Practicarea intelepciunii cu campaniile Vivat Familia

    La sfarsitul anului am facut o retrospectiva a lui si am resimtit fragilitatea lucrurilor si a judecatilor, mi-am dat seama ca m-am inselat in unele privinte, am fost dezamagita in altele, dar am avut mereu capacitatea de a repara si energia unei stari sufletesti pozitive si asta datorita faptului ca mi-am avut mereu aproape familia.
   Pentru mine si pentru familia mea mi-am propus pentru 2015 un singur lucru: sa practic intelepciunea. Mi se pare ceva concret si care poate fi aplicat zilnic: nu te infurii cand pierzi autobuzul, zambesti cand aluneci si cazi pe gheata sau asculti sfaturile profesionistelor din Vivat Familia.
    Chiar pe strada unde locuiesc se afla o astfel de farmacie si ca ea mai sunt inca 22 in orasul meu, Craiova. La nivel national, gasesti peste 800 de farmacii, iar 700.000 de oameni interactioneaza cu Vivat saptamanal,  sunt farmacii independente, usor de observat deoarece sunt semnalizate cu Vivat,

 e imposibil sa nu le remarci.

    Nu stiu cum este personalul din celelalte farmacii, dar la farmacia de langa blocul meu sunt niste doamne farmaciste foarte dragute, atente, adevarate profesioniste. Nu de multe ori eu sau familia mea am avut cate o problema minora in aparenta, dar care ne dadea mari dureri de cap in ameliorarea ei imediata pana sa putem ajunge la efectuarea unui examen clinic, care era exclus la acea ora tarzie.
    Gratie cuvantului, comunicarii si dialogului cu farmacistele am reusit mereu sa pun lucrurile in ordine si am descoperit ce minuni poate face o cutie de multivitamine si minerale. 
    In mod paradoxal, desi exista atatea facilitati medicale si exista un real interes pentru sanatate, ne este foarte greu sa ne pastram starea de sanatate. Lumea toata este din ce in ce mai mult acaparata de mirajul simturilor, toti dorim fericirea imediata si astfel uitam ca baza reala a fericirii este sanatatea.   Cel mai adesea ne imbolnavim din cauze obisnuite, care de cele mai multe ori sunt usor de evitat. Din diverse motive nu avem imunitatea suficienta pentru a lupta cu bolile si astfel vitalitatea ne scade pe zi ce trece. Trebuie sa realizam ca a avea un corp sanatos este una din cele mai mari realizari ale vietii noastre si succesul in viata depinde de aceasta. Sanatatea este o mare realizare personala si a ne imbolnavi este cel mai mare neajuns.
   Eu  cum se apropia anotimpul rece, in ciuda tuturor eforturilor depuse ma alegeam cu o raceala, asta in contextul unui program de lucru aglomerat care nu-mi permitea sa iau o pauza cateva zile si mai ales pentru o tuse razleata, o raguseala sau un nas incarcat. Raceala persista din vina mea si mai ales a lipsei mele de reactie la ea. 
   Am fost sincera, ferma si exigenta cu mine insumi si am luat inteleapta decizie de a nu mai lasa  pe viitor problemele sa se acumuleze. M-am angajat in rezolvarea lor incepand din momentul in care au aparut si am folosit in abordarea mea  un ajutor de nadejde – trusa Vivat. 
    In aceasta trusa gasiti  produse pe care e bine sa le ai in casa preventiv, deoarece oricand pot interveni probleme obisnuite de sanatate: probleme digestive, raceli, dureri de cap sau urgente minore cum ar fi cazul unei taieturi sau unei contuzii usoare. In toate aceste cazuri ne este necesar un set de medicamente si materiale pe care sa le putem gestiona singuri. Anual farmaciile Vivat Familia au in derulare opt astfel de campanii si exista pentru fiecare, o trusa cu solutii de sezon, iar familia mea a beneficiat mereu de ajutorul lor. In acest sezon predomina racelile, asa ca aceasta campanie este adresata prevenirii lor si este numita simplu – Raceala
     Trusele isi gasesc ecouri in randul populatiei, deoarece sunt concepute cu grija, pentru a veni in sprijinul unei o familii moderne si de-a lungul anotimpurilor au fost supuse mai multor incercari, dovedindu-si eficacitatea de fiecare data.  
   Trusa am considerat-o mereu ca un sfat intelept, care ca orice sfat are efectiv o latura simpla si evidenta. Ea confera prioritate persoanelor din familia mea, la nivel individual, persoane sanatoase, dar care urmeaza o strategie de preventie  fara a necesita un examen clinic. 
   Daca inca nu ai achizitionat trusa din aceasta campanie, viziteaza orice farmacie si intreaba de ea. Urmeaza sfatul Vivat:
„Nu lasa micile neplaceri sa iti strice voia buna,
Descopera ce e bine sa ai la indemana iarna aceasta.”

Un comentariu la „Practicarea intelepciunii cu campaniile Vivat Familia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.