Salinoterapia- tratamentul creat de natura si adaptat de catre om

           Zilnic ne confruntam cu diverse probleme de sanatate din cauza alimentatiei, a stresului sau a imunitatii scazute. Iarna este un anotimp frumos, dar care vine de obicei cu raceli, un efect obisnuit si care poate fi usor de evitat printr-o simpla preventie. Din diverse motive nu avem imunitatea suficienta pentru a lupta cu bolile si astfel vitalitatea ne scade pe zi ce trece, riscand imbolnavirea. Rezistenta naturala a organismelor noastre la diferite infectii sau afectiuni are nevoie sa fie stimulata mai ales in acest sezon rece, ca astfel sa ne putem pastra o stare de echilibru natural a unui corp imunizat.
      Ce ar fi daca de azi am incepe sa acordam un interes mai mare corpului nostru, nu numai in a-l infrumuseta intr-un mod superficial?
     De azi sa fim interesati nu numai de remedii care sa ne poata suspenda simptomele unei boli cat mai repede, ci sa fim preocupati de vindecarea reala si profunda sau in cazul in care nu avem nicio afectiune sa prevenim aparitia vreuneia.
     Sanatatea este cea mai mare realizare personala si a ne imbolnavi este cel mai mare neajuns. De un corp sanatos depinde succesul in viata, fara aceasta sanatate nu putem sa desfasuram in mod plenar nicio activitate.
     Exista iarna peste o suta de virusuri care duc la raceala si apoi prin multiplicare ne provoaca simptomele cunoscute: nas infundat, durerea de gat, ochii inlacrimati, febra, stranuturile, tusea, congestia nazala. O raceala poate dura o saptamana sau chiar doua, timp irosit si caracterizat de un inconfort general. Avand de ales intre un tratament alopat si unul alternativ in general le combinam in speranta ca totul va trece mai repede.
    Sfatul meu este sa incercati remediul natural salinoterapia: fie ca sa preveniti raceala, fie ca sa scapati mai repede si mai usor de ea. Acest tratament este creat de natura si adaptat nevoilor noastre de catre om si poate preveni, ameliora si trata afectiuni respiratorii cu ajutorul aerosolilor salini. Salinoterapia- tratamentul creat de natura si adaptat de catre om
      In Craiova pe strada Simion Barnutiu la numarul 9 se gaseste Salina Fulvia.
     Aici poti inhala aerul bogat in aerosoli salini, ioni negativi si minerale cu calitati dezinfectante, antioxidante, detoxifiante, iar caile respiratorii sunt astfel curatate de focarul de infectie, distrugandu-se bacteriile ce pot provoca boli. O salina este mai aseptica de cateva ori decat o sala de operatie. Concentratia aerosolilor ajunge la 25 mg/m3, adica mult mai mare decat cea dintr-o salina naturala si astfel timpul de tratament se scurteaza, iar concentratiile de oxigen, carbon, conditiile de presiune si temperatura sunt normale fara influente negative ca cele din salinele naturale de adancime. Un mare plus este faptul ca pentru a urma un astfel de tratament nu este nevoie sa te deplasezi intr-o alta localitate, ci il poti face in orasul tau, cheltuielile scazand drastic.
Salinoterapia- tratamentul creat de natura si adaptat de catre om

 

    Eu m-am referit decat la prevenirea, ameliorarea sau vindecarea racelilor, dar prin salinoterapie se pot trata mult mai multe afectiuni ca:
  • psoriasis-ul
  • sforaitul
  • acneea sau alte afectiuni dermatologice
  • astmul bronsic
  • bronsite
  • sinuzita
  • amigdalita
  • insuficiente respiratoriiSalinoterapia- tratamentul creat de natura si adaptat de catre om

Numarul tot mai mare de pacienti care aleg aceasta metoda de tratament si
preventie sunt  dovada vie a efectelor terapeutice ale salinoterapiei, pentru ca sa nu uitam ca ea este 

100% naturala, fara efecte adverse!!!

2 comentarii la „Salinoterapia- tratamentul creat de natura si adaptat de catre om

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.