Strada mea dinamica, strada IT

         Buna, bine ai venit pe strada noastra dinamica, Strada IT!
       Ma bucur sa vad ca ai ales sa locuiesti dintre toate strazile pe strada noastra, ai facut cea mai buna alegere. Te-am vazut ieri cand iti faceai cumparaturile cu ajutorul carora ne esti azi vecin. Ai facut niste alegeri excelente: atat la laptop cat si la televizor. Prietena ta am vazut ca ar fi vrut si o consola pentru jocuri si tu un aparat foto performant, nu-i timpul pierdut  am un sfat :
“Pregateste-te de reducerile Black Friday de pe Strada IT! Vino alaturi de vecini, prieteni si famile zi de zi si urmareste promotiile saptamanale!”

Iti recomand sa urmaresti acest aparat foto extraordinar, sigur va fi la reducere atunci:

   Este de tip Mirrorless si are obiective incluse SEL 16-50mm + SEL 55-210mm, il cheama: Sony A6000, are o sensibilitate ISO 100-25600,  tip senzor:Exmor APS HDCMOS, rezolutie senzor: 24.3 MP,  procesor BIONZ X, Wi-Fi si
NFC, autofocalizare cu detectia fazei in 179 puncte, ecran LCD TruBlack
rabatabil 180 grade 3′ si te poti baza mereu pe el, este un Foto in Black.
    Spune-le de fapt tuturor prietenilor ca va fi o adevarata fiesta pe Strada IT de Black Friday si ca sunt invitati sa-si aleaga la preturi reduse aparatura dorita. Sa nu fie timizi, ii asteptam sa vina impreuna cu  prietenii prietenilor lor deoarece Strada IT este o strada a prieteniei si voiei bune.
     Scuze, ce maniere pot avea, am uitat sa ma prezint: eu sunt Anti Virus,

profesionist in protectie şi paza, un fel de strajer in varianta moderna, noul tau bodyguard. Eu asigur siguranta tot perimetrului Strazii IT si pentru mine e o joaca de copil sa am grija de toti colocatarii. Am licenta noua, electronica, asigur protectie in fata necunoscutului, administrez avansat la distanta, asigur asistenta tehnica, scanez comunicatiile cripatae, Firewell inteligent, filtrare avansata e-mail, diagnostice intr-o clipa si sunt si autohton, m-am nascut pe aceste plaiuri mioritice, sunt nascut si crescut pe aceasta strada, asa ca mai bine ca mine nu te poate intelege nimeni.
Uite cartea mea de vizita

    Am un instrument sigur   pentru cumparaturile online si cu el te voi ajuta ca de Black Friday sa poti cumpara tot ce vei dori de pe Strada IT rapid si in siguranta, deoarece analizez si blochez  diversele tentative de frauda sau furt de date ale cartilor de credit. Dar ajunge cat am vorbit despre mine.
    Sa te ajut sa despachetezi?
    Ce de aparatura ai!
Nu-mi explica nimic. Nintendo, PSP, XBOX, Toshiba, Dell, Sony, Apple  sunt notiuni care nu au nevoie sa fie definite. Apple este mai cunoscut decat cel mai mare actor de la Hollywood si Play Station este mai interesant decat orice campionat mondial.
Imi place ca vorbim aceeasi limba clara si simpla, care ne permite sa comunicam de la un capat la altul al lumii, e limba strazii noastre, limba viitorului. Am gasit un limbaj universal, conceptii comune gratie unor serii de factori care ne consolideaza solidaritatea: jocurile electronice, calculatoarele, bazele de date, instalatii video, audio, foto, sunt un fenomen natural marcat de o spontaneitate surprinzatoare. Toti de pe aceasta strada dispun de un vocabular international, axat pe engleza simplificata la minimum. Strada IT este foarte dinamica, in continua dezvoltare, uite eu desi sunt vechi nu am ajuns sa cunosc toata strada, am impresia ca se construieste mereu pentru ca niciodata nu i-am vazut capatul. Merg pe ea si vad oameni noi care si-au achizitionat produsele dorite  si astfel s-au mutat pe strada noastra. Limbajele de programare, jocurile electronice, aparatura foto, nu mai au niciun secret pentru noi. Au fost necesari ani pentru constituirea unei Europe Unite, inca contestata de politicienii irealisti, dat Strada IT  a realizat fara probleme uniunea universala.
WOW!
     Ce  incantare a simturilor si ce dimensiuni ultrasubtiri! De cand voiam sa ma imprietenesc cu el, dar el este un Smart, Ultra HD,  Ambilight 2 laturi,3 x HDMI, USB Player (MPEG4, JPEG, MP3), Digital Crystal Clear, Pixel Precise HD, PMR 600Hz, TV-tuner D si parca nu aveam curaj.
     Incantat de cunostiinta domnule LED TV 3D PHILIPS 49PUS7809/12, eu sunt Anti Virus si va admir de cand ati aparut pe piata.
    Stiu ca acum sunteti ocupati, dar as putea sa ma autoinvit la urmatorul meci de fotbal?
Eu aduc berea si va mai povestesc despre Black Friday-ul organizat  pe Strada IT. Acum stiti la ce sa va asteptati, asa ca atunci va voi spune data viitoare cum sa va organizati timpul pentru a cumpara produsele dorite.
Pe curand!

4 comentarii la „Strada mea dinamica, strada IT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.