Philips PerfectCare si blogosfera craioveana

    
       Duminica  a fost Craiova Blog Meet de Noiembrie nr 33, la Q Club Craiova si imi pastrasem anume pentru intalnirea cu bloggerii doua brosuri informative din kit-ul meu de BUZZ Philips PerfectCare. Impartindu-le  am aflat ca  Ianolia era membra a comunitatii buzzerilor de anul trecut si chiar participase la campania Gerlinea. Cum am scos brosurile ea a fost prima care m-a felicitat, stia despre ce este vorba pana sa apuc sa spun eu ceva. Am facut repede o poza si am si imortalizat-o cand o citea impreuna cu Sergiu si Daniel. Mai in dreapta putin acoperita de Marina sunt Xaara si Kinga, care cum au auzit de campanie au vrut imediat sa se inscrie pentru a prinde un loc in campania viitoare.
    In afara lor au mai fost incantate si: Vero, Ionela, Mirela, Loredana, fetele, baietii se vede ca nu calca ei, pentru ca statia mea  Philips GC 7035 a prezentat un interes mai mic pentru ei. 
Pentru  doritori linkul de referral la BUZZStore este
Multumita fiind de performantele statiei de calcat Philips model GC 7035 m-am bucurat mult ca am putut sa impartasesc impresiile mele cu  blogosfera craioveana.

9 comentarii la „Philips PerfectCare si blogosfera craioveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.