Lidl Craiova va invita la film in Saptamana Americana!!

   Vizionarea unui film in aer liber intr-o seara de vara este o experienta de neuitat. In America este ceva firesc sa vizionezi un film in aer liber si Lidl incheie Saptamana Americana oferindu-va doua seri  in care puteti viziona gratuit filme americane: Captain America si Teenage Mutant Ninja Turtles, ce va vor transporta de la o aventura la alta.
Lidl Craiova va invita la film in Saptamana Americana!!
   Deoarece stiu ca in aceasta saptamana ai gustat din deliciile americane prezente in magazinele Lidl, rezervati online locul la cinematograf pe WWW.LIDL.RO/CRAIOVA cu unul din bonurile care atesta ca ai facut aceste cumparaturi si ne vom intalni vineri 26 si sambata 27 iunie, ora 20, sa vizionam filmele.
  Accesul la cinematograful din parcarea Lidl de pe strada Maramures nr4, se face pe baza bonului de cumparaturi, asa ca nu cumva sa-l uiti acasa. De popcorn, suc si apa sa nu-ti faci griji, deoarece ele vor fi oferite de catre Lidl Romania.
  Despre filme nu cred ca trebuie sa-ti spun prea multe, decat ca te vor purta dintr-o aventura in alta si au distributii excelente.
    Captain America: The Winter Soldiero serie de intrigi plaseaza lumea in pericol si Steve Rogers, alias Captain America (Chris Evans) formeaza o echipa impreuna cu Vaduva Neagra (Scarlett Johansson) si un alt supersoldat (Samuel L. Jackson),  pentru a lupta impotriva acestei  noi amenintari.
Cinema la Lidl Craiova
    Teenage Mutant Ninja Turtles– o echipa alcatuita din patru testoase ninja adolecente: Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael nu pot sta cu mainile in san in timp ce Vil Shredder ( Tohoru Masamune) terorizeaza orasul New York si se aliaza cu un reporter April O’Neil (Megan Fox) si cameramanul ei (Will Arnett) pentru a-l salva.
Cinema in aer liber la Lidl Craiova
  Se pare ca New Yorkul va fi salvat doua seri la rand, de cate o echipa de supereroi in doua blockbustere de la care nu vreti sa lipsiti.
biletul de la cinematograful in aer liber de la Lidl Craiova
Vino si tu sa savurezi atmosfera americana in cinematograful Lidl Craiova!

4 comentarii la „Lidl Craiova va invita la film in Saptamana Americana!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.