Live perfection!

Dupa cum stiti exista in Romania o comunitate de comunicatori care testeaza gratuit cele mai noi produse si servicii numita BUZZStore.
      Este fondata in aprilie 2013 si inca de la inceput m-am alaturat ei, completand formularele pentru a ma incadra in campaniile periodice de testare produse si servicii organizate de ei. Au avut in acest an campanii la produse ale urmatoarelor firme: Persil, Gerlinea, Cocolino, Isostar. Datorita buzzului facut pe retelele de socializare in conversatii online si offline printre prieteni si cunostiinte, beneficiile acestor produsele de firma au putut fi cunoscute de un numar mare de persoane. Fiecare si-a exprimat parerea si astfel s-a creat un dialog intre companii si consumatori din care ambele parti au avut si au de castigat.
    Va recomand si voua sa va alaturati acestei comunitati si astfel puteti contribui la dezvoltarea de produse sau imbunatatirea celor existente sau pur si simplu puteti testa alaturi de prieteni ceea ce v-ati dorit sa incercati, dar nu ati avut inca posibilitatea sa o faceti.
               Va puteti alatura noua prin inscrierea pe linkul de recomandare:

Sunt la prima campanie  si acum aproape o saptamana am primit kitul de BUZZer  Philips PerfectCare  ce consta in :

Statia a fost proiectata pentru un calcat de doua ori mai rapid si foloseste o tehnologie OptimalTEMP. Aceasta tehnologie revoluţionara OptimalTEMP face calcatul mult mai usor: este  o combinatie perfecta intre abur şi temperatura. Nu trebuie sa sortezi hainele si nici sa reglezi temperatura!

Caracteristicile produsului:
    100% usor de utilizat, fara reglaje necesare. Acum puteti calca toate articolele care pot fi calcate unul după altul, fara a fi nevoie să asteptati sau sa reglati selectorul de temperatura.

100% sigur pe toate articolele care pot fi calcate

100% sigur pe toate tipurile de materiale, chiar şi pe cele mai delicate precum matasea, casmirul, lana, poliesterul. Institute de testare independente au utilizat PerfectCare pe cele mai sensibile articole care pot fi calcate şi au confirmat rezultate de calcare excelente.

Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor

Rezervor de apa mare pentru volume de haine mari fara a fi nevoie de reumplere


 

  
Asezati in siguranta talpa pe masa de calcat atunci cand aranjati hainele
    Designul ergonomic al fierului permite o calcare confortabila, prin reducerea efortului depus de incheietura mainii. Designul fierului de calcat impiedica de asemenea miscarile repetate, provocate de asezarea fierului în pozitie verticala. Puteti aseza talpa fierului pe husa mesei de calcat , intotdeauna in siguranta. Nu deteriorează nici masa de calcat, nici hainele.
 
Sistem de detartrare cu memento pentru detartrare cu LED şi avertizare sonora
    Un memento pentru curatare pentru a asigura efectuarea regulata a detartrarii şi curatarii. Este integrata o a doua etapa de protectie a generatorului de abur impotriva calcarului: functia de abur se dezactiveaza dacă detartrarea nu este realizată după 1 ora de la apariţia memento-ului. Dupa realizarea detartrarii, functia pentru abur se va activa. Aceasta are loc indiferent de tipul de apa utilizat. Pentru a efectua detartrarea fara efort este furnizat un recipient pentru detartrare inteligenta, care te scuteste de a tine fierul de calcat timp de 2 minute deasupra chiuvetei. După aceea, statia de calcat cu abur este pregatita pentru utilizare.
 
 
Talpă SteamGlide Plus
Talpa SteamGlide Plus are cea mai buna alunecare si ofera rezultate desavarsite. Designul atent al orificiilor asigura o distributie echilibrata a aburului.
 
 
 
 Transportați aparatul cu usurinta
 
Greutatea fierului          1,24    kg
Greutatea fierului +   bază4,1   kg
 
Dimensiuni produs              32,2 x 19,4 x 23,6 cm
Dimensiunile ambalajului   42,7 x 23,8 x 33,5 cm
 
                                                      Eco passport
   Monstruletul de hainute Mad Mix (Monstrus Amestecatus) daca a vazut ca eu sunt ocupata cu scrisul articolului, a dat o raita prin bucatarie si l-am prins  mancand  fursecuri.
 Inca nu ii e teama de mine, dar nu stie inca ce-l asteapta, maine va voi arata cum calca aceasta statie minunata haine din toate tipurile:atat delicate cat si obisnuite.
 

Ce spun cei care folosesc Statia de calcat Philips PerfectCare Compact Plus GC7920

Statie de calcat Philips PerfectCare Compact Plus GC7920
Statie de calcat Philips PerfectCare Compact Plus GC7920

functioneaza perfect, sunt foarte multumit. Fierul in sine este foarte usor, gliseaza perfect, scoate abur cu mare presiune dar trebuie sa te obisnuiesti cu modul de actionare pentru distribuirea aburului astfel incat sa calce cum trebuie si sa economisesti apa. Rezervor de apa arhisuficient pentru un maldar de rufe. Practica calcatului cu astfel de aparat difera cu totul fata de un fier clasic cu aburi. Timpul de calcare practic s-a injumatatit. Foarte practic ca poti sa-l lasi pe orice tesatura fara a actiona aburul, nu se arde nimic. Am dat numai patru stele deoarece cordonul de abur este relativ scurt, de circa 160 cm si daca masa de calcat este mai indepartata de statie risti sa o tragi jos. In rest ar merita 5 stele. La pretul de achizitie redus cu cca. 40% merita pe deplin cumparat

Silviu M

Am ales să cumpăr acest produs din mai multe motive. 1. Lumina ambientala automată toate culorile, sau una singură, 2. Volumul de apa 500 ml, 3. Este la priza (toate sunt, in fine), dar nu se incalzeste, 4. Temporizatorul super (este pe trepte la minute), 5. Are o forma interesanta 6. Spun asta după ce am mai testat vreo trei modele si alea cu preturi mai mari de 150 ron.

Tiberiu M

Pro: - calca foarte bine si usor- mai ales materialele mai subtiri - daca se lasa pe masa de calcat nu arde materialul ( nici dupa 10 minute) - nu mai trebuie sa fac 1000 de drumuri pentru umplerea rezervorului de apa - abur puternic si pompa destul de silentioasa Contra: - cutele nu le calca perfect si materialele groase se calca mai greu, dar cu ajutor ( batista umeda peste, ies in regula) - aburul este puternic si se face destul de repede sauna in camera. - desi este compacta pt o statie de calcat tot necesita ceva spatiu de depozitare. Per total sunt multumita si recomand pentru o familie obisnuita.

Alina H

Este prima mea statie de calcat, dupa un calcator folosit ani de zile si cumparat de la Lidl... E cu totul alta poveste sa folosesti un Philips compact cu OptimalTemp. Calcatul devine cu adevarat usor din urmatoarele motive: - poti lasa linistit calcatorul pe masa, pana pui hainele pe umeras sau iti iei o scurta pauza. Nu lasa urme deloc. Eu chiar l-am lasat cam 1 minut pe masa, direct pe haina si nu s-a intamplat nimic - intr-adevar nu e nevoie sa setezi temeperatura. Am calcat una dupa alta haine din blug si haine din matase, haine de pat. Se descurca foarte bine sa nu arda sau albeasca - imi place rezervorul de apa de 1,5 l. E suficienta apa incat sa nu tot fac drumuri pana la chiuveta pt refill. Am calcat vreo 3 kg de haine si nu am consumat toata apa, desi foloseam abur - calcatorul are forma perfecta pt a se incadra pe formele hainelor (ascutit in fata ca sa ajunga intre nasturi), margine dreapta in spate ca sa cuprinda in intregime suprafetele unghiulare fara sa agate materialul in capete (cum am patit cu alt calcator care dupa ce ma chinuiam sa asez pe masa de calcat camasa, mi-o agata cu marginea aparatului si “deranja aranjamentul”) - nu iti transforma camera in sauna, cu toate ca eu am folosit mereu functia suplimentara de abur In ceea ce priveste performanta in indepartarea cutelor... Nu sunt cea mai experimentata, dar am observat: - calca mai bine - as zice perfect - bluze / camasi de dama din matase - calca bine hainele de copii din bumbac, se comporta fff bine pe hainele interactive (cu paiete) - calca ok si blugul mai gros, dar nu am reusit sa il calc “ca nou” cu tot ca activam abur continuu - calca ok camasile de barbati din bumbac mai gros, dar din nou afirm ca nu le calca sa arate “ca noi” pe umeras... Si ce imi place f tare e faptul ca statia e destul de compacta, nu imensa cum am inteles ca sunt altele... Asta totusi e Compact Plus si are vea mai mica greutate din ce am studiat. Per ansamblu, cred ca a meritat investita mea. Inca ceva: calca f fain si imi place functia de calcare verticala, in scop de reimprospatare: iei bluza din dressing, e putin sifonata si dai de cateva pri cu aburul peste ea, te imbraci si ai plecat in oras:)

Luminita V

Produsul este ok. Dupa un timp de nefolosire intra in stand by. Nu ai niciun buton pe fierul de calcat decât cel de abur. E simplu și nu consuma. Multa apa. Interesant e faptul că are programul de autocurățire.

Ciprian V

11 comentarii la „Live perfection!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.