Aspiratorul care ne protejeaza de alergeni- Philips Performer Expert FC 8725 09

Aspiratorul care ne protejeaza de alergeni Philips Performer Expert FC 8725 09

  De aproape un an sunt inscrisa intr-o comunitate de lideri de opinie (BUZZeri) si primim spre testare  diferite produse nou aparute pe piata pentru a le folosi si a face  review -uri. Astazi am primit un aspirator marca Philips. Daca te numeri printre persoanele curioase si vrei sa testezi chiar tu noi produse sau servicii  te poti alatura noua, comunitatii BUZZStoreAm primit spre testare  -aspiratorul Philips Performer Expert FC 8725/09, care-mi va fi alaturi pe tot parcursul curateniei de primavara. Nu numai numele il recomanda  ca un specialist de prima clasa, el asigura cea mai ridicata rata de aspirare a prafului datorita tehnologiei AirflowMax si este  aspiratorul care ne protejeaza de alergeni.

Noua gama de aspiratoare Philips are o eficienta energetica de clasa A si B care arata ca este posibila curatarea si la puteri reduse. Cu tehnologia dezvoltata de catre Philips ele garanteaza o capacitate mare de aspirare pentru o curatare profunda si perfecta. Cu doar 650W sunt mult mai eficiente decat un aspirator conventional de 2000W. Sunt usor de utilizat datorita accesoriilor cu perii multiple pentru o curatare usoara.

AspiRila- Philips Performer Expert FC 872509
   Aspiratorul Philips FC 8725/09 este un aspirator cu sac,  de clasa A energetica, clasa A a emisiilor de praf, clasa B de curatare a suprafetelor dure, clasa C de curatare a covoarelor.
  Organizatia Mondiala a Sanatatii ne avertizeaza  ca alergia va fi boala viitorului, astfel ca la sfarsitul anului 2050 jumatate din populatia lumii va fi afectata de cel putin o forma de alergie. Acest tip de aspirator retine particulele fine ( polen, acarieni) care declanseaza alergii si astm, la sfarsitul aspirarii aerul fiind de calitate superioara celui initial.
Specificatii Aspiratorul care ne protejeaza de alergeni- Philips Performer Expert FC 8725
performante Aspiratorul care ne protejeaza de alergeni- Philips Performer Expert FC 8725
aspirila, prietenul superbloggerilor si ganganiile

Aspiratorul care ne protejeaza de alergeni. Clasele sale de eficienta

Cum face aceasta?
  Cu ajutorul unui filtru performant HEPA -H13.
 Pana sa ajung la caracteristicile sale va voi explica ce inseamna clasele enumerate mai sus.

1.Clasa de eficienta energetica a unui aspirator se determina in functie de consumul anual de energie al sau. Acesta are un consum anual de energie de 27,8 kWh, deci conform tabelului si etichetei produsului, se incadreaza in clasa A.
 
2.Clasa emisiilor de praf a unui aspirator se determina in functie de nivelul emisiilor de praf generate de acesta. Emisiile de praf insemnand raportul exprimat in procente cu o precizie de doua zecimale, dintre numarul tuturor particulelor de praf cu o dimensiune de 0,3-10 μm emise de un aspirator si numarul tuturor particulelor de praf de aceeasi dimensiune care patrund in orificiul de admisie, atunci cand in acesta se introduce o cantitate anume de praf de dimensiunile respective. Valoarea include nu numai praful masurat la orificiul de evacuare al aspiratorului ci si praful emis  fie din pierderi, fie produs de aspirator.
     Aici intervine Filtrul de evacuare HEPA. HEPA 13 este Acronimul de la High-Efficiency Particulate Arresting, deci este vorba de un filtru de aer cu o eficienta deosebita in absorbtia celor mai mici particule. A fost proiectat prin 1940 in cadrul Proiectului Manhattan pentru prevenirea contaminarii radioactive.
Clasa energetica Philips Performer Expert FC 8725
Astazi. HEPA se foloseste mult in domeniul biomedical deoarece are o retentie de 99,995% a bacteriilor si a virusurilor transmise pe cale virala.
   La aspiratoare are o retentie de pana la 99,99% a impuritatilor aerului, ridicand semnificativ calitatea aerului din incaperi, reducand riscul aparitiei alergiilor, problemelor respiratorii si fiind indicat pentru persoanele astmatice. Principiul sau se bazeaza pe aderenta particulelor la fibrele elastice de sticla dispuse aleatoriu, ce il alcatuiesc. Clasificarea filtrelor HEPA porneste crescator de la o absorbtie de 85% pentru E10, 95% – E11, 99.5% – E12, 99.95% – H13, 99.995% – H14, 99,9995% – U15, 99.99995% – U16 si ajunge la 99.999995% pentru U17. Astfel densitatea, dispunerea in straturi multiple si dimensiunea extrem de redusa a fibrelor fac diferenta intre un filtru de tip HEPA si unul normal. Acest aspirator cu filtrare HEPA 13 este certificat pentru a putea fi utilizat de catre persoanele cu alergii de catre Fundatia Europeana de Cercetare Alergii.
3.Clasa de performanta de curatare a unui aspirator se determina în funcție de capacitatea sa de
absorbtie a prafului (dpu), masurata pe suprafete dure sau pe covor.
4.Clasa de curatare a suprafetelor dure se face printr-un test de pardoseala tare, adica un test  de doua cicluri de curatare in care capul de curatare al unui aspirator care functioneaza la capacitatea maxima de absorbtie trece pe o suprafata de testare umpluta cu praf artificial. Sunt masurate si inregistrate timpul scurs, consumul de energie si scaderea masei de praf.
 5.Clasa de curatare pe covor  este un test similar la care platforma de testare o constituie un covor etalon.
 
  In urma tuturor aceste teste aspiratorul a fost declarat unul de top in parte si datorita tehnologie inovatoare Airflow Max ce optimizeaza fluxul de aer, permitand desfacerea uniforma a sacului de praf, pentru a putea beneficia de cea mai mare putere de aspirare, chiar si pe masura ce sacul se umple!

  Ca o concluzie, acest aspirator mi se pare o investitie necesara pentru locuinta datorita multiplelor sale avantaje: curatare profunda, perfecta cu un consum energetic mic si  un mediu fara alergii datorita purificarii aerului evacuat de acarieni si de alergenii obisnuiti: par de pisica, caine, polen, etc.
 

Ce spun cei care folosesc aspiratorul cu sac Philips Performer Expert FC8725 09

Aspirator cu sac Philips Performer Expert FC8725 09, 5 l, Tub telescopic, 650 W, HEPA 13, Albastru
Aspirator cu sac Philips Performer Expert FC8725 09, 5 l, Tub telescopic, 650 W, HEPA 13, Albastru

Aspira foarte bine si are multe accesorii care ajuta mult, daca sunteti foarte meticulosi, veti fi incantati de accesoriile extra. Iar pe maner are butonul de pornire si poti regla mai tare sau mai incet.

Crina A

Sunt mamica unui baietel tare nazdravan posesoare de catei, pisici si iepuras de angora, in casa. Pot spune ca acest aspirator a cazut ca o mana cereasca asupra mea... Face minuni... Pe langa consumul mic, designul superb, este mult mai silentios decat orice alt aspirator cu care am intrat in contact pana acum, dar cel mai important, este usor de manevrat si lasa `luna ` in spate! Curata orice fel de murdarie. Am ramas uimita cu `inghite` floricelele. Faina, orezul, parul de animale. Dar mai ales praful! Este perfect in orice casa, treaba se face mult mai repede, cu mai mult drag si ne ramane timp liber! Un produs revolutionar, o masinarie a viitorului care nu trebuie sa-i lipseasca nici unei gospodine!

Elena V

Imi place deoarece este un aspirator cu o putere mare de aspirare insa foarte silentios. PeriaTriActive curata foarte bine covoarele dar este ideala si la curatarea murdariei de pe parchet sau gresie. Duza ingusta imi place pentru ca are o perie care se ataseaza foarte usor si este ideala pentru a curata tapiteria mobilierului din casa. Recomand acest aspirator persoanelor care vor curatenia perfecta si mai ales este ideal pentru persoanele alergice la praf deoarece aspiratorul este dotat cu un filtru HEPA care nu permite sa scape nici un fir de praf.

Veronica C

Aspiratorul meu vechi nu mai curata la fel de eficient ca la inceput si speria pana si motanul cu zgomotul sau infernal. Am decis sa-l inlocuiesc cu Philips Performer Expert FC8725. Imi doream un model cu sac, intrucat toti cunoscutii care le detin pe cele fara sac se plang de infundarea scurgerii, datorata spalarii dese a filtrului. Prefer sistemul clasic, insa cu saci de unica folosinta, pentru minimizarea efortului si a murdariei. S-a dovedit a fi un aspirator extrem de eficient, silentios, cu grad ridicat de mobilitate. Filtrul HEPA13, cu Hepa AirSeal, asigura un aer evacuat lipsit de alergeni. Elimina cu succes parul de animale si reduce timpul alocat curateniei (in cazul meu, la jumatate). Tehnologia revolutionara Airflow Max, asigura maximizarea ratei de aspirare a prafului. Prevazut cu saci de tip s-bag Ultra Long Performance, de 5 l, pentru o curatare indelungata si indicator pentru sac de praf plin. Sunt disponibile doua capete de aspirare: TriActiveMax, cu actiune de curatare 3 in 1, cu grad ridicat de acoperire, deschide usor covorul sau mocheta, aspirand in profunzime, ba chiar indeparteaza praful de pe mobila si pereti, cu ajutorul periilor laterale; TriActiveZ curata perfect de-a lungul plintelor si e foarte eficient in aspirarea scamelor si a firimiturilor. Designul sau fara perie elimina privelistea neplacuta a parului si a scamelor stranse pe capul de aspirare. In plus, aspiratorul vine cu doua capete de aspirare perfecte pentru zonele greu accesibile (in jurul mobilei, in colturile casei, sub calorifere, deasupra sifonierului etc.). Furtunul poate fi prelungit cu un tub telescopic din aluminiu, cu sistem de cuplaj modern si sigur, de tip Smart Lock. Pe mine acest aspirator m-a convins si i-as acorda nota maxima.

Madalina

Aspirator Karcher de curatat pardoseli, pentru curatat pardoseli FC 3
Aspirator Karcher de curatat pardoseli, pentru curatat pardoseli FC 3
Aspirator Karcher de curatat cu abur SC 5 EasyFix cu fier de calcat, 2200W
Aspirator vertical Karcher VC 4s Cordless Plus, 18 V
Aspirator Karcher de geamuri WV 1 + Dispozitiv curatare geamuri KV 4
Aspirator Karcher de geamuri WV 1 + Dispozitiv curatare geamuri KV 4

29 de comentarii la „Aspiratorul care ne protejeaza de alergeni- Philips Performer Expert FC 8725 09

    1. Sa ne vezi la Gala SuperBlog pe mine, Agurita si Cristina Licu cum venim cu el si va facem prezentarea:)). Poate iti punem o pila pentru data viitoare.

  1. Noi nu avem aspirator pentru ca nu avem covoare, doar parchet si gresie, si dau doar cu matura si mopul. Dar vom avea nevoie si de aspirator, multumesc pentru recomandare!

  2. Si eu am un aspirator Phillips doar ca il am de ceva timp si cred ca varianta prezentata de tine este un model cu ceva imbunatatiri. Si eu intentionez sa investesc intr-unul nou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.