Prietenii stiu de ce……. sunt muntii albastri

Vine vara bine-mi pare,
Asa ca am o noua abordare.
Vreau sa am mereu racoare, 
Si la munte si la mare.
Bergenbier m-a ajutat,
Racoare la doza mi-a dat.
Prietenii-mi stiu de ce, 
Ei recunosc placerile autentice.
   Cea mai veche reteta de bere are 4000 de ani si este sumeriana, lucratorii egipteni de la piramide erau platiti cu 4 litri de bere zilnic, in Evul Mediu berea era mai consumata decat apa, in Argentina exista un partid care are propria marca de bere, asa ca nu-i de mirare ca mie si pritenilor mei ne place berea. 
  In fiecare an Bergenbier se reinventeaza si scoate o varianta de bere potrivita pentru vacante toride. In 2011 a adus inovatia Bergenbier Fresh – o combinatie racoritoare de bere cu suc de lamaie, in 2012 i s-a schimbat reteta, numele Bergenbier Fresh Lemon si identitatea vizuala, iar in 2013 apare provocarea Bergenbier Fresh Grepfruit.

   Anul acesta vacanta debuteaza cu o alta bere cu aroma care pe mine deja m-a cucerit- Bergenbier Fresh Soc, o bautura cu continut redus de alcool, un gust de bere de calitate combinat cu cel al sucului traditional de soc care-mi aduce aminte de copilarie.

   De acum vara poate fi cat vrea ea de torida, eu am un prieten mereu fresh ce ma va insoti peste tot.

   Sotul meu insa prefera gustul plin al berii de calitate fara vreo aroma, el este prietenul lui Bergenbier inca de la lansare in 1994. Poate la aceasta prietenie a contribuit si faptul ca e prima bere romaneasca ce a initiat un parteneriat cu fotbalul si el este mare microbist. Este si sofer, asa ca aparitia variantei fara alcool i-a adus placerea unei beri cu gust bogat si nu a mai fost nevoie sa faca compromisuri cat se afla la volan. Ce sa mai spun de faptul ca a fost unul dintre fericitii care la prima sarbatorire  nationala a Zilei Barbatului, pe 5 mai, a primit un cadou lichid destul de consistent din partea brandului pentru faptul ca ii este fan.

   Acum mai are un motiv de bucurie pentru ca eu fiind membra a comunitatii BuzzStore am primit spre testare 6 doze Fresh Soc si 6 doze Thermo- Ink cu munti albastri. Brandul a lansat  doza care introduce o noua inovatie de ambalaj: cerneala termosensibila. Astfel berea este racita perfect atunci cand se coloreaza muntii de pe ambalaj din bleu in albastru si de o saptamana de cand am primit kitul frigiderul nostru e plin intr-una de doze cu munti albastri intens.  Am facut o poza la masa cu trei doze de bere: doua sunt reci ca gheata si cea din mijloc se afla la temperatura camerei, iar diferenta de culoare a muntilor se observa foarte usor si deci e simplu sa alegi dozele racoritoare.
  De sfintii Constantin si Elena dozele albatre ne-au insotit la o mica petrecere data in cinstea colegilor, la Eurovision l-au incurajat pe Calin din fata televizorului si niciun meci nu se mai vede decat alaturi de prieteni iubitori de fotbal si… munti albastri.
     Gustul Bergenbier ne-a cucerit!

44 de comentarii la „Prietenii stiu de ce……. sunt muntii albastri

    1. Da, e ceva si tipic romanesc asa ca era normal sa prinda. Mie-mi aduce aminte de copilarie cand imi facea bunica suc de soc. Nu este acelasi gust, dar am o nostalgie legata de aceasta bere.

    1. Da, e un plus binevenit atunci cand mergi la o terasa si vezi de la distanta ca nu-i berea suficient racita. Poti sa-i spui barmanului sa-ti aleaga alta cu munti albastri si nu gri-bleu.:))

  1. Muntii s-au unit cu marea..prietenii mai asteapta vremea caniculara pentru a testa noul indicator de bere buna de baut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.