Rochite pentru trei prietene

    Azi stand la o cafea intre prietene si controlandu-mi casuta de mail, am vazut noul  mesaj de la Sheinside, in care ma incunonstiinta de existenta unei noi reduceri. Parca ar fi stiut ca ne intalnisem trei prietene si spunea ca pentru doua articole  cumparate (aflate deja la reducere), al treilea este la 60% din pret. Fetele nu m-au crezut asa ca le-am rugat pe fiecare sa-si  aleaga rochia dorita si eu am facut simularea.
     Mihaela isi dorea o rochie pentru ziua onomastica a unei verisoare si avea nevoie de o rochie scurta, eventual mulata care sa-i dea posibilitatea de a dansa o seara intreaga, deoarece petrecerea era intr-un club.
       Rodica vroia ceva mai elegant si clasic in acelasi timp, dar care sa-i reflecte varsta si sa poata fi purtat la scoala, asa ca a ales o rochie bleumaren cu un imprimeu  portocaliu.
       Eu aveam deja o rochie favorita pe care ezitasem sa o cumpar la ultima comanda deoarece deja depasisem suma de 200$, dar acum fiind la alt pret mi-o puteam permite. Inca nu m-am gandit la ce eveniment sa o port , dar sunt sigura ca nu va intarzia sa apara.
Primele doua rochii in mod normal ar fi totalizat 117,16$,

 

dar adaugand si rochia a treia cosul a aratat suma totala de 130,49$.
    Deci rochia Rodicai ar fi costat doar 13$ si mai aveam si shipping gratis pana in data de 5 decembrie.
     Aceasta oferta este valabila pana pe 17 noiembrie, asa ca va invit si pe voi sa va alegeti de pe site hainutele dorite si sa profitati de aceasta noua oferta.


Refresh The View Before Black Friday!Beat The Rush!Buy 2 Get 1 60% Off

3 comentarii la „Rochite pentru trei prietene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.