Echipa bloggerilor olteni in Cupa „Sala Polivalenta” – Turneu de volei pe nisip

   Un eveniment important a avut loc la Sala Polivalenta din Craiova pe 29-30 august si anume cea de-a treia editie a Turneului de volei pe nisip, Cupa „Sala Polivalenta” .

  Organizatorii au dovedit a treia oara ca nu trebuie sa ajungi la mare pentru a juca volei pe nisip, poti juca si la Sala Polivalenta. A fost adus nisip si asezat in parcarea Salii Polivalente, creindu-se astfel cadrul ideal de a incinge o partida de volei cu prietenii. Echipele nu s-au lasat mult rugate, distractia cu prietenii fiind in top, asa ca s-au inscris in acest turneu 33 de echipe. Echipa numarul 13 a fost cea a bloggerilor olteni, alcatuita din: MadalinaDanielAndreiMihaiValiMirceaMihnea. Eu am fost suporter, fotograf, antrenor, etc.

Turneul este conceput ca un eveniment sportiv-recreativ, dar scopul sau principal este caritabil si in acest an s-au strans fonduri pentru achizitionarea unei centrale termica si a catorva calorifere elevilor de la Liceul „Mihai Eminescu”, orasul Comrat din Republica Moldova.

   A fost creat si un centru in care a fost posibila donarea pe langa bani, de carti si materiale scolare, atat de necesare acestor copii.
Echipa bloggerilor olteni in Cupa "Sala Polivalenta" - Turneu de volei pe nisip

Dupa cateva zile de antrenament pe nisipul incalzit din plin de soare ce-ti dadea sentimentul ca esti in plina Sahara, ca nu pot sa spun malul marii, ca nici vaga umbra a catorva copaci firavi nu mai exista, ne-am declarat cat de cat in forma  sa infruntam adversarii.

   Echipa a jucat in prima zi cu echipa Rotaract, castigand meciul. A doua zi au avut ca adversara echipa Casei Studentilor si astfel s-au calificat in sferturi. Aici au intalnit echipa Noobs, care a dovedit  ca este mai buna, adjudecandu-si locul doi in finalul competitiei.
Echipa bloggerilor olteni in turneul de volei pe nisip

Au jucat Sferturile:
Allons Y – Insp Scolar                     castigatori Insp Scolar
Titulescu – SL Avioane Craiova      castigatori Titulescu
Noobs – Bloggerii                            castigatori Noobs
Scoala de Volei – SC Salubritate     castigatori Scoala de volei

Podiumul a fost urmatorul:
1. Colegiul National ” Nicolae Titulescu”
2. Noobs
3. Scoala de Volei Fan Club
4. Inspectoratul Scolar Judetean

Felicitari tuturor participantilor!

Cupele premiantilor

 

8 comentarii la „Echipa bloggerilor olteni in Cupa „Sala Polivalenta” – Turneu de volei pe nisip

  1. Foarte tare evenimentul si initiativa. Imi plac momentele astea cand se face si altceva in afara de scris pe blog. Si la Iasi ne adunam lunar la activitati sportive sau de relaxare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.