ca toate produsele Farmec pentru păr, pe care din fericire le-am descoperit de curând si le folosesc alternativ, cu rezultate extraordinare: samponul anti matreata cu ichtiol (cel mai bun !), lotiunea regeneranta si masca cu petroleum, samponul regenerant cu keratina si serul anti cădere. Nu voi mai folosi alte mărci, pentru ca nu se compară cu Farmec absolut nimic ! Multumesc! Va rugam păstrați formula

R

E bun. Il pulverizez imediat ce scot parul proaspat spalat din prosop. Apoi usc parul si uneori intind cu placa. Mi se pare mai bun ca unele uleiuri de par termice sau creme. E usor de aplicat, miroase frumos si nu incarca parul. Ma enerveaza doar ca mi se termina repede . Am parul luuuuung. O sa mai cumpar cu siguranta. Are un pret bun.

Maria

Nu încarcă parul și miroase super. Chiar îmi protejează parul destul de bine,avand în vedere faptul ca îl agresez constant cu placa. Îl voi recumpăra cu siguranța.

Bianca R

Foarte bun: nu incarca, parfumeaza discret parul. Protejeaza parul inainte de coafarea cu placa sau peria rotativa. Recomand! Sunt foarte multumita de produs si il voi cumpara din nou dupa ce se termina.

Ana

Avand in vedere ca folosesc peria rotativa, aveam nevoie de ceva care sa-mi protejeze parul. Cu acest ser varfurile sunt mai hidratate mai mult timp. Recomand cu drag.

Monica

Prima folosire cu acesta tot mi se electriza parul, greseala mea ca spreiasem prea putin, desi la a doua folosire, am pus ceva mai mult si atunci chiar s-au vazut rezultatele minunate. Sunt pe deplin multumita.

Mihaela D

Nu încarcă parul și miroase super. Chiar îmi protejează parul destul de bine,avand în vedere faptul ca îl agresez constant cu placa. Îl voi recumpăra cu siguranța.

Bianca R

Șampon Regenerant cu Keratină 400 ml
Șampon Regenerant cu Keratină 400 ml
Mască regenerantă cu keratină
Mască regenerantă cu keratină
Ser anticădere
Ser anticădere
Șampon antimătreață cu Ichtiol
Șampon antimătreață cu Ichtiol
   Cand in drum spre serviciu a inceput sa bombane ca trebuie sa ma tunda  mi-am pierdut cunostiinta a doua oara si nu m-am mai trezit decat in pauza ei de masa. A urmat o zi de munca normala in care si-a bagat mana nervoasa prin mine de vreo 100 de ori scuturandu-ma zdravan, dar s-a si jucat sagalnic cu mine facand inele pe deget. Cand se amuza asa uit si de uscaciunea din aer provenita de la aparatul de racire.

Ieri m-am suparat rau. Stii cum vorbesc fetele la o cafea, e oportunitate pentru convorbiri intime si un schimb de griji zilnice. Acolo Monica, prietena ei, le-a spus ca dupa ce s-a dat cu ser termoprotector, i s-a ingrasat parul.
Vai!! Imi venea sa le strig sa n-o asculte, ele nu au vazut ca nu stie cum sa-l intrebuinteze? Monica a omis sa le spuna ca a abuzat de produs, din trei intrebuintari a terminat flaconul. Pe deasupra  uitase sa-l foloseasca, asa ca in loc sa-l dea pe parul ud si sa astepte 2-3 minute ca sa se fixeze panthenolul si keratina, ea s-a dat pe parul gata uscat si a fugit repede pe usa. Nici gand sa maseze parul dupa pulverizare, pentru al dispersa cat mai bine pe firul de par. Si daca avea parul ingrasat e din cauza ca nu s-a mai spalat de o saptamana, ca, de, are inchidere de luna si mai ca s-a mutat la birou zilele astea. Alta mereu pe fuga, nu are timp si rabdare nici sa citeasca niste instructiuni simple, dar, in schimb, abuzeaza de produs si-l vorbeste de rau. Eu am citit atent instructiunile si modul sau de actionare de la ser:
„Principiul de acțiune al acestui ser are la bază conductivitatea foarte scăzută a peliculei protectoare ce o formează în jurul firului de păr. Astfel, nivelul de hidratare a părului nu este afectat de folosirea foenului, ondulatorului, a plăcii și de condițiile atmosferice de astăzi: temperaturi extreme și radiații UV.”

   Am vazut aseara un film vechi si in el era o fata ce-si pieptana parul de 100 de ori pe zi, nici nu-mi imaginam ca se poate asa ceva. Ea n-a inteles mesajul, suferea din dragoste alaturi de eroina, pe mine care sufar lipit de Ea, nu ma intelege. N-a inteles nici cand iubitul eroinei se juca cu parul ei sau cand l-a sarutat.

  – Pe mine cine sa ma sarute??? Mi-e frica si sa ma uit la mine in oglinda. Degeaba ma spala zilnic, daca nu are sampoane delicate. De unde si-o lua detergentul ala alcalin sau cu alcool? Mie nu-mi place alcoolul, chiar daca Ea se da in vant dupa el. Si cine o indemna-o sa se vopseasca intruna in culorile astea fioroase??

Loțiune cu petroleum
Loțiune cu petroleum
Fiole intensiv antimătreață
Fiole intensiv antimătreață
Keratină Lichidă
Keratină Lichidă
Kit regenerare păr fiole
Kit regenerare păr fiole

 

Gerovital Tratament Expert gama Anticadere

Ajutor! Am nevoie de Farmec si anume de noua gama Gerovital Tratament Expert !

   Am visat azi-noapte ca ma rasfata cu produse românești de calitate, din noua gama Gerovital Tratament Expert, imi deschisese nuanta cu un ton folosind doar musetel, ma spala cu sampon anticadere, imi aplicase o masca nutritiva, chiar si un ser regenerant…  si nu m-a mai uscat cu foenul, ci m-a prins elegant intr-un turban. Complexul de vitamine B5 imi crescuse gradul de hidratare, vitamina A ma facuse elastic, vitamina E imi combatuse efectul radiatiilor UV, extractele vegetale si Keratina imi patrunsesera in profunzimea fibrei capilare pana la nucleu, redandu-mi toata bogatia pe care o merit.
   Structura mea era refacuta, eram elastic, rezistent, varfurile deteriorate erau hidratate, eram hranit in profunzime, nu mai aveam niciun fir uscat, tocit, fragil sau incurcat, eram lucios nu tern si foarte matasos, ce sa mai spun, eram un par frumos si sanatos. Miroseam divin, aveam niste onduleuri fermecatoare si Ea ma pieptana cu un pieptan din lemn, apoi cu o perie din par natural, ca sa nu ma mai electrizez.
  Si apoi a venit El si s-a jucat cu mine si m-a sarutat .
 – Off! Ce vis frumos!!Dar azi-dimineata s-a intamplat ceva ce a surprins-o, iar eu am inceput sa cred iar in vise.
gama Regenerare

El i-a trimis un colet ce continea toate aceste produse  pe care le visasem, chiar si unele in plus si ea a cazut pe ganduri.   In sfarsit si-a dat seama ca El o iubeste si ii vrea binele, ca are nevoie de ajutor specializat  pentru a avea un aspect ingrijit si un look mereu proaspat si placut. Numai cu Farmec se poate transforma dintr-o femeie anonima intr-o adevarata frumusete. Aceste atribute se pot capata prin folosirea unor produse adecvate, precum si printr-o alimentatie sanatoasa, care sa contina multe vitamine si minerale. El i-a mai sugerat ca acorda corpului ei un interes mai mare numai atunci cand se imbolnaveste si cere de fiecare data medicului, cosmeticienei sau coafezei un remediu care sa-i poata suspenda simptomele bolii cat mai repede, fara sa fie interesata de vindecarea reala si profunda. A incercat s-o constientizeze ca a avea un corp si o minte sanatoasa sunt cele mai mari realizari ale vietii noastre si ca succesul in viata depinde de aceasta. I-a mai spus ca sanatatea este o mare realizare personala si a ne imbolnavi este cel mai mare neajuns.

Ce spun cei care folosesc Keratină Lichidă

Keratină Lichidă
Keratină Lichidă

Sunt foooarte multumita de fiole. Nu ma așteptam sa aiba un efect atat de wow. Am parul ondulat si dupa decolorare am incercat foarte multe tratamente. La salon mi-a spus ca numai foarfeca ma mai salveaza. M-am spalat pe cap cu samponul co-wash( care mi l-a facut super sarmos) si apoi keratina lichida. Dupa uscare a trecut efectul acela de incarcare iar parul meu a devenit iar cret

Anca

Recomand. Par lung, nevopsit, fir gros, uscat, cu tendință de cădere ( la 2/3 luni dupa nastere). Combinatia care mi-a salvat părul de foarfeca a fost : șampon anti-cadere+ șampon anti-măreață ( pauză la 3 luni si utilizat șampon scalp sensibil), masca de par/balsam, kit-ul de regenerare par cu vit A si E apoi cireasa de pe tort, keratina lichida. Tratamentul il execut o dată pe săptămână (momentan am o lună de aplicare). Părul are volum, firul de par se simte mai netend si nu mai cade. Într-adevăr, imi da palpitatii fiola de sticla dar reusesc sa o rup in siguranta daca o infasor într-un prosop.

Adrianna

Buna seara . Am comandat aceste fiole cu Keratina si sunt foarte multumita de rezultat. Am parul vopsit , de lungime medie si grosime normala. Am spalat parul si l-am uscat in prosop cat sa ramana doar un pc umed dupa care am aplicat continutul unei fiole pe intreaga lungime . Serul este un pic lipicios este adevarat dar nu atat de neplacut precum am citit in comentarii . Am lasat sa patrunda in firul de par dupa care am folosit peria Babyliss pentru a indrepta parul . Rezultatul ,,, unul minunat la care sincer nu ma asteptam dupa ce am citit atatea pareri negative . Parul este lucios ... matasos la atingere , firul pare mai gros si parul pare mai bogat . Eu una sunt foarte multumita si am de gand sa folosesc intreaga cutie comandata. Desigur ca nu va face minuni peste noapte de aceea este bine sa ne exprimam opiniile dupa cateva folosiri astel vom face comentarii cu adevarat in cunostinta de cauza . Folosesc produsele Farmec de foarte multi ani si niciodata nu am fost dezamagita de acestea . De regula folosesc gama completa de produse si am cele mai bune rezultate de fiecare data .

Paula P

Buna fetelor !Parul meu este vopsit blond cenusiu,din cauza faptului ca l-am decolorat si vopsit in repetate rânduri era de așteptat sa devină slab,deteriorat si sa se rupă! Am achiziționat acest tratament in speranța ca o sa imi ajut putin parul dar vreau sa va sa spun ca este genial,e absolut senzațional si mi-a depășit toate asteptarile!Este a 2-a oară cand il aplic si a început deja sa prindă viața, începe sa își recapete onduleul natural ,sa fie strălucitor si cu aspect sănătos! Abea astept sa vad cum va arată dupa cele 10 fiole,tin sa mentionez ca mie imi ajunge cam jumătate de fiola la o aplicare! Recomand din toata inima acest produs!!!!

Ana

Pe mine nu m-a bagat in seama, desi a vazut ca ma sufoc si pierd o gramada de fire pe zi, dar pe El sigur il va asculta, il iubeste taaare mult, mai mult decat pe mine.  De acum inainte sigur va avea grija de mine si de Ea, chiar mai mult decat indraznesc eu sa visez acum. Ea e asa de desteapta si stie asa de multe, stie si de oferta – Miercurea ai din plin Farmec – asa ca sunt sigur ca o sa ne surprinda  cu cateva produse noi, atat pe mine cat si pe prietena mea Epiderma, ca si ea tare mult isi doreste cateva lotiuni, de la un timp e cam uscata si lipsita de elasticitate.
               Vreau sa fiu viguros, stralucitor, lung, sa fiu tuns, coafat si sa inspir pasiune!

SB 2015

Farmec - Argan Plus Masca Par Cu Ulei Masline 150ml
Farmec - Argan Plus Masca Par Cu Ulei Masline 150ml
Farmec - Argan Plus Ulei Hidratant 100ml
Gerovital, sampon anticadere 250ml FARMEC
Gerovital, sampon anticadere 250ml FARMEC
Farmec - Argan Plus Sampon Cu Ulei De Masline 40ml
Farmec - Argan Plus Sampon Cu Ulei De Masline 40ml

18 comentarii la „Ajutor! Am nevoie de Farmec-ul parului meu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.