O singura setare, o viteza uimitoare!!

 

        Deja v-am familiarizat intr-un articol precedent cu modul in care m-am alaturat echipei de testare BUZZStore, in campania derulata pentru statiile de calcat Philips PerfectCare si cu cateva date tehnice, dar acum vreau sa va arat cum decurge calcatul tesaturilor.

      Mare avantaj al statiei de calcat decurge din faptul ca avand incorporata tehnologia OptimalTEMP poti calca rapid si neintrerupt tesaturi fara sa le sortezi in functie de material sau sa reglezi mereu temperatura fierului, sa verifici eticheta hainelor, sa astepti sa se incinga sau sa se mai raceasca fierul pentru a trece la alt timp de tesatura. Poti calca blugi si apoi camasi din matase, poti trece de la lenjerii din bumbac la o camasa cu un procent mare de acrilic in tesatura, toate fara sa risti parlirea sau pierderea timpului in asteptarea temperaturii potrivite fiecarui fel de tesatura. Cu ajutorul acestei noi tehnologii se  creeaza un echilibru intre aburul puternic si constant care provine de la talpa fara condensul apei (jetul de abur continuu 120g. min/g si o presiune pompa max. 5 bari ) si temperatura astfel incat  chiar daca uiti fierul de calcat pe masa nu se va intampla nimic rau, nu se va arde nicio tesatura, lucru care mi s-a intamplat de mai multe ori.

Am facut un colaj cu punctele principale ce trebuie urmate pentru a pregati sedinta de calcat:
  1. alimentarea cu apa. Aceasta statie de calcat are un mare avantaj legat de acest aspect: nu necesita folosirea apei demineralizate, se poate alimenta cu apa de la robinet. Se umple recipientul cu maxim 1,7 litri, valoare care este inscriptionata pe ea si care se  vizualizeaza usor 
  2. se desfasoara cablul din clips;
  3. se baga in priza stecherul si se apasa butonul de pornire , aprinzandu-se ledul de pe spatele fierului  si ledul de pe manerul fierului de calcat;
  4. se asteapta doua minute pana la semnalul sonor;
  5. se pot calca tesaturile apasand pe butonul interior al manerului fierului in timp ce il miscam pe tesatura. Aburul este eliberat doar daca tinem acest buton apasat continuu. 
     Se pot calca hainele atat in pozitie orizontala pe masa de calcat dar si pe verticala, astfel incat iti poti calca hainele direct pe umeras. Jetul de abur este suficient de puternic, dar si delicat astfel incat hainele sa nu fie afectate. Cu ajutorul jetului de abur eliberat si in pozitie verticala am reusit sa-mi indrept unele cute care se formasera la perdele sau la draperii si astfel n-am mai fost nevoita sa le dau jos, totul a decurs rapid si rezultatul a fost uimitor. 
     Atunci cand m-am apucat sa calc aveam un minimonstrulet care se uita urat la mine, presimtea ce il asteapta,             

dar in final l-am imblanzit si ia uitati-va ce frumos sta pe noptiera, nici nu-l recunosti.
      Diferenta intre aceasta statie de calcat si un fier obisnuit este ca diferenta intre o fotografie alb-negru si una color.
    Viteza sa de calcat este uimitoare datorita jetului de abur care face sa dispara cele mai incapatanate cute, poti calca fara intrerupere doua ore datorita recipientului mare pentru apa si vei descoperi in final ca ai mai mult timp liber pe care sa-l petreci alaturi de familie. 
    Va astept ca sa  mi va alaturati in aceasta  experienta care a facut dintr-o corvoada zilnica o placere!

13 comentarii la „O singura setare, o viteza uimitoare!!

  1. Cu asta ai spus tot.O minunatie ! Citez de la tine …Mare lor avantaj decurge din faptul ca poti calca rapid si neintrerupt tesaturi fara sa le sortezi in functie de material sau sa reglezi mereu temperatura fierului, sa verifici mereu eticheta hainelor, sa astepti sa se incinga sau sa se mai raceasca fierul si fara grija ca vei arde tesatura ….Daca ar umbla prin casa sa si stringa ,calce , aseze in dulap hainele ar fi din alt univers , ar fi un Alien !

  2. eu un singur lucru nu intelesesemȘcum anume calca perdelele pe verticala, dar mi-a aratat Raluca si amfost incantata. Asa pot scapa de cutele ce-mi apar din cauza copiilor usor si fara sa dau jos toata perdeaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.