Vreau sa ma inscriu la SuperBlog!

     Vreau sa ma inscriu la SuperBlog
  Vreau sa castig 1,2, … toate probele, de as putea!
   Astepta, usor de zis si mai greu de facut. Gandeste-te la ce inseamna asta…. Va trebui sa te supui unui program de adevarat atlet la maraton. Timp de doua luni iti vei stoarce creierii din doua in doua zile ca sa gasesti ideea originala,  s-o intorci din condei astfel incat sa gadile neuronii si corasonul celor din juriu,  sa-i lasi sa-ti citeasca sufletul si apoi sa astepti, sa astepti,sa astepti….nota. 
Gala SuperBlog 2015

  Maine incepe cea de-a 11-a editie, maratonul de toamna al Super Blogului si desi inscrierile au inceput de-o luna, eu tot nu ma aflu pe lista .
  Ai crede ca am avut vreo experienta urata la el. 
 As! In primavara, la Spring SuperBlog, desi am participat pentru prima oara, am reusit sa ma cocot pe locul 7 in clasamentul general. Gustul victoriei a fost duulce, din 10 probe am luat premiu I cu coronita la 2, dovedindu-mi creativitatea.
Vreau sa ma inscriu la SuperBlog!
  Sa mai aud pe careva zicand ca inginerii nu se pricep la vorbe. Sa nu-mi dai citatul de Petre Tutea, desi are dreptate…in general:

„Am auzit odată un profesor de la Politehnică; am avut impresia că asist la un balet de urşi. Dacă într-un salon, într-un colţ, unul fumează şi tace, ăla e inginer…”

 Pot sa confirme toti care au fost la Gala SuperBlog, eu nu fumez :)).
  Motivul pentru care am ezitat sa ma inscriu pana acum e clar, m-am lenevit peste vara. Dar gata, s-a dus cu huzureala, ma inscriu si eu la linia de start.
   Nu sunt eu Phidippides si nu am de adus vesti despre vreo victorie, dar sper ca participarea mea sa fie de bun augur si in cel mai rau caz sa fiu mai bine antrenata la urmatorul maraton literar.
                                                             Spor la scris tuturor!

7 comentarii la „Vreau sa ma inscriu la SuperBlog!

  1. multa bafta iubita si multa inspiratie,dupa cum stii eu nu am nici un fel de inspiratie.Sper ca timpul sa ma ajute sa imi revin si sa revin si eu in forta sa pot participa la aceste competitii care candva imi faceau tare bine!

  2. Bine ai revenit in SuperBlog, Raluca!
    Iti multumim pentru inscriere si iti dorim succes! Te asteptam la start pe 1 octombrie, cu prima proba, si speram sa te regasim la linia de finish si la Gala SuperBlog 🙂 Inspiratie din plin si toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.