Strada dorintelor implinite

Buna, bine ai venit pe strada noastra, Strada IT!
      Ma bucur sa vad ca ai ales sa locuiesti dintre toate strazile pe strada noastra, ai facut cea mai buna alegere. Te-am vazut ieri cand iti faceai cumparaturile cu ajutorul carora ne-ai devenit azi vecin. Ai facut niste alegeri excelente: atat la laptop cat si la televizor. Prietena ta am vazut ca ar fi vrut si o consola pentru jocuri si tu un aparat foto performant, nu-i timpul pierdut,  am un sfat :
Pregateste-te de reducerile Black Friday de pe Strada IT!
      In aceasta perioada vom avea mai multe categorii de produse la preturi incredibile: laptop-uri, telefoane inteligente sau nu, monitoare, tablete, televizoare LCD cu diagonala mare si gadgeturi asemanatoare, deoarece  vom depasi limitele unei promotii obisnuite si vom face un fenomen din reducerile substantiale. Ne-am pregatit din timp pentru aceasta astfel ca am facut investitii majore in servere noi, spatii de depozitare, logistica, precum si in timp si  idei. Asa ne-am asigurat ca vom avea cele mai competitive preturi de pe piata si ca vom raspunde promt oricarei cereri. Ti-am spus de acum ca sa ai timp sa-ti stabilesti o lista de cumparaturi si sa aloci din timp un buget, sa nu fii luat prin surprindere. Spune-le de noi tuturor prietenilor, ca sunt invitati sa-si aleaga la preturi reduse aparatura dorita si ca vom face o adevarata fiesta pe Strada IT. Sa nu fie timizi, ii asteptam sa vina impreuna cu  prietenii prietenilor lor deoarece Strada IT este o strada a prieteniei si a voiei bune. Vor exista produse pentru fiecare buget, trebuie decat sa se decida ce produse anume isi doresc.
                 Scuze, ce maniere pot avea, am uitat sa ma prezint: eu sunt Anti Virus,
profesionist in protectie şi paza, un fel de strajer, in varianta moderna noul tau bodyguard. Eu asigur siguranta tot perimetrului Strazii IT si pentru mine e o joaca de copil sa am grija de toti colocatarii. Am licenta noua, electronica, asigur protectie in fata necunoscutului, am Firewell inteligent, adica filtrez, criptez si intermediez traficul, asigur asistenta tehnica  si pun diagnostice intr-o clipa.  Mai bine ca mine nu te poate intelege nimeni, sunt autohton, m-am nascut si am crescut pe aceasta strada.
Uite cartea mea de vizita
    Am un instrument sigur pentru cumparaturile online si cu el te voi ajuta ca de Black Friday sa poti cumpara tot ce vei dori de pe Strada IT rapid si in siguranta, deoarece analizez si blochez diversele tentative de frauda sau furt de date ale cartilor de credit. Dar ajunge cat am vorbit despre mine.
       Sa te ajut sa despachetezi?
       Ce de aparatura ai!
  Nu-mi explica nimic. Nintendo, PSP, XBOX, Toshiba, Dell, Sony, Apple sunt notiuni care nu au nevoie sa fie definite. Apple este mai cunoscut decat cel mai mare actor de la Hollywood si Play Station este mai interesant decat orice campionat mondial.
     Imi place ca vorbim aceeasi limba clara si simpla, care ne permite sa comunicam de la un capat la altul al lumii, e limba strazii noastre, limba viitorului. Vei gasi aici pe strada noastra, un limbaj universal, conceptii comune gratie unor serii de factori care ne consolideaza solidaritatea: jocurile electronice, calculatoarele, bazele de date, instalatii video, audio, foto, care sunt un fenomen natural marcat de o spontaneitate surprinzatoare. Toti de pe aceasta strada dispun de acest vocabular international, axat pe engleza simplificata la maximum. Strada IT este foarte dinamica, in continua dezvoltare, uite eu desi sunt vechi nu am ajuns sa cunosc toata strada, am impresia ca se construieste mereu pentru ca niciodata nu i-am vazut capatul. Merg pe ea si vad oameni noi care isi achizitioneaza produsele dorite si astfel se muta pe strada noastra.
    Limbajele de programare, jocurile electronice, aparatura foto, nu mai au niciun secret pentru noi. Au fost necesari ani pentru constituirea unei Europe Unite, inca contestata de politicienii irealisti, dar Strada IT a realizat fara probleme uniunea universala.
WOW!

Ce incantare a simturilor si ce dimensiuni ultrasubtiri! De cand voiam sa ma imprietenesc cu el, dar el este un Smart, Ultra HD, Ambilight 2 laturi,3 x HDMI, USB Player (MPEG4, JPEG, MP3), Digital Crystal Clear, Pixel Precise HD, PMR 600Hz, TV-tuner D si nu aveam curaj.
Incantat de cunostiinta domnule LED TV 3D PHILIPS 49PUS7809/12, eu sunt Anti Virus si va admir de cand ati aparut pe piata.

    Stiu ca acum sunteti ocupati, dar as putea sa ma autoinvit la urmatorul meci de fotbal?
Eu aduc berea si va mai povestesc despre Black Friday-ul organizat pe Strada IT. Pana atunci sa nu uitati sa va faceti listele de cumparaturi si eu va voi ajuta sa va organizati timpul pentru a cumpara produsele dorite.
Daca aveti cumva nevoie de mine pana atunci, contactati-ma.
Pe curand!

2 comentarii la „Strada dorintelor implinite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.