AspiRila, prietenul superbloggerilor

AspiRila, prietenul superbloggerilor

   Curatenia casei este o arta si putini sunt cei ce se pot numi artisti in aceasta. Philips insa s-a gandit cum ne-ar putea ajuta pe fiecare sa devenim astfel de artisti in casa proprie. Artisti care sa nu depuna un efort intens pentru a avea o casa curata, ci niste artisti care reusesc sa faca dintr-o corvoada cum e considerata de catre multi, o activitate placuta, simpla si eficienta. Asa a aparut noua gama de aspiratoare eficiente energetic, ce inglobeaza tehnologii unice, accesorii speciale, iar acum curatenia a devenit  mai eficienta, mai simpla si mai economica. Aspirila, prietenul superbloggerilor este un astfel de aspirator.

Datorita faptului ca sunt membra in comunitatea BUZZStore am primit spre testare pentru o luna un aspirator de noua generatie de la firma Philips- Philips Performer Expert FC 8725/09. Trebuia sa-l botez insa cumva, sa-l personalizez pentru a avea cu el o relatie mai apropiata de vreme ce urma sa ne petrecem mult timp impreuna. Dupa cateva zi de tatonari impreuna cu prietenii de pe Facebook i-am gasit cel mai frumos nume: AspiRila. Un nume care ii combina functia cu un simbol al sarbatorii care se apropie si cu care il pot alinta atunci cand il scot la o plimbare prin apartament.

Daca te numeri printre persoanele curioase si vrei sa testezi chiar tu noi produse sau servicii  te poti alatura noua, comunitatii BUZZStore.

AspiRila- Philips Performer Expert FC 872509
aspirila, prietenul superbloggerilor si ganganiile

Nu mi-a venit sa cred cand am testat aspiratorul Philips Performer Expert FC 8725/09 prima data, s-a comportat cu totul altfel decat aspiratorul meu cel vechi. Citind initial prospectul am vazut ca are o putere de 650W si cand l-am pornit am reglat puterea la maxim (are setari variabile de putere care-ti permit selectarea nivelului optim de aspirare in functie de tipul suprafetei) ca sa nu aspir de doua, trei ori aceeasi portiune. A avut o asa mare aderenta la covor, ca pur si simplu mi s-a lipit la propriu capul de aspirare de el si in incercarea mea de a-l elibera, am plecat cu tot covorul. M-am mirat pentru ca vechiul meu aspirator are 2000W si nu reusea aceasta performanta. Consumul anual de energie: 27,8kW·h m-a impresionat si i-am devenit fan lui AspiRila instant.

Aspirila, prietenul superbloggerilor colaje

Ca sa nu mai spun ca nivelul scazut al decibelilor (78dB ) m-a facut ca din prima zi sa ma duc cu el la vecina de deasupra si sa i-l arat.

Ghiciti motivul?

 

  Este o femeie in varsta singura, care din lipsa de ocupatie da zilnic cu aspiratorul. Asta nu m-ar deranja daca nu s-ar apuca de aceasta la ore ciudate: ori dis-de-dimineata, ori pe la miezul noptii. Cu acest model poate sa aspire linistita la orice ora, ca nu are cum sa ma mai deranjeze. 
AspiRila, prietenul superbloggerilor Philips Performer Expert FC 8725091

Asa as fi vrut sa-l iau cu mine si la Gala SuperBlog de la 3 Stejari, dar desi are doar 5kg am ales sa iau doar pliantele. Acolo a avut un succes nebun, atat fetele cat si baietii l-au indragit din prima si pozele vorbesc de la sine. Era si normal unor superbloggeri nu li se poate potrivi decat un superaspirator. Desi erau cativa care erau membrii BUZZStore si chiar aveau in testare aspiratoare din familia lui AspiRila,  unii nu auzisera de aceasta comunitate si tare ar fi dorit sa participe la aceste testari, asa ca le-am dat linkul meu de referral. Datorita lor si prietenilor lor in curand va creste comunitatea buzzerilor.

  La aceea data  aveam deja doua saptamani de cand il testam pe AspiRila si am putut da toate detaliile despre cum functioneaza. Nu stiu cum m-as fi descurcat fara el in a face curatenia de primavara, iar una din sarcinile lui principale a fost aspirarea covoarelor. Praful, murdaria, parul au tendinta de a se colecta pe covoare, a intra adanc printre fibre si le pot imbacsi, iar cu vechiul aspirator nu reuseam sa previn acumularea si nici sa fac o curatenie in profunzime. AspiRila insa cu ajutorul capului de aspirare TriActive Max a avut rezultate perfecte atat pe covor cat si pe pardoseala tare, a facut ca timpul de aspirarea sa mi se imparta la trei deoarece el face dintr-o singura miscare trei actiuni de curatare. Deshiderea centrala imi permite aspirarea tuturor particulelor mari, designul capului ma ajuta la curatarea in profunzime, iar periile laterale imi asigura curatarea prafului de-a lungul
mobilierului si peretilor. 

AspiRila, prietenul superbloggerilor Philips Performer Expert FC 872509 2
AspiRila, prietenul superbloggerilor, aspiratorul Philips Performer Expert FC 872509
In aceste saptamani AspiRila nu a avut timp sa se odihneasca in cutie si desi am un apartament micut, l-am  folosit la maxim pentru a-i vedea toate calitatile. El nici n-a clipit, si-a vazut nestingherit de treaba lui si eu cred ca s-ar fi suparat pe mine daca l-as fi lasat sa doarma linistit in cutie. 

Multumesc BUZZStore pentru ocazia de a-l cunoaste pe AspiRila.

Ce spun cei care folosesc aspiratorul cu sac Philips Performer Expert FC8725 09

Aspirator cu sac Philips Performer Expert FC8725 09, 5 l, Tub telescopic, 650 W, HEPA 13, Albastru
Aspirator cu sac Philips Performer Expert FC8725 09, 5 l, Tub telescopic, 650 W, HEPA 13, Albastru

Aspira foarte bine si are multe accesorii care ajuta mult, daca sunteti foarte meticulosi, veti fi incantati de accesoriile extra. Iar pe maner are butonul de pornire si poti regla mai tare sau mai incet.

Crina A

Sunt mamica unui baietel tare nazdravan posesoare de catei, pisici si iepuras de angora, in casa. Pot spune ca acest aspirator a cazut ca o mana cereasca asupra mea... Face minuni... Pe langa consumul mic, designul superb, este mult mai silentios decat orice alt aspirator cu care am intrat in contact pana acum, dar cel mai important, este usor de manevrat si lasa `luna ` in spate! Curata orice fel de murdarie. Am ramas uimita cu `inghite` floricelele. Faina, orezul, parul de animale. Dar mai ales praful! Este perfect in orice casa, treaba se face mult mai repede, cu mai mult drag si ne ramane timp liber! Un produs revolutionar, o masinarie a viitorului care nu trebuie sa-i lipseasca nici unei gospodine!

Elena V

Imi place deoarece este un aspirator cu o putere mare de aspirare insa foarte silentios. PeriaTriActive curata foarte bine covoarele dar este ideala si la curatarea murdariei de pe parchet sau gresie. Duza ingusta imi place pentru ca are o perie care se ataseaza foarte usor si este ideala pentru a curata tapiteria mobilierului din casa. Recomand acest aspirator persoanelor care vor curatenia perfecta si mai ales este ideal pentru persoanele alergice la praf deoarece aspiratorul este dotat cu un filtru HEPA care nu permite sa scape nici un fir de praf.

Veronica C

Aspiratorul meu vechi nu mai curata la fel de eficient ca la inceput si speria pana si motanul cu zgomotul sau infernal. Am decis sa-l inlocuiesc cu Philips Performer Expert FC8725. Imi doream un model cu sac, intrucat toti cunoscutii care le detin pe cele fara sac se plang de infundarea scurgerii, datorata spalarii dese a filtrului. Prefer sistemul clasic, insa cu saci de unica folosinta, pentru minimizarea efortului si a murdariei. S-a dovedit a fi un aspirator extrem de eficient, silentios, cu grad ridicat de mobilitate. Filtrul HEPA13, cu Hepa AirSeal, asigura un aer evacuat lipsit de alergeni. Elimina cu succes parul de animale si reduce timpul alocat curateniei (in cazul meu, la jumatate). Tehnologia revolutionara Airflow Max, asigura maximizarea ratei de aspirare a prafului. Prevazut cu saci de tip s-bag Ultra Long Performance, de 5 l, pentru o curatare indelungata si indicator pentru sac de praf plin. Sunt disponibile doua capete de aspirare: TriActiveMax, cu actiune de curatare 3 in 1, cu grad ridicat de acoperire, deschide usor covorul sau mocheta, aspirand in profunzime, ba chiar indeparteaza praful de pe mobila si pereti, cu ajutorul periilor laterale; TriActiveZ curata perfect de-a lungul plintelor si e foarte eficient in aspirarea scamelor si a firimiturilor. Designul sau fara perie elimina privelistea neplacuta a parului si a scamelor stranse pe capul de aspirare. In plus, aspiratorul vine cu doua capete de aspirare perfecte pentru zonele greu accesibile (in jurul mobilei, in colturile casei, sub calorifere, deasupra sifonierului etc.). Furtunul poate fi prelungit cu un tub telescopic din aluminiu, cu sistem de cuplaj modern si sigur, de tip Smart Lock. Pe mine acest aspirator m-a convins si i-as acorda nota maxima.

Madalina

28 de comentarii la „AspiRila, prietenul superbloggerilor

  1. Felicitari tuturor superbloggerilor si felicitari Sanda pentru ca poti sa te bucuri de avantajele unui asemenea ajutor pretios la curatenie. Multumesc pentru urare AspiRila!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.