Un nou gadget – CHRONOS ECO SmartWatch

     In zona revolutiei de gadgeturi portabile comerciale si-a facut aparitia ceva nou – CHRONOS ECO SmartWatch si toti impatimitii de tehnologie vor sa-l aiba. Producatorul care l-a introdus pe piata este compania GOCLEVER, care de mai bine de sapte ani furnizeaza solutii in domeniul produselor electronice de larg consum in peste douazeci de tari din Asia si Europa, oferind un excelent raport calitate-pret datorita sinergiei create. Cercetarea si dezvoltarea sunt supervizate de o echipa de experti din Europa iar productia este realizata in China.
     Cheia succesului a reprezintat-o gasirea unui echilibru perfect intre performanta, afisare, capacitatea bateriei si functionalitate. 
Noul gadget Smartwatch este potrivit atat pentru sport cat si pentru o tinuta ca la carte, mergand la orice costum. Universalitatea sa este data de designul minimalist si faptul ca este monocrom.  Ceasul in sine este foarte usor si subtire, se simte foarte confortabil in jurul incheieturii.
 SmartWatch are dimensiunile de 4,5 x 3,5 x 1,1 cm, iar greutatea este de 36 grame.

  Caracteristici:

1. Lucrul cu iOS și Android 4.4 smartphone (Bluetooth 4.0Low Energy  )
      Functionalitatea sa ca ceas este imbogatita de asocierea sa cu un smartphone. Este demn de mentionat faptul că GOCLEVER CHRONOS ECO lucrează cu smartphone-uri de la diversi producatori, echipate cu sistemul Android (4.4) si iOS. Dispozitivul permite citirea de notificari din partea smartphone, fara a fi nevoie sa-l scoata din buzunar, iar toate notificarile sunt usor vizibile in intuneric (iluminare din spate de culoare albastra) sau chiar in lumina soarelui pe display-ul de 1.26″ Sharp Memory LCD cu un contrast inalt, sticla minerala super rezistenta la zgarieturi si o rezolutie de 144 x 168 pixeli. 

Bluetooth  4.0 Low Energy ofera conectarea cu  dispozitivul asociat. 

     Utilizatorul primește informatii despre apeluri, SMS, e-mailuri, printr-o usoara vibratie. Aplicația ofera de asemenea notificarile CHRONOS ECO de la cele mai multe dintre aplicatiile de pe telefonul smartphone. 
2. Ceas cu interfata personalizata 
    Puteti să-l configurați singur, informatiile dorite aparand pe ecranul ceasului, cateva click-uri si veti decide ce stiri vor aparea pe ceas.
     CHRONOS ECO nu are ecranul tactil, ceasul are patru butoane fizice functionale ce permit o utilizare usoara. Pe partea stanga are un conector de incarcare magnetic USB si un buton Back, iar pe partea dreapta trei butoane etichetate corespunzator cu sageata sus, jos si la mijloc Enter.

Utilizarea conectorul de incărcare magnetic a permis reducerea dimensiunilor dispozitivului si a eliminat riscul de deteriorare a prizei.

    Butonul Back duce mereu la meniul anterior. Din ecranul implicit apasand pe Back poti vedea starea curenta a bateriei, Id device si data.

3. Notificare alarma vibratii
   CHRONOS ECO vibreaza discret si este insotit si de lumina, incat sa stii cand sa te uiti la ecran. Astfel se anunta aparitia unor evenimente noi chiar daca telefonul este setat pe silentios. Folosind o cerere SmarWatch furnizează alertele selectate din cele mai multe dintre aplicatiile de pe telefonul smartphone. Notificarea este caracteristica mea preferata din meniul principal, stocheaza aproximativ o jumatate de duzina din ultimele tale notificari pe configuratia filtru mesaj (apeluri telefonice, de text, e-mailuri, etc.). Trebuie doar selectata orice aplicatie instalata pe telefon si adaugata la lista de mesaje filtrare. Ulterior, toate aceste mesaje vor fi transmise la ceas. Apar astfel numerele de telefon, textul afisat, cu  adresele de e-mail.
4. Abilitatea de a controla redarea muzicii de pe telefonul smartphone
  Muzica ofera o afisare a pistei in curs de redare de pe telefon  butonand din sageti sus / jos pentru a controla sau sari la  următoarea / precedenta iar Enter controleaza tasta PLAY / PAUSE.
5. Capacitatea de a controla un aparat de fotografiat digital, smartphone
     O mare facilitate este abilitatea de a controla un aparat de fotografiat digital, smartphone folosind CHRONOS GOCLEVER ECO sau pentru a face  trecerea la un videoclip  stocat in galeria ta 
6. Gaseste telefonul meu
   In meniul Setting puteti selecta optiunea Anti-Loss.
7. Alarma baterie
Atentioneaza asupra necesitatii incarcarii dispozitivului.
8.  Asistent Personal de instruire 
     Meniul de fitness contorizeaza distanța, caloriile arse, monitorizeaza somnul avand o aplicatie fitness si de urmarire a activitatii sportive. 
9. Pana la trei saptamani de viata a bateriei
    Bateria are o capacitate de 110 mAh Li-Ion si este suficienta timp de trei saptamani normale de utilizare (!!!!) sau patru saptamani daca este folosita in modul de asteptare, un timp incredibil.
Atasamentul incarcatorului este foarte sigur și incarcarea rapida- 3 ore.

10. Rezistent la apa
    Este rezistent la apa pana la 5ATM, ceea ce inseamna ca se poate inota cu el fara frica. dar fara a face scufundari.  Evident, nu există limitari la modul cand puteti purta acest ceas: nici atunci cand spalati vase, faceti dus sau  afara sub ploaie sau in zapada.

11.
Hardware :SoC BLE: nRF51822 Bluetooth 4.0
Procesor: ARM Cortex M0 procesor pe 32 de biti
Memorie: FLASH: 256KB embedded
ExternalRAM: 16KB
RAM: 8KB
FLASH extern: 512KB
Dimensiune: SHARP 1.26 inch Memorie LCD
Rezolutie: 144 x 168 pixeli
Bluetooth: -93 dBm sensibilitate in modul de consum redus de energie Bluetooth®
Antena: Built-in
Senzor: 3 axe accelerometru
Butoane: sus, jos, Enter, Back
Baterie: 110mAh
Vibratii: ERM
Incarcator: magnetic 2-pini
Certificare: CE, FCC, RoHS
Rezistent la apa: 5ATM
Temperatura: Funcționare 0 ~ 50’C, Depozitare -10 ~ 60’C
Umiditate: 0 ~ 90%, Non-condens
Software :
BLE stiva: GATT, GAP, Viteza de rulare și Cadence
ANCS Profil: Social, e-mail, apel, mesaj text
Comunică
cu smartphone-ul (Android 4.3 4.4, iOS), cu Bluetooth 4.0
cu ajutorul aplicatiilor GoClever ECO CHRONOS

  CHRONOS GOCLEVER ECO este o dovadă a modului in care un aparat gadget SmartWatch poate fi foarte util si facil de manevrat.
Nu crezi ca  CHRONOS GOCLEVER ECO  este  100% SmartWatch-ul perfect?

7 comentarii la „Un nou gadget – CHRONOS ECO SmartWatch

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.