Spalare perfecta cu Persil Power Mix Caps

        Poate vreunii o sa zica ca-i o poveste banala, dar eu vreau sa va demonstrez ca acest brand creeaza conectare si sens, mergand dincolo de spalarea rufelor si facand o  referire la nevoile particulare ale noastre. El creeaza o naratiune care tese in vietile noastre o forta si un atasament profund la nivelul de utilizator. Noua poveste se bazeaza pe principiul ca murdaria nu mai este inamicul nostru, copii se pot juca nestingheriti fara a fi apostrofati de mamici ca isi vor murdari hainutele.
 Persil incurajeaza micii strengari sa faca activitatile dorite, chiar daca se murdaresc, deoarece mizeria poate echivala cu creativitatea, inventivitatea sau preformanta si poate disparea ca prin farmec de pe hainute cu noul ajutor de la Persil. Numai avand libertatea de a se murdari pot copii sa experimenteze viata si pot sa creasca armonios. Astfel se da un nou sens si semnificatie actiunilor preferate de zi cu zi.
  Bineteles ca se mamicile il lauda, deoarece scoate toate petele incapatanate, usurandu-le, imbunatatindu-le si infrumusetandu-le viata.
     Acum pentru a sprijini lansarea pe piata a noului produs Persil Power Mix Caps au apelat la comunitatea BuzzStore din care fac si eu parte. Este o campanie digitala de ultima ora pentru un public tinta si incurajeaza comunicarea pentru a masura impactul noului produs asupra consumatorilor. Nu este doar o poveste, este o cale de legatura prin care se conecteaza cu consumatorul, deoarece o simpla poveste ar trece, dar aceasta provocare va avea ecou. Au cautat o echipa care sa depuna suflet,  latura umana a consumatorului si relatia lor cu rufele. Este o utilizare inteligenta a unei imagini de brand traditionale ce dateaza de peste 100 de ani, mai precis de 108 ani avand o ideologie simpla: umanist si conectat.
   Noile capsule predozate Persil Power Mix Caps  sunt o solutie concentrata pentru o spalare perfecta, combinatie de agenti puternici de indepartat petele dificile inchise la culoare sub forma de pudra si gel concentrat pentru a indeparta petele de grasime, protejand in acelasi timp culorile stralucitoare si imprastiind un parfum placut si intens.
   Totul este foarte simplu de utilizat, se pune intai capsula sau capsulele in functie de capacitatea cuvei si apoi rufele. Capsula se dizolva total la contactul cu apa si isi disperseaza puterea de spalare asupra hainelor si asta la o temperatura de 40 de grade!!!!!
Aceste spalari la temperatura redusa sprijina un mediu mai sanatos, reducand si costurile de energie.
Nu va temeti, nu exista reziduuri, iar formula duala aduce un plus al ingrijirii in profunzime al tesaturilor.
    Eu am inceput testarea decat acum cateva zile, dar nu oricum, ci impreuna cu cateva prietene. Le-am invitat la o cafea, in timpul careia masina de spalat si-a facut treaba (tot la temperatura de 40 de grade cu hainele adultilor avand inclusiv pete de vin, sos de tomate rezultate in urma unei petreceri), iar noi am povestit intai despre detergent trecand apoi usor la intamplarile ultimelor zile. Astfel am putut face testarea si ne-am si relaxat, distrat impreuna. Petele au iesit in totalitate iar inainte de a pleca acasa le-am dat cate o mostra din noile capsule si cate un prospect urmand ca fiecare sa experimenteze acasa noua formula pe diferite tesaturi si tipuri de pete. Rezultatul a fost acelasi: indepartarea totala a murdariei, rufe stralucitoare si fete zambitoare.
   Pentru hainutele copiilor am experimentat spalarea la 60 de grade, deoarece ei sunt mai sensibili si in plus mai expusi oricaror tipuri de bacterii. Detergentul contine agent de inalbire care curata si dezinfecteaza chiar la 40 de grade, dar eu pentru a fi sigura ca indepartez toate bacteriile de pe hainute lor am setat la 60 de grade. Selectez mereu hainele lor si chiar daca nu sunt decat jumatate din capacitatea masinii, pornesc masina. 
  Despre eficacitatea acestui mod de spalare nu mai trebuie sa spun nimic, deoarece in prima testare petele au dispar la 40 de grade, la 60 de grade nici gand de asa ceva.
  Eu va sugerez sa incercati si voi acasa beneficiile acestui nou tip de detegent si sa-mi spuneti apoi impresiile voastre.
                                                                  
 Spalare perfecta!

72 de comentarii la „Spalare perfecta cu Persil Power Mix Caps

  1. Foarte frumos expusa ideologia detergentului- care, fie vorba intre noi, cred ca merita toata atentia!
    M-ai facut curioasa sa testez puterea de curatare a petelor de pe hainele copiilor cu Persil:)

    1. Sunt multe tipuri de pete pe care le "aplica" copii, eu am incercat decat la pete mai usoare de mancare, dar sunt curioasa daca cu el ies si petele de iarba.

    1. Am avut o fata de masa patata de vin, dar era rose si cateva haine murdarite de la sosul de rosii. La hainele de copii am avut cateva patate usor de mancare.

    1. Am avut sosete foste albe care dupa spalare erau ca noi. Acum s-ar putea sa difere rezultatul in functie de gradul de murdarie, dar detergentul contine agenti de inalbire si rezulatul trebuie sa fie ….orbitor de alb.

  2. le-am testat si eu; sunt eficiente si-mi place ca sunt predozate; le voi folosi cu incredere in continuare

    1. Se pare ca suntem o comunitate foarte mare de mamici care sunt specialiste in spalatul cu noile capsule Persil si sunt foarte incantata de aceasta.

  3. L-am incercat de cateva ori si de fiecare data am fost multumita. Imi place parfumul capsulelor persil si am fost placut surprinsa cat de mult dureaza/persista parfumul persil pe hainute.

  4. Persil Power- Mix Caps sau noua dragoste
    Am avut posibilitatea să testez din greu Persil Power-Mix Caps și rezultatele sunt pe măsura așteptărilor! Pentru cei care nu știu, Persil Powe-Mix Caps reprezintă primele capsule predozate care aduc combinația gel și pudră. Foarte ușor de folosit, nu mai stați să măsurați, iar ambalajul se dizolvă în mașină și până și un bărbat, altfel noțiune cam incompatibilă cu mașina de spălat, se pricepe la dozare și la obținerea de rufe curate. Produsul a fost probat pe pete obișnuite, cacao, ciocolată, machiaj și nu numai și am observat că nu au fost afectate culorile, ca la alți detergenți, iar mirosul rufelor a fost foarte plăcut. Mașina mea fiind mai mare, am folosit două capsule, la fel și pentru rufele foarte murdare. Pentru mașini de spălat cu o încărcare mai mică doza necesară este de o capsulă, care se plasează în cuvă, înainte de amplasarea rufelor. Recomand cu căldură!

  5. Foarte bun produsul, felicitari Persil! Ne ajuti si pe noi, barbatii, cei care nu prea ajungem langa masina de spalat. Imi place cum spala, la ce temperatura spala, ca nu afecteaza culorile si tesatura. Recomand tuturor!

    1. Tu ai incercat o varianta pe care nu cred ca au incercat-o multi, sa spele la 30 de grade si ma bucura faptul ca ne-ai spus si noua deoarece si eu voi incerca acum curatarea in aceste conditii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.