Lenjeriile primaverii- lenjerii de pat 3D Pucioasa

Lenjeriile primaverii- lenjerii de pat 3D Pucioasa

 Primavara este anotimpul reinoirii, iar casa nu trebuie sa faca exceptie. Am inceput curatenia de Paste care presupune un efort intens, dar eu am o metoda imbatabila ce niciodata nu ma lasa la greu: strategie si organizare. Curatenia devine simpla si eficienta cu ajutorul unei liste de verificare care contine organizarea casei pe zone si regiuni. Asa pot lasa loc si altor activitati de primavara cum ar fi petrecerea Earth HourCraiova, relaxarea la un spectacol de muzica clasica, pregatirea unei mese festive sau scrierea de articole pe blog. Deja am ajuns cu curatenia in dormitor si dupa ce am aspirat bine salteaua patului si am intors-o pentru a evita denivelarile sau deteriorarea,  a trebuit sa-i schimb lenjeria de pat. Acum mi-am dat seama ca pentru a sarbatori cum se cuvine Pastele, ar fi trebuit sa ma innoiesc cu o lenjerie de pat, asa ca am intrat pe internet sa vad cine comercializeaza cele mai frumoase lenjerii de pat.  Am gasit lenjerii de pat  3D Pucioasa. lenjerii romanesti cu un pret imbatabil. De exemplu, urmatoarele patru lenjerii de pat costa intre 100-110 lei. Nu-i minunat?

Lenjerie de pat dublu, 3D DIGITAL PRINT PUCIOASA, 4 piese, 2 persoane
Lenjerie de pat dublu, 3D Digital Print 4 piese
Lenjerie de pat dublu, 3D Digital Print, 4 piese, inimioare
Lenjerie de pat 3D digital print 4 piese,Pucioasa
Lenjerie de pat 3D digital print 4 piese
Lenjerie de pat dublu, 3D DIGITAL PRINT PUCIOASA, 4 piese
Lenjerie de pat dublu, 3D Digital Print, 4 piese

E deja primavara! Textilele si imprimeurile  tipice sezonului de iarna, fac loc unei explozii de culoare, prospetime si bucurie. Culoarea si bucuria pe care aceste lenjerii de pat le vor aduce dormitorului tau, in aceasta primavara,  sunt de neegalat. De alegerea lenjeriei, va depinde ca odihna ta sa fie confortabila si placuta. Pe langă faptul ca te lasi  purtat de gusturile tale, fii atent si la nevoile tale.

Primavara, cu excepția cazului in care locuiesti intr – o zona deosebit de rece, cea mai bună optiune este intotdeauna de a folosi lenjeriile de pat traditionale de bumbac subtiri. In caz contrar, poate fi convenabil sa folosesti asternuturi din finet sau trebuie sa insotesti cearsafurile de bumbac cu o pilota cu grosime medie sau o cuvertura de pat si o patura.

Lenjerie de pat Finet 3D 6 piese
Lenjerie de pat Finet 3D 6 piese
Lenjerie de pat Finet 3D 6 piese, fluturi
Lenjerie de pat Finet 3D 6 piese, fluturi
Lenjerie de pat Finet 3D 6 piese , pisica
Lenjerie de pat Finet 3D 6 piese , pisica
Lenjerie de pat Finet 3D 6 piese, barca
Lenjerie de pat Finet 3D 6 piese, barca

Majoritatea cautărilor pe internet te vor putea ajuta sa descoperi o multime de produse. Magazinele online mari au, de obicei, o mulțime de articole dedicate dormitorului si acest lucru poate fi un pic coplesitor. Consumatorii de astazi au atat de multe produse din care pot alege, incat aceasta poate fi dificila. Aici te pot ajuta eu, deoarece am trecut deja prin asta.

In cautarea mea au avut prioritate magazinele online care comercializeaza lenjerii de pat romanesti, deoarece stiu ca romanii apreciaza lenjeriile  din bumbac si nu ar confectiona sau cumpara asa ceva din microfibre, indiferent cat ar fi de antialergica sau antiacarieni.
  Am gasit multe lenjerii frumoase si multe promotii la ele, dar cele care m-au cucerit au fost cele fabricate de brandul Pucioasa, iar dintre acestea pe primul loc s-au aflat aceste lenjerii de pat 3D Pucioasa. Au niste imprimeuri extraordinar de frumoase, un design unic in 3D, culori foarte vii si sunt confectionate din  bumbac satinat de calitate superioara.

Acesta este un alt exemplu de fibre care nu sunt țesături 100% din bumbac, deoarece este însoțit de viscoză. Permite culorilor să iasă în evidență mult mai bine, ideal pentru detalii mici dintr-o privire.

Ce este bumbacul satinat?

Acesta este un exemplu de tesatura cu fibre care nu sunt 100% din bumbac, deoarece acesta este insotit de viscoza. Permite culorilor sa iasa in evidenta mult mai bine, este ideal pentru imprimarile 3D. Bumbacul satinat ofera o stralucire excelenta, datorita firelor care o compun. Spre deosebire de alte tesaturi din bumbacstiluri, este usor de calcat.

Set complet lenjerie de pat dublu + pilota + 2 perne, Digital Print PUCIOASA, 7 piese, 2 persoane, lan de grau
Set complet lenjerie de pat dublu + pilota + 2 perne, Digital Print, 7 piese
Lenjerie de pat dublu, 3D DIGITAL PRINT PUCIOASA, 4 piese, 2 persoane, colibri
Lenjerie de pat dublu, 3D DIGITAL PRINT PUCIOASA, 4 piese, 2 persoane, colibri
Lenjerie de pat dublu, 3D DIGITAL PRINT PUCIOASA, 4 piese, 2 persoane, trandafir rosu
Lenjerie de pat dublu, 3D DIGITAL PRINT, 4 piese, 2 persoane, trandafir
Set complet lenjerie de pat dublu + pilota + 2 perne, Digital Print PUCIOASA, 7 piese, 2 persoane, copac
Set complet lenjerie de pat dublu + pilota + 2 perne, Digital Print, 7 piese

Culoarea transmite senzatii pe care trebuie sa le cunoastem si sa le luam in considerare atunci cand o folosim in decorarea dormitoarelor noastre. Combina cearsafuri, huse de plapuma, perne, cuverturi de pat … pentru a crea medii armonioase. Lenjeria de pat, la urma urmei, este cea care marcheza stilul dormitorului. Daca iti plac cearsafurile sau husele de plapuma in tonuri simple, poti da intotdeauna o nota diferita camerei cu perne cu imprimeuri izbitoare sau care pastreaza aceeasi linie de culoare ca restul textilelor, iar daca iti place culoarea si vrei un vizual puternic, alege lenjerii de pat 3D Pucioasa. Uite cat de minunate sunt!

Copilul tau iubeste negresit animalele, asa ca de ce sa nu il inconjori cu lucruri care sa-i aminteasca de el sau daca are un animal de companie, sa -i alegi o lenjerie de pat care sa-i semene.

Lenjerie de pat Finet 3D 6 piese, pechinez
Lenjerie de pat Finet 3D 6 piese, pechinez
Lenjerie de pat Finet 3D 6 piese, flamingo
Lenjerie de pat Finet 3D 6 piese, flamingo
Lenjerie de pat Finet 3D 6 piese, pisic alb
Lenjerie de pat Finet 3D 6 piese, pisic alb
Lenjerie de pat Finet 3D 6 piese, leu
Lenjerie de pat Finet 3D 6 piese, leu
Toate modelele alese de catre mine sunt pentru doua persoane, asa ca dimensiunile minime ale cearceafului de pat sunt: 200×235 cm, ale cearceafului pilotei 210×235 cm, iar cele doua fete de perna au marimea de 50x75cm. Inchiderea cearceafului pilotei se face prin fermoar.
  Problema acum este ca nu ma hotarasc care model sa-l aleg, dar tot ei mi-au oferit solutia: daca cumperi o lenjerie din sortimentul 1+1, pe a doua o primesti gratis. Asa voi avea nu una, ci doua lenjerii: o lenjerie in stilul Shabbychic pentru mine si una cu pisic pentru Iris .
      Cu toata casa curatata si innoita cu lenjerii de pat 3D Pucioasa superbe, de-abia astept Sarbatorile Pascale.
                     Paste fericit si sarbatori luminate!
Lenjerie de pat Finet 3D 6 piese Pucioasa
Lenjerie de pat Finet 3D 6 piese Pucioasa
Set complet lenjerie de pat dublu + pilota + 2 perne, Digital Print PUCIOASA, 7 piese
Set complet lenjerie de pat dublu + pilota + 2 perne, Digital Print, 7 piese
Lenjerie de pat dublu, 3D DIGITAL PRINT PUCIOASA, 4 piese, 2 persoane, nufar
Lenjerie de pat dublu, 3D digital print, 4 piese, nufar
Lenjerie de pat dublu, 3D DIGITAL PRINT PUCIOASA, 4 piese, 2 persoane,, flori de cires
Lenjerie de pat dublu, 3D digital print, 4 piese, flori de cires

 Toata lumea doarme, dar nu nu toata lumea experimenteaza placerea de a se odihni bine si de a face acest lucru mereu la un standard de calitate si confort. Faci parte din grupul select care vede somnul ca pe un ritual sacru si isi ingrijeste patul ca pe un templu? Ei bine, atunci… trebuie sa ai lenjerii de pat 3D Pucioasa!

Suferi de dureri de spate? Saltea cu memorie, bambus, 3D, Somnart Memory Bambus 140x200x16cm,, husa cu Bambus lavabila si detasabila cu fermoar, manere, 3D, fermitate medie
Saltea cu memorie, bambus, 3D, Somnart Memory Bambus 140x200x16cm
Suferi de dureri de spate? Saltea cu memorie, Somnart Optimax Memory 180x190, grosime 18cm, cu spuma memorie
Saltea cu memorie, Somnart Optimax Memory 180x190, grosime 18cm
Suferi de dureri de spate?Saltea ortopedica SomnArt Premium Pocket Multilayer, arcuri impachetate, 2 cm memorie, husa detasabila, 90x200x 24 cm
Saltea ortopedica SomnArt Premium, arcuri impachetate, 2 cm memorie, 90x200x 24 cm

 

Moliciune, varietate in designuri si un plus de confort pentru a te bucura pe deplin de odihna. Primavara, temperaturi in crestere, oferte de primavara … Te poti gandi la un moment mai bun pentru a  te innoi cu o noua lenjerie de pat?

28 de comentarii la „Lenjeriile primaverii- lenjerii de pat 3D Pucioasa

  1. Eu fac colectie de lenjerii de pat, am inceput acum 10 ani si chiar daca am o colectie bogata, tot am gasit acum cateva modele pe care le vreau: cele cu fluturi si cu mult verde, culoarea preferata a fiului meu.

  2. Eu sunt mereu în căutare de lenjerii. Mi se pare că niciodată nu sunt în plus. 🙂
    Îmi plac lenjeriile Pucioasa iar cele 3D sunt grozave! Le adoe pe cele de primăvară, cu model floral.
    Mulțumesc de informații și recomandări, dau o fugă pe site să mai iau ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.