Mix and Match

     Sheinside   ne surprinde cu o alta promotie in saptamana 18-25 noiembrie :
haine calduroase pentru o iarna friguroasa, la un pret avantajos.
     Profitand de promotie  va propun un Mix and Match combinand diverse texturi si culori pentru un look chic.
    Am ales o fusta tip tartan, scurta, nu plisata ca cele tipic scotiene, ci dreapta si petrecuta. Are carouri mari rosu intens cu bleumarin.  Imprimeurile in patratele si stofa cadrilata ne duc cu gandul la eleganta britanica, la uniformele scolare sau la costumele bunicilor. Atunci cand e in culori puternice ca si in cazul nostru, imprimeul ecosez capata un puternic aer rebel, de la curentul punk al anilor ’70. Deoarece este un imprimeu specific casei regale britanice, rebelii punk au folosit materialele ecosez ca fronda la adresa regalitatii.
     In partea de sus un pulover gri din tricot petrecut si el. Este un model reinventat de pulover tricotat deoarece are un aer de senzatie si se potriveste de minune la fusta de tweed impreuna cu o pereche de botine cu toc inalt.  Vei avea un aer foarte sexy.
    Frigul de afara ne obliga sa purtam ceva calduros si ce poate fi mai buna decat o haina  din blana sintetica in tendintele sezonului. A revenit  puternic in trend in aceasta toamna si castiga tot mai multie adepte. 
Comanda arata initial asa:
si adaugand codul de reducere, in cazul nostru closet5 deoarece avem o suma peste 50$, dar sub 100$ costul total se va schimba astfel:
     Facand calculul de la suma initiala a fiecarui produs, in loc sa platim 93,01 $USD vom plati 71,17 $USD, facand astfel o reducere de 23,49% si in acelasi timp beneficiem si de free shipping pana pe 5 decembrie.
Spor la cumparaturi!


It Is Time To Indulge Your Closet!Buy Warm Clothes To Prepare For Cold Winter!Up To 80% Off For Everything!Over US$50 Code:closet5Over US$100 Code:closet15Date: Nov/18-Nov/25

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.